flygirl, w środy było kiedyś ladies night w klubach wszelakich i dziewczyny wchodziły za free, ale nie wiem jak jest teraz, bo w temacie nie siedzę :P.
Często jest jeszcze tak, że lista z Facebooka wchodzi gratis.
No właśnie - jakie kluby polecacie? Jestem no lifem, byłam tylko raz w Shine i 68, do Cream mnie nie wpuścili (pff), a siostra mnie męczy, żeby gdzieś pójść, jak przyjedzie. W 68 było strasznie! Przywalił się do mnie jakiś obleśny typ 45+, a fuj!
Ja osobiście nienawidzę Czekolady, jest tam tak bananowo.. Z takich klubów-klubów najbardziej lubię "Cream" (tylko ochronę mają do tyłka, lubią przywalić w pysk). A na karaoke w poniedziałki i wtorki wybieram Pauzę 😁
Ja właśnie szukam czegoś bardziej na weekend, bo chcę z chłopem wyjść. I kompletnie nie wiem gdzie uderzyć tak, żeby cena wejściówek nie zabiła, a najlepiej, żeby było za darmo. I fajnie by było gdyby piwo kosztowało max 5 zł, a jeszcze lepiej jakby było coś w stylu, że 2 w cenie 1, albo wszystko za połowę ceny. No i muzyka, taka do tańczenia z fajnym klimatem. Jest takie coś? 🙂
Ja osobiście nienawidzę Czekolady, jest tam tak bananowo.. Z takich klubów-klubów najbardziej lubię "Cream" (tylko ochronę mają do tyłka, lubią przywalić w pysk). A na karaoke w poniedziałki i wtorki wybieram Pauzę 😁
Ja lubiłam Czekoladę jak była jeszcze w poprzedniej lokalizacji, ten nowy lokal jakoś mi nie podchodzi 😉
Pi X drzwi to jest dawna Oranżada tak? 👀 To nadal klub, czy bardziej coś w stylu baru? (ktoś znajomy ostatnio zachwalał ale w końcu i tak zapomniałam się wybrać jak byłam w Lublinie)
Bardziej klubokawiarnia,fajne miejsce, zawssze jak jestem w lublinie to wpadam🙂 A z klubow to tylko dwa pietra i dom kultury. Shine i cream to dla mnie jakas porazka i wielki zal, w czekoladzie nowej nie bylam.
Tylko, że ja miałam na myśli, że Cream jest dla mnie najlepszy spośród takich bananowych klubów- czyt drineczki,sukienki,szpilki i pełen mejkap 😁 Ale klimat II Pięter też mi najbardziej odpowiada do tej pory 🙂 Nigdzie mi się tak dobrze nie tańczy, chociaz zawsze u nich na mase duszno. W Pi X Drzwi jeszcze nie byłam.
Wlasnie cream i shine sa bardzo pseudobananowe, ale wiem o co Ci chodzi yga🙂. Cekiny, przecierane na bialo jeansy, solarka, tipsy, nastolatki i dojrzali panowie. Darmowe drinki i piszczace laski,takie lubelskie manieczki😀 ale na to ten klub jest nastawiony i jak widac bardzo dobrze to wychodzi. Zaznaczam, ze ja zawssze do klubu przyjezdzam autem wiec obserwujenwszystko w pelnej trzezwosci🙂 Jednak ciesze sie, ze sa takie miejsca jak pi, czy dom czy dwa pietra. Zawsze milo tam wrocic, spotkac znajomych, posiedziec,potanczyc🙂
Smarcik-'chetnie🙂
Edit: a co do duchoty w dwoch- masz racje,bo zawsze przy wiekszej ilosci osob siada klima. Odwieczny ich problem i raczej nic z tym nie robia🙂
Dziewczyny, czy słyszałyście może, żeby ktoś chciał wynająć pokój 1-osobowy w okolicy uniwersytetu medycznego? Może być w bloku albo w domu jednorodzinnym, obojętnie, byle była cisza i spokój 🙂 Także jak coś ktoś usłyszy, baardzo proszę o wiadomość :kwiatek: