ściągnęłam Riding Stara z rapidshare, zainstalowałam go przez daemon toola, tylko właśnie nie widzi "płytki". Kiedyś też mi się to pojawiało przy innej grze, ale nie pamiętam co się wtedy robiło. Orientujecie się jak to naprawić?
kaktus - na pewno nie masz cracka? jak zamontujesz plytke w daemon tools wejdz w "moj komputer" i przy napedach kliknij prawym eksploruj na ikonke z plytką riding star 3 i sprawdz, czy nie ma katalogu crack
dobrze kopiujesz zawartosc katalogu i wklejasz do katalogu z grą na dysku musi sie ciebie komp zapytac, czy chcesz zastąpic plik plikiem. klikasz tak. uruchamiasz gre i dziala 🙂
mi się "Riding Star 3" wykrzaczył 3 razy, wkurzyłam się i odinstalowałam 😁. "equestrian challenge" jest bardzo fajny, tylko to ujeżdżenie 🙄 porażka. ogólnie to wolę fps'y , wszystkie części "Call of Duty", ostatnio "Fallout 3". może to dziwne, ale bardzo lubię też oglądać jak gra mój facet, to nawet lepsze od wspólnego oglądania filmów 😀. wczoraj wieczorem przeszliśmy "Bioshock'a" i nadal przypominam sobie najlepsze momenty z gry.
Dodaję jak najwięcej, tylko łącze coś wolno idzie 😉 Riding star 1 już jest dostępne. Wystarczy ściągnąć, rozpakować z rar do folderu osobnego i instalować 😀
Dziewczyny miałam to samo z Riding Star 3 chwile działało i wychodziła gra do windowsa. Się wnerwiłam i przeszperałam net i na tej stronie ściągnełam craka nie wime któego jednego z dwóch pierwszych rozpakowałąm i skopiowałam do folderu z zainstalowaną grą i gra śmiga jak szalona. http://www.rlslog.net/riding-star-3-crackfix-reloaded/
Aszka dziękuję - mam ten sam problem i nie umialam znależć tego włąściwego cracka może ktoś dopomoże - odpaliłyśmy stajnie marzeń i nie mamy pojęcia jak się ubrać w strój jezdziecki??? hilfe
w prawym dolnym rogu są takie ikonki (ekwipunek, koń, jeździec itd.) otwierasz tę z jeźdźcem i przenosisz ubrania myszką w odpowiednie miejsca. Tak samo później możesz zmieniać siodła i czapraki koniowi 😉