Forum konie »

dodatki witaminowe, mineralne, odżywki itp

Nirv Myoplast można dawać tylko przed i po treningu, a w dni kiedy koń nie pracuje odstawiać. Ja stosowałam ten system i bardzo fajne efekty były. Dawałam na kolacje w przed dzień jazdy i na kolacje tego dnia co była jazda. No oczywiście pod warunkiem że trening jest kilka razy w tygodniu a nie np raz 😉 Dzięki temu preparat starcza na dłużej.
Nirv Body Builder - rozsądna cena, i efekt więcej niż rozsądny. 😉
a gdzie go dostanę  👀 szukam, szukam ale jakoś niezbyt mi to idzie  🤔  😡to chyba nie moja godzina już 😁
Nirv
wpisz w google zaznaczając szukanie w języku poskim
BOEHRINGER INGELHEIM Equitop Myoplast

Wyświetla się masa sklepów i miejsc gdzie można ten preparat kupić
Nirv to zależy, który preparat masz na myśli 😉
wiem ze to nie wątek o sklepach int
ale chcę polecić stronkę www.orling.pl
kupuję u nich od dawna i zawsze wszystko w jak najlepszym porządku
znają mnie już ze słowności i wiedzą ze jak mowie ze zrobię przelew wieczorem dzisiaj to nie czekają az wpłynął im na konto pieniążki i wysyłaj towar - który jest u mnie już rano następnego dnia po złożeniu zamówienia
także serdecznie polecam

jeśli chodzi o suplementy to również z czystym sumieniem mogę polecić pana Roberta Rutkowskiego zajmującego sie dystrybucją NAF
zawsze szybko konkretnie i nie drogo - nie to co w sklepach czy u pana spod warszawy

Czym się różni olej lniany, olej sojowy, i olej ryżowy itd.? Czy komuś chciałoby się dla mnie zcharakteryzować różne typy oleji, i napisać który jest 'na' co?
http://www.paszedlakoni.pl/zywienie_9/18.html

Bardzo fajnie opisane wszystko na temat olei 🙂
Likier, jesteś wielka. Dziękuję!  :kwiatek:
EDIT:
Ktoś stosował Lexa Vita Linesamenol lub Naf Lineseed Oil? Który lepszy? Kompletnie nie znam się na olejach.  🤦
a gdzie go dostanę  👀 szukam, szukam ale jakoś niezbyt mi to idzie  🤔  😡to chyba nie moja godzina już 😁

Nirv na pewno był w Equishopie i można go tez dostać tu: myoplast
Potrzebuję jakiś suplement dla 4 latki w lekkim-średnim treningu, na wzmocnienie stawów i ścięgien i szybkiej regeneracji mięśni co polecacie?
znaleźć nie mogłam i nie mogę nadal Body Buildera?
Nirv znalazlam tu; www.spillers-feeds.com/pl/Poland/header-bottom/Produkty-i-dystrybutorzy/SPILLERS-Cennick/
Myoplast musze bardzo pochwalic przy pierwszej puszcze widac juz efekty  😉
arivle
nie wiem jak olej firmy naf, ale jesli chodi o produkty Lexa, to bardzo sobie chwale. swietny olej lniany ma tez masterhorse.
Ja sie zakochałam w zapachu witamin BESTERMINE  💘
czy mial ktos do czynienia z preparatem absorbine Pro CMC  lub NAF thrive? Ktory lepszy? musze na szybko zamowic któryś wiec niestety nie mam mozliwosci przejrzenia calego watku.
Czy jest w jakies firmie sama kukurydza? Oprcz egg, ktory jest chyba niedostepny w moim woj?
Crazy chyba St Hipolyt miał coś takiego  c real basic sie ta seria nazywała, musiałabyś pogadać z jakimś dystrybutorem ale kiedyś miałam to zamawiać 🙂
Marstall ma takie coś.
O znalazlam.. Dzieki Koniczka 🙂

Jak w centrali nasiennej nie dostane gniecionej to zamowie tam 🙂
crazy Na targu dostaniesz kukurydze  😉

Przyszły moje ziołka MOBILITY  😅
Ja sie zakochałam w zapachu witamin BESTERMINE  💘

faktycznie jest niesamowity, u nas po otwarciu pudełka w całej stajni pachniało 🙂
Dostałam próbki: http://animalia.pl/produkt,16045,Vitfoss_Master_Sport_(Arabian_Sport)_Formula.html

Brzmi bardzo fajnie.
jeżeli chodzi o vitfos to można sobie zamówić w sklepie stacjonarnym grene ( nie trzeba płacić przesyłki 🙂 )
Dostałam próbki: http://animalia.pl/produkt,16045,Vitfoss_Master_Sport_(Arabian_Sport)_Formula.html

Brzmi bardzo fajnie.

Mój koń dostaje od miesiąca i  chyba rzeczywiście to działa - jest spokojniejszy i szybko tyje.
Jaki preparat możecie polecić na uspokojenie konia? Mam konia bardzo (za bardzo) idącego do przodu i płochliwego. Dostaje magnez sukcesu, ale nie widać jakichkolwiek efektów. Help!!
punkt pierwszy: dac mu padoki, zabrać mu owies.
punkt drugi: wrócic do wątku jesli punkt pierwszy nie zadziała.
Do pkt 1 caroline.. Zrobic badanie krwi czy moze nie ma za malo zelaza i magnezu.. Anemia tez powoduje nadpobudliwosc i nadmiar dziwnej(zlej) energii
kupiłam witaminy Bestermine, zobaczymy czy będzie jadła
Do pkt 1 caroline.. Zrobic badanie krwi czy moze nie ma za malo zelaza i magnezu.. Anemia tez powoduje nadpobudliwosc i nadmiar dziwnej(zlej) energii

Badanie krwi koń miał, są w porządku, anemii nie ma. Jeszcze raz ponawiam pytanie, jakie preparaty uspokajające polecacie?😉 pozdrawiam!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się