Gavi- ja mam, tylko że rano wyjeżdzam, także jak coś musiałabyś do mnie podjechać o 9 (mieszkam na Racławickich). A, i mam rozmiar w domu 38, ale to takie mniejsze 38 😉
Lublinianeczki- w ciuchu na Racławickich (koło MaxFormatu) są białe bryczesy eurostara! Jak ktoś chce niech się śpieszy 🙂 17zł bodajże. Rozmiar na moje oko to jakies 38. Na mnie były za duże więc nie brałam 😉
Dziewczyny nie chce któraś w weekend jakichś zdjęć? Z koniem na przykład? Bardzo dawni nie robiłam i już mi tego brakuje, a przy okazji poznałabym nowych modeli. 🙂
Póki co dla przyjemności, nie czuję się na tyle kompetentna, żeby brać za to pieniądze. 😉 Ludzi a i owszem, czasem robię tylko mam problemy z ustawianiem modelki i mówienia co ma robić ale coś tam zawsze wychodzi. 😀
[quote author=fruity_jelly link=topic=7833.msg1960482#msg1960482 date=1387983622] Gdzie w Lublinie jest miejsce, gdzie można zrobić haft komputerowy? Chodzi mi o jedną rzecz.. orientuje się ktoś jak to wypada cenowo? :kwiatek: [/quote] fruity nawet u nas na zadupiu można zrobić 😉 z tego co wiem tutaj kolo Vikeny, obok biura podróży 🙂
Gdzieś nawet chyba szyld widziałam. I jeszcze jadąc al. Lotników Polskich jest jakaś reklama, tylko nie wiem czy oni hurtowe ilości robią czy jedną rzecz też mi wyhaftują 👀