Niestety mnie też dopadł jakiś wirus i nie pojawię się dzisiaj. Przepraszam wszystkich, którzy liczyli na podwózkę, ale naprawdę nie nadaję się na spotkania w obecnym stanie.
a mi jest wstyd 😡 o spotkaniu dowiedziałam się... dzisiaj... na uczelni w dodatku 🙄 ehh... ostatnio to siedzę tylko w końskim, a i tam się nie odzywam 🤔 jak będzie jakieś następne spotkanie to obiecuję, że przyjdę! 🙂 a Ascaię jak się rozchoruję zabiorę pod pachę 😁
Spotkanie rewelacja... Nie wiem czy ktokolwiek w ogóle przyszedł. Czekałyśmy z martiką u szewca do 19, a potem ruszyłyśmy do mcdonalda... Jak w przyszłości te spotkania mają być takimi niewypałami to chyba nie ma sensu ich w ogóle organizować... 😉 Szkoda czasu i zachodu. Tyle dobrego że z martiką sobie pogadałyśmy. A yga do Ciebie dzwoniłam i odebrał jakiś pan 😁 Okazało się, że albo mam do Ciebie zły numer, albo stary... 😉 Fin nie odbierała telefonu...
oj nie postarały się dziewczyny nie postarały.... hmmm... może następne spotkanie na wiosnę? 🤣 ale i tak bardzo miło było się z Asią spotkać o! 😅 i co z tymi zawodami w Pólko? ale to chyba nie ten wątek 🙂
Ja nie przyszłam gdyż korki mnie powstrzymały na swoją uczelnie jechałam z domu 2.5 h. Zajęcia skończyłam po 20 i już nie miałam siły by jeszcze się do centrum przebijać. 🙄