a jednak ja odpadam w tym tygodniu 🙁 odkryłam wczoraj, że busy 'Majdan Kawęczyński przez Bystrzejowice' wcale przez Bystrzejowice nie jeżdżą. I przy okazji przemarzłam, przemokłam i teraz siedzę z gorączką i katarem 🙄
W przyszłym tygodniu może nawet lepiej będzie, bo nie zarażę was niedoleczoną grypą... tylko w poniedziałek później bo o 17 kończę ale w pozostałe dni też mogę koło 16
w poniedziałek lub czwartek też bym się mogła pokazać, pewnie później niż 16 bym mogła dopiero, ale chętnie się pokażę. Może Zygzaka też namówię (ale Ona chyba tylko w czwartek by mogła, w poniedziałki zajęcia do 20 ma)
nie no, rozumiem. Jest nas za duzo i za napięty harmonogram ma większość nas. Mi tylko środa do godz 17 chyba ze w inne dni tygodnia jakos wieczorem typu 19~20
no chyba najlepiej po 19 na mieście się umówić. Albo na 18 i kto nie zdąży dojdzie później. Jakby niepełnoletni mieli problem z przekonaniem rodziców, czy coś w tym stylu, to przecież możemy jakoś się ugadać na grupowe wracanie. A ja dysponuję 4 miejscami w samochodzie to mogę zrobić za taksówkę.
To ja też się dopisuję 😁 Gdyby nie fin to mielibyście mnie z głowy, bo nie zaglądałam jakiś czas do tego wątku 🙄 W czwartek kończę o 17:30, ale na 19postarałabym się dotrzeć. Byliście w Lulu? 😜 I jeszcze planowałam wybrać się do Cabaret Cafe, ponoć super miejsce. Czy raczej preferujecie dyskotekowe klimaty... (wpomniane było coś o 68 i etc.)?