Co do equiline- "moja zawodniczka" ma czaprak tej firmy i mnie się średnio podoba. Materiał taki mało "mięsisty", kolor szybko się sprał i ogólnie mimo, że czaprak jest z tych grubszych to jest taki "szmatowaty"
'Mój zawodnik' również miał equiline i bardzo sobie chwalił, ja też nie narzekałam, trzy czapraki mieliśmy na zawody bardzo dobrze się trzymały. A na trening z equiline'a mieliśmy jeden [reszta to eskadrony czy też jakieś gratisy] był gruby, fajnie wyrzucał pot, dobrze się układał. Niemniej jednak wolę 'moje-jego' szare eskadronki- takie a'la zamsz.
Bo niestety większość rzeczy Equiline nie jest ładna, ale trzymają się bardzo, bardzo długo. Znam osoby, które codziennie używają 10-cio letnich czapraków Equiline. I właśnie są bardzo miękkie, takie szmatowate:-)
Właśnie zastanawiam się nad kupnem kurtki. Podobają mi się 2, wybieram pomiędzy cavallo a Pikeurem? Jak ma się jakość Cavallo w stosunku do Pikeura? Jedną kurtkę Pikeura już mam, ale wiosenną, cienką a teraz chciałabym zimową.
Mnie się strasznie podobają kurtki KL zimowe, są przecudne, nie bierzesz ich pod uwagę? A Eqiuline również niczego sobie jeśli chodzi o kurtki zimowe, a i cena przyzwoita.
O, nawet nie wiedziałam, że oni mają equiline. Zobaczę, ale chyba jednak stanie na tej Cavallo, jakos bardziej mi się podoba. z tym, ze nie wiem jak jakościowo.
miałam 2 czapraki equiline w czasach kiedy firma nie była jeszcze dostępna w PL, a ja dostałam je od znajomego. były właśnie takie szmaciane, ale bardzo dobrze się trzymały, świetnie się je prało. Pikeura lubięi to bardzo, teraz szykuje się do zakupu kurtki na zime i mysle nad Cavallo, Pireurem albo Equiline.