Forum towarzyskie »

KLUB "STAREJ GWARDII" forum

Ojeju jeju ... też wam się ten dzień wydał taki dłuuugi ?

magda- to następnym razem spróbuj spojrzeć na " " 😉
m.indira, sposób wydaje się niezły ale raczej dla samotnych. Juz widzę minę Bartka jak wchodzę do  sypialni z pończochą na głowie a pod nia liście kapusty.

W sumie dosyć uniwersalna metoda. działa też antykoncepcyjnie 😉

ale jeśli odwrócisz sie tyłem  😀
Ha ha Bogdan  😂 (wtedy nie ma bata, nie zadziała)

a może macie coś re voltowe lekarki na migrenę?
Bogdan, tyłem to ja już wiem żeby się nie odwracać. szczególnie jak mam migrenę 😉
Presja
Moim niezawodnym sposobem na migrenę jest przespać dzień, nic innego tak dobrze nie działa.
Czasem sprawdza się popicie przeciwbólowej tabletki (albo dwóch) sporą ilością coli. Może i żołądek od tego cierpi, ale jeśli ma przestać napierniczać głowa, to jestem w stanie ponieść tę stratę.

Ojeju jeju ... też wam się ten dzień wydał taki dłuuugi ?

Mój wręcz przeciwnie :/
Miałam dziś do zrobienia prezentację na zajęcia, oczywiście na ostatnią chwilę, bo miałam na to prawie da miesiące.
Teraz jeszcze czeka mnie romantyczny wieczór z notatkami na jutrzejsze kolokwium o 8 rano. Nie mam pojęcia, jak to ogarnę 😵
Lena, miałam chyba zaćmienie wczoraj... :wstydnis: i będę dalej zarażać! 😀

Jestem po jedenastu godzinach luzakowania... czekolada i herbata o tak..

Pauli - fajnie by było pójść spać, a ja po nocach pracuje i nie ma że boli. Proszki na receptę już przestają pomagać a ja powoli przestaje wierzyć w cudowny środek.
Presja
Mnie na szczęście dopada zazwyczaj, kiedy mogę sobie pozwolić na to, żeby się położyć do łóżka. Gdyby to był tylko ból głowy, to jeszcze jakoś bym zniosła, ale do tego dochodzą mroczki przed oczami i drętwienie prawej części ciała, a to już zdecydowanie utrudnia życie i jakakolwiek aktywność (poza położeniem się do łóżka) nie wchodzi w grę.
Ja jeszcze tych na receptę nie próbowałam, bo jakoś nie było mi po drodze do lekarza, ale przydałoby się mieć w zanadrzu.
A próbowałaś z colą? wiem po sobie, że potrafi pomóc, słyszałam o tym również od kilku znajomych. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że to niezdrowe.
poszukując starego avatara znalazłam czaprak który szyłam dla Linki/sznurki

i wspólna inicjatywę forumową

ochraniacze Hand Made za które kupiłam Szoguna

kosmos jak wiele sie od tamtych czasów zmieniło..
deborah
Pamiętam te bransoletki! Nawet mam gdzieś jeszcze swoją 😉
moja też pewnie gdzieś leży...

edit:
znalazlam tez avatar Burzy

Ha ha Bogdan  😂 (wtedy nie ma bata, nie zadziała)

ale nie wiem kapusta czy Bartek  😉
Pauli- właśnie próbuję ale nie coli tylko pepsi chociaż dużej różnicy chyba nie ma  😁
deborah - niezły ten czaprak  😀
Presja
"Zasada działania" pewnie ta sama 😉
Tylko, że to musi być połączenie tabletki z colą i spora ilość na raz.
Daj znać, czy są jakieś efekty.
Presja, ja mam tylko jeden środek, który na mnie działa - Pyralgina 2 tabl. od razu. Zawsze ją rozgniatałam na proszek, żeby się lepiej i szybciej w żołądku rozpuściła (chociaż to gorzkie jest cholerstwo).
deb, do tego jeszcze szyłaś chyba derkę treningową? bo pamiętam, że holda była jedna wielką różowo-biało serduszkową modelką.

moją bransoletkę już dawno zgubiłam  👿
i owijki 🙂 Linka masz gdzieś tą słiit focie w komplecie?
Ja mam i starą bransoletkę i jedną funkiel nówkę w folii skitraną 🙂

deborah, jaa dawno tego nie widziałam 😀

Dla mnie stara ekipa to przede wszystkim Poznań, Poznań, Poznań.. 🙂 macie starocie

Ktośka nie poznałabym Cię na tej fotce...
Burza, wtedy był transparent dla Linki i balony?
Nie mam pojęcia, pamiętam że mieliście jakiś fajny wesoły spęd a zdjęcie mi się tak podobało, że zapisałam 🙂

Edit- kto napisał wiersz o wrotkim bo właśnie znalazłam? 😁
Burza, czterech osób ze zdjęcia nie kojarze 🙂
Deb- trzyma sie tak samo, Linka/Sznurka z facetem również, Katosina, Ktosina jak to jest,że teraz wyglądasz lepiej? to wbrew wszystkiemu  🤣
Tak, wtedy! Mam gdzieś to foto 😀
a to nie strzyga przypadkiem wtedy ten transparent aby nie robiła?

a tak swoją drogą, bo nieczęsto słychać o nich, co u Alice i Chonsu?
Już mówie bo mam podpisane : ktos,linka,bunia,lena,denti,chonsu,deborah.
Strzyga, Strzyga i balonik też był. Crazy miała polewkę wtedy =(
Chonsowa bywa na forum 🙂
transparent był Strzygowy oczywiście 🙂
To z Koko?
mam jeszcze takie coś

to prezent dla Lostak. ciekawe czy jeszcze go ma 🙂
Koko z Alvika... i strzygopwy transparent.. ja dostalam balona:P
I gdzie on teraz jest?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się