Każdy ma prawo do swojego zdania i swojej oceny... i szczerze nie wzrusza mnie to co pisze na moj temat_kate. Nie miala sie do kogo przyczepic a neich sie czepia mnie - po mnie to spływa.Mogę jej tylko przesłać pozdrowienia. 😜
edit: wrotki- mnie przynajmiej przez moje chamstwo czy jak to nazywa _kate ,,debilizm" zycie nie bije. 😎
Wrotki- ja rozumiem pobudki które Tobą kierowały. Wytłumaczyłeś je i ja je rozumiem.
Sposób w jakich próbowałeś udowodnić swoje racje, nie był jednak sposobem... delikatnie mówiąc... powszechnie akceptowalnym. W takiej sytuacji.
To wszystko co chciałeś przekazać i co przekazałeś, można było zrobić w sposób o wiele delikatniejszy/uprzejmiejszy, zarazem nie tracąc wcale na sile przekazu. Dlatego tyle osób oburzyłeś. Nie tym co masz do przekazania, ale po prostu sposobem w jaki to zrobiłeś. A , jak widać po ostatnim poście, umiesz delikatniej. 🙂
.........
Ja się wkurzyłam. Na siebie. Bo żem kurde napisała to co powyżej, nie tam gdzie należy i zaraz dostanę po tyłku. 🤔
zaczęłam ignorować, z powodów powyzej. Zwłaszcza że bardzo rzadko wypowiadam się w ten sposób o ludziach, zwłaszcza na forum. Tym razem to było już za dużo. Ninevet- pewnie masz rację i dlatego właśnie nie miałam ochoty tłumaczyć wyższości świąt wielkanocnych nad Bożym Narodzeniem 😉
wkurza mnie mieszanie Ktoś, a tym bardziej jej córki w sprawy nie związane bezpośrednio z jej osobą! Współczując dziecku, dajecie do zrozumienia że Ktoś jest dupowatą matką i pozwala na krzywdę jej dziecka! I wcale się jej nie dziwie, że zareagowała tak ostro! Każda matka zrobi tak w obronie własnego dziecka! Podpisuje sie dwiema rekami i nogami.....odczepcie sie od dziecka!!! Ciekawa jestem ile z Was jest matkami i zonami? 😤 Pozdrawiam wszystkie mamy....
Ale to zawsze tak jest 😉 Wrotki kiedyś wpadł do KR, napisał coś nie miłego [chociaż zapewne prawdziwego] i wyszedł z tematu, a tam co ? No wrzało 3 strony 😉
[quote author=Gosc10 link=topic=785.msg910443#msg910443 date=1298411008] Podpisuje sie dwiema rekami i nogami.....odczepcie sie od dziecka!!! Ciekawa jestem ile z Was jest matkami i zonami? 😤 Pozdrawiam wszystkie mamy....
A jaki jest związek odczepiania się od dziecka z ilością żon na forum? 😂 [/quote]Trusia - nie wiem,czy jestes matka lub zona - ilosc nie ma znaczenia (nawet na forum)- pytanie o ilosc bylo retoryczne- jezeli nie wiesz,co znaczy "retoryczne"-zajzyj do slownika 😉)- znaczenie ma....sposob podejscia do tematu...
[quote author=trusia link=topic=785.msg910471#msg910471 date=1298412338] [quote author=Gosc10 link=topic=785.msg910443#msg910443 date=1298411008] Podpisuje sie dwiema rekami i nogami.....odczepcie sie od dziecka!!! Ciekawa jestem ile z Was jest matkami i zonami? 😤 Pozdrawiam wszystkie mamy....
A jaki jest związek odczepiania się od dziecka z ilością żon na forum? 😂 [/quote]Trusia - nie wiem,czy jestes matka lub zona - ilosc nie ma znaczenia (nawet na forum)- pytanie o ilosc bylo retoryczne- jezeli nie wiesz,co znaczy "retoryczne"-zajzyj do slownika 😉)- znaczenie ma....sposob podejscia do tematu... [/quote]
No dobra, dziesiąty Gościu, skoro mnie odsyłasz do sprawdzenie słowa „retoryczny’, ja cię odsyłam do sprawdzenia słowa „ironia”.
Pomijając już fakt bezsensu apelu, z którym wyrwałaś się jak filip z konopi (uwaga: nie sugeruję, że masz na imię filip, zajrzyj do słownika frazeologicznego), zadam pytanie w prostych żołnierskch słowach, może zrozumiesz: Jaki jest związek bycia żoną z byciem matką? Ja widzę bezpośrednią zależność pomiędzy byciem matka a byciem kobietą. Zależności pomiędzy byciem matką a byciem żoną nie widzę, stąd moje pytanie: co ma wołanie o odczepienia się od dziecka (do którego zresztą nikt sie nie przyczepił) do wołania skierowanego do żon. Równie dobrze mogłaś krzyknąć: Ile z was jest kierowcami rajdowymi? Innymi słowy – co ma piernik do wiatraka (uwaga: to jest przenośnia, nie sugeruję, że dziecko to piernik, a matka to wiatrak).
P.S. Skoro tak lubisz słowniki, zajrzyj do slownika ortograficznego. Przyda się.
Gosc10, Ktos sama się wmieszała w dyskusje nie związaną z jej osobą stając w obronie dziecka którego osobę w dyskusji przywołał sam wrotki. niedobrze się robi jak sie czyta te te odgrzewane kotlety przez kilka stron i dziesiątki obrońców oburzających się na temat który już dawno zamknięty
Myślę że w kwestii panny A. zostało już napisane wszystko, każdy miał swoje pięć minut żeby wyrazić swoje zdanie ale czy naprawdę w każdym wątku musi być poruszany jej temat? Wkurza mnie to że wszędzie pojawia się ciągle to samo, milion wątków dotyczących jednej sprawy. Jutro otworzę lodówkę i tam też będzie Anka i wrotki, ludzie dajcie już sobie z tym spokój.
O żesz, co za straszna wizja – otwieram lodówkę, a tam wrotki. 😤 Żeby nie było OT, bo teraz czas tropienia OT nastał: mocno mnie ta wizja wkurzyła, zwłaszcza, że zawisła z samego rana. Chyba muszę zrobić to 🥂 , żeby jej się pozbyć 😉. Presja, wpędzasz mnie w alkoholizm. 😵
No właśnie ja w tym nie wiedziałam OFFa- i wkurza mnie to,że na spokojnie raz jeszcze nie mogę przeczytac. Tak z ciekawości- często jest to na forum stosowane,że wyrzuca się cześc rozmowy bo to niby off? Jakoś wcześniej tego nie zauważyłam.
Nie jest często. Zaczęło być stosowane od kąd pojawił się wątek Ani.
Cierp1enie: jak dobrze, że nie muszę się wkurzać na eskadrony, bo żywcem ich nigdy nie widziałam. Na wszelki wypadek zostanę przy flaszczce 🥂 (na razie internetowej 😉 )
O żesz, co za straszna wizja – otwieram lodówkę, a tam wrotki. 😤 Żeby nie było OT, bo teraz czas tropienia OT nastał: mocno mnie ta wizja wkurzyła, zwłaszcza, że zawisła z samego rana. Chyba muszę zrobić to 🥂 , żeby jej się pozbyć 😉. Presja, wpędzasz mnie w alkoholizm. 😵
a ja jakbym otworzyła lodówkę, zobaczyła tam wrotka, uzależniona od fejsa dodatkowo kliknęłabym lubię to! 😁
a co mnie wkurza? mało co mnie tu wkurza, bardziej bawi, zdecydowanie bawi, chociaż ostatnio nie mogę patrzeć, jak ktoś (nie mam pojęcia kto, jako pierwszy), umieścił sobie w opisie kogo ignoruje. w każdym razie mam wrażenie, że rozprzestrzeniło się to jak plaga szarańczy. : )
W mnie bawi, jak ignoruje się osobę zbanowaną. 🤔wirek: Jakie to daje możliwości - dlaczego nie wpisać sąsiadki. ktorej pies szczeka w nocy czy faceta z parkingu, który wjechal nam w samochód.
Mnie śmieszy, nie wkurza , że jest użytkownik "bobek" i "bobek87" . Ten bobek musi być jakimś szczególnie cennym nickiem, że drugi z logujących się o niego ubiegał. 😂