http://www.hostelorla.pl/ Nie mogę znaleźć informacji, czy przyjmują zwierzęta, dopytaj. Ja byłam bardzo zadowolona z hostelu. Tanio, ładnie, czysto i przyjemnie. 😉
Gdzie w Lublinie znajdę sklepy obuwnicze, ale takie niszowe? Nie sieciówki typu Kazar, Primamoda, CCC itp., tylko takie samodzielne sklepy z dobrymi butami innych producentów?
Moje ulubione miejsce to Top But w Pasażu Tesco. Warto też zajrzeć do Butiku CoCo na Hipotecznej i na stoiska Laluni (w Olimpie i w Tesco), ale w Laluni jest zazwyczaj kilka modeli butów. Właściwie zaopatruje się tylko w tych sklepach.
Wiem, że poza rokiem akademickim akademiki UP oferują miejsc noclegowe dla studentów ale chyba też dla pozostałych osóļ. Teraz nie wiem czy jest taka możliwośc trzebaby pewnie dzwonić i pytać. Zwykle na Felinie zawsze jakiś pokoje byłī puste z tym, żę to nie jest w centrum i trzeba dojechać wię zależy czy potrzeba Wam być bliżej, jeśli tam to nie mam rozznania.
fin a tego to nie wiem, bo nigdy nic nie kupuję w zoologach, we wszystko przez internet lub ewentualnie stacjonarnie na zawodach się zaopatruję. Ale chodzę do Tesco i mijam ten sklep, a dość bogate zaopatrzenie jak na zwykły zoologiczny rzuciło mi się w oczy 😉
Jeszcze ten w Leclercu na Zana jest moim zdaniem spoko 🙂 Przynajmniej jeśli chodzi o rzeczy typu obroże i inne akcesoria, jak z karmami to nie wiem bo całe życie kupowałam wyłącznie u weta.
SzalonaBibi jak już zamieszka z nami, to w wątku o psach się pokażemy. 😉
Jakoś mi się tydzień skrócił i myślałam, że już coś wypatrzyliście, bo właśnie w psach czytałam. Z tego molocha (nie pamiętam adresu) w Lublinie chcecie coś czy z jakiegoś mniejszego?
Tak, pisali że najmłodsza suka ma 2 lata. Niestety tam połowa to staruszki..
Za to fundacja dom dla szczeniąt Judyta ma ogrom szczeniorów - do wyboru do koloru, wszelkie maści i rozmiary.. 😉 Tylko wiadomo, z Lublina daleko, ale skoro to przyjaciel na całe życie to raz chyba można pojechać 🙂