Forum towarzyskie »

Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

ojej, to tez do siebie wzielas?
na to juz wplywu nie mam  😎
nie wzięłam do siebie
ushiu jak chcesz by była miłosc i zrozumienie musisz dac pierwsza przykład!
totez daje, do konkretnych osob zwracajac sie milo i liczac do setki po francusku zanim im odpowiem
a komentarzami ogolnymi daje wyraz frustracji, aby personalnie nikomu nie nawrzucac za jego osli upor
zobacz jak pieszczotliwie napisałam "ushiu"!
i hepi walentajns dej for ewriłon
    Jako że Opolanka prosiła by tematu nie ciągnąć to odpuściłem w Służbowej Skrzynce Moderatorek i w temacie na Technicznym, ale tutaj już po tekście o "belce w oku" nie mam zamiaru.

Sznurka zarzucasz Moderatorkom, że "traktują Cię inaczej", są nieobiektywne, wszechobecne jest kolesiostwo, masz pretensje o wypowiedź Nataliee, która nie doczekała się właściwej według Ciebie reakcji Moderatury, a jednocześnie coś uporczywie Ci umyka. Na przykład to:
btw jednak jestes głupsza niz myslałam
a teraz mozesz się naskarżyc na mnie do moderatorek
ciao bejbe

P.S. a powietrza tobie radzę zażyć, na otyłośc dobrze ruch robi

Poznajesz Swoje słowa? 🙄 Jakoś nie pamiętam, byś doczekała się za to ostrzeżenia. Czym się niby różnisz od Nataliee, która również nie dostała za swe słowa ostrzeżenia (zresztą przyznała, że nie wiedziała w jakim znaczeniu używa się słowa "utrzymanka" :icon_rolleyes🙂?
Węszę kolesiostwo!
  To znaczy węszyłbym, gdybym wierzył we wszechobecne spiski, albo miał gorsze dni. A prawda jest taka, że jak same dziewczyny przyznały, nie są w stanie przerobić wszystkich wątków i jako, że są ludźmi a nie automatonami, zwyczajnie może im coś umknąć. Że nie ma punktu w regulaminie, na podstawie którego mogłyby ścigać kogoś wklejającego stare zdjęcia. Że nawet jeżeli ktoś coś zgłosi, to niekoniecznie musi to faktycznie podpadać pod interwencje. Sam zgłaszałem kilka spraw różnym parom moderatorskim i część mych uwag - o, zgrozo! - nie doczekała się reakcji. Jakoś nie siałem rozpierduchy w X wątkach, ale to może ja jestem dziwny.
Nieeeee, faktycznie to na pewno kolesiostwo i wszechobecny spisek.
  W taki razie gratuluje, bycia w uprzywilejowanej grupie! 🙂
Grzegorz2,nic mi nie umyka
wiesz wtedy o ostrzega sama się upomniałam ba o ile dobrze pamiętam linkowałam moderacji gdzie narozrabiałam
nie dostałam ani ja ani kcian, ani ela bo jak uznała moderacja w porę wszystkie się opamiętałysmy

Czujesz dalszą potrzebę babrania się w temacie?
Tak długo, jak Ty nadal będziesz utrzymywała, że panuje kolesiostwo, moderatorki traktują Cię gorzej itp - tak... 🙄 Chyba, że już tak nie twierdzisz?
Grzegorz2, zgodnie z tym co napisałes Opolanka prosiła by tematu nie ciągnąc, my sobie wszystko wyjaśniłysmy, przeprosiłysmy i nie czuję potrzeby wyjaśniac nic z tobą
jak masz jakies ale to zgłos moderacji albo monologuj

Bardzo proszę nie ciągnąc tego tematu. I jedną, i drugą i ... wszystkie kolejne strony 😉

Mam nadzieję, że z tamtej historii każdy znas coś wyniósł i czegoś się nauczył. 

Nie rozgrzebujmy tego, bo zrobiło się cicho, spokojnie i moge teraz normalnie pracować, a nie z miną maniaka odpisywac, sprzątac, edytować, kasować.... 😉
opo, a w takim razie po jakie licho odgrzebalas sprawe, ktora sobie spokojnie ucichla juz dwa dni temu?  👀
Ja myślę, że Opolance brakuje adrenaliny i tego:
(...) z miną maniaka odpisywac, sprzątac, edytować, kasować.... wink Stąd przypominanie forumowiczom sprawy. 🙂
Wkurza mnie taki typ wpisu:
Temat:
Mam problem /koń kuleje,boli mnie głowa,mama mnie nie lubi-dowolny/
i proszę o radę.
Wpis:
A ja tam nie mam tego problemu! /koń mi nie kuleje,głowa nigdy nie boli,mamusia mnie kocha/  -i .....
tyle-rady brak.Tylko wpisujący sobie poprawia humor. 🤦
Mnie wkurza, że mimo że w każdym z działów wisi przyklejony, pisanymi dużymi literami wątek o rozmiarze zdjęć na forum, to ludzie wklejają takie kobyły wielkie... Internet mam szybki, więc nie narzekam na szybkość ładowania strony, ale wiem, że nie wszyscy mają tak dobrze...

Wklejane są też foty minimalnie przekraczające dozwolony rozmiar, ale jeśli ustalone są zasady, to dla WSZYSTKICH i trzymajmy się ich!

800x800 pikseli!
Od dawna wkurza mnie obecność na niemal wszystkich jeździeckich forach osobnika,który bezkarnie obraża dyskutantów.
Funkcja "Ignoruj" pomaga na chwilkę bo i tak niezdrowa ciekawość każe zajrzeć i przeczytać post. I popsuć sobie nastrój bardzo skutecznie.
Poza tym pomijanie postów w dyskusji daje dyskomfort w jej śledzeniu-czyli za to,że ktoś jest arogancki karę ponosi zwyczajny dyskutant.
To zjawisko dotyczy ,jak pisałam,ni tylko re-volty.
Każde forum trzyma tę osobę jak złośliwego pawiana w klatce-który wprawdzie obrzuca widzów g... ale też gromadzi gapiów.
Czemu wobec a... -nie stosuje się kar przewidzianych w regulaminie?
Od dawna wkurza mnie obecność na niemal wszystkich jeździeckich forach osobnika,który bezkarnie obraża dyskutantów.
Funkcja "Ignoruj" pomaga na chwilkę bo i tak niezdrowa ciekawość każe zajrzeć i przeczytać post. I popsuć sobie nastrój bardzo skutecznie.
Poza tym pomijanie postów w dyskusji daje dyskomfort w jej śledzeniu-czyli za ty,że ktoś jest arogancki karę ponosi zwyczajny dyskutant.
To zjawisko dotyczy ,jak pisałam,ni tylko re-volty.
Każde forum trzyma tę osobę jak złośliwego pawiana w klatce-który wprawdzie obrzuca widzów g... ale też gromadzi gapiów.
Czemu wobec a... -nie stosuje się kar przewidzianych w regulaminie?

I ja się pod tym podpiszę. A o kogo chodzi, to Moderatorki dostały moje PW na skrzynkę. Bardzo prosze o interwencję, bo nie tylko mnie denerwuje ta osoba. Zreszta prosze zwrócić uwagę, że liczba osób ignorujących ów osobę wzrasta.
Dyskusje z tym osobnikiem -jak od dawna obserwuję-kończą się tym,że normalny dyskutant dostaje białej gorączki i wychodzi z ram dobrego wychowania. I zostaje za to surowo upomniany.
A osobnik sobie swoje hahaha dalej pisze. 🙁
Mamy jak byk w regulaminie, że za trollowanie jest ban. Przecież arkady to zwykły troll, bez szacunku dla nikogo, dla niczego, snujący sobie swoje teorie rodem spod budki z piwem w nieskończoność, upajający się swoją wszechwiedzą i wszechobyciem jeździeckim. No bóg jakiś  😲 nic tylko pokłony bić. Ja też napisałam do moderatorek, widzę, że nie ja jedna.
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,4238.30.html
Tu na przykład-kopniaki rozdawane na lewo i prawo.
Heloł, ja równeż wnoszę o wstawienie bana arkademu bo to pasożyt zaśmiecający forum swoimi teoriami z piekła rodem...

Modki - do akcji prosimy 🙂
Oj podpisuję się pod przedmówczyniami. To pierwsza osoba, która tak wyprowadziła mnie z równowagi. Nie toleruje niczego i nikogo, nie czyta, tylko zaśmieca wątki stekiem swoich bzdur. Ton jego wypowiedzi jest jednoznaczny i nastawiony na wywołanie awantury lub złości osób, które to czytają.
Fakt, może i arkady na swój sposób jest dość irytujący, ale ban? Bo wyraża własne zdanie w, powiedzmy.. mniej elokwentny i bardziej bezpośredni sposób? Nie ma to jak cenzura! 🤔wirek:
Rewir - jakie własne zdanie? Na temat czego? On wciąż tylko każdemu udowadniał, że jest głupi i jego teorie są głupie, a zdania swojego w zasadzie nie miał, no poza utrzymaniem i ujeżdżaniem koni  🙄
Poza tym zamieszczał też ogłoszenia te same co stronę, chyba dostał za całokształt.
Ja jestem za.
Fakt, może i arkady na swój sposób jest dość irytujący, ale ban? Bo wyraża własne zdanie w, powiedzmy.. mniej elokwentny i bardziej bezpośredni sposób?
Bo pierwszy punkt regulaminu tego forum brzmi:
Obowiązuje szeroko rozumiana kultura osobista oraz szacunek dla poglądów innych użytkowników.
Jakie poglądy ma arkady66, czy są konkretne, płynne, takie czy owakie, to mnie mało rusza. Nie przez nie jest trollem - a przez brak kultury dyskusji. Na przykład jest różnica między wyrażeniem zdania, że problem chorób odkleszczowych u koni jest sztucznie rozdmuchany (empyemie i Jodzi też chyba zachowały sceptycyzm, ale nikogo jakoś nie obraziły), a naśmiewaniem się z ludzi, że się chcą dowiedzieć, jak to z kleszczami jest, jak konie chronić, jak wyglądają cudze doświadczenia. Trolle się banuje. Zwłaszcza trolle recydywistów.
Własnie odczytałam PW od arkadego. Uraził mnie i dopóki nie dostane zgody na publikacje, zmuszona jestem milczeć. Dla mnie ten człowiek to prawdziwy TROLL.  PROSZE O BANA DLA NIEGO
Sprawa jest zakończona, arkady został uciszony... choć i tak dość długo wszyscy musieliśmy go cierpliwie znosić. Ale przegiął i trudno, sajonara, raczej tęsknić nikt nie będzie.
Własnie odczytałam PW od arkadego. Uraził mnie i dopóki nie dostane zgody na publikacje, zmuszona jestem milczeć. Dla mnie ten człowiek to prawdziwy TROLL.  PROSZE O BANA DLA NIEGO

quantanamera - no i wlasnie o takie przypadki pytalam - co teraz???

aurelia, przygotujcie sie na miliony napastliwych maili z grozbami zhakowania forum i zawiadomienia Policji wlacznie  😁
ushia, Dojdzie jeszcze do tego, że będzie pisał na maila czy gadu do każdego użytkownika, który w jego mniemaniu go obraził.

Ahm no tak, w końcu volta to krwiożercze forum, które nie toleruje miszczów od wszystkiego i banuje kogo popadnie 😁
Bo my to tak z zazdrości, nie lubimy, jak ktoś jest od nas lepszy  😁
Za pół godzinki poczytamy go na starej volcie, jaka ta re jest straszna i że sam odszedł, bo nie mógł już wytrzymać.  😎
e nie, na starej ma (a przynajmniej mial) bana na IP (niejedno!) 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się