Dlaczego mialaby nie byc? Zakladanie, ze ktos nie jest polakiem, bo nie umie postawic przecinka... Juz bez przesady.
Bo składnia taka dziwna. Może faktycznie? p.s _Gaga teraz jest jeszcze lepiej... Miałam okazje być niedawno na zakończeniu roku w szkole podstawowej, które rozpoczynało sie... Maszą... A inscenizacją był ołtaż i białe aniołki... Także... (...)
😂 Aż mam chęć spytać czy autorka była na zakończeniu roku w charakterze...ucznia.
p.p.s [quote author=Ra-da-da link=topic=19013.msg2135363#msg2135363 date=1404824457] Wlasnie w srodku lasu doslownie roi sie od bakow, komary i muchy to pikus ale bakow chmara nieodpuszczajaca dopuki nie pochlaja albo sie ich w porzadnym galopie nie pogubi, ale zlatuja sie znow nastepne. Tereny mozliwe jedynie po sezonie owadowym bo na baka zadne z wyprubowanych "odstraszaczow" nie dziala. Jedynie galezie w lape i lac dziady na koniu 🤣 [/quote] In- masz rację. Jednak interpunkcja kuleje. Ortografia też.
Nie uwierzę, że nie chciałaś mi w ten sposób dogryźć.
nie, nie chciałam. tekst ten w kontekście reakcji jest wg mnie bardzo zabawny, wpisuje się w moje poczucie humoru i cieszy. jednak jeśli udało mi się tobie dogryźć zupełnie bez takiego zamiaru to jest to wartością dodaną, a punkty liczą się razy 2. 😎
mam pytanie - ogólnie dotyczy się wątków, w których wstawia się cytaty, np. co mnie śmieszy/bawi na re-volcie czy innych - powinno się kopiować cały cytat, żeby wiadomo było, kto napisał jakąś śmieszną rzecz, czy też zrobił błąd ort.? Czy wstawiać tylko quote i /quote w kwadratowych nawiasach? Czy nie ma to w ogóle znaczenia? 😎
Z forum o papużkach falistych (niesamowite natężenie byków) :P
Gdy dochodzę do klatki z pzpużkami np. wymienic karmę to samica włazi do budki a samiec się cieszy i ją karmi i chce kopulować a samiec gdy chce wyjść na nią to go dziobie po palcach niektuży mówią ze jajko nawiązuje do legów dzisiaj im dałem i zjadły samiec wychodzi na nią a ta go dziobie tak jagby ona nie chciała młodych podobno butka też nawiązuje do lęgów a ona nawet na nią nie patrzy samiec bardzo chce mieć młode.Nawet im puszczam film jak papugi faliste kopulują a samiec zaczyna kopulować z nią a ona nie zwraca na niego uwag i idzie wtedy jeść samcowi jest smutno bo on chce kopulować a ona nie chce co mam robić pomużcie [help]
Robimy przeszkody na zamowienie kolory i wzory wedle zyczen klijeta.Tanio i solidnie ,wymiary standardowe. CENY od 140 zł do 300zł bez listw i kłudek. jesli z kłudkami 2 szt plus listwu to trzeba doliczyc 64zł do przeszkody. zdjecia wysle na mejl zainteresowanym . prosze dzwonic pod nr telefonu w ogłoszeniu CENY: 140 ZŁ sama przeszkoda biało czarna plus dwa drągi (bez
listwy i bez kłudek ) 200 zł przeskoda niebiesko zołta plus dwa drągi(bez listw i
bez kłudek) drag zwany płotkiem 40 zł cena za drąg malowany 20zł cena za kawaletke 55 zł wykonujemy tez rozne kombinacje wedle klijeta. POLECAM.
jako potencjalny klijent jestem zainteresowana opcją z kludkami 😉
kaskal94 może i są to byki ale też myślę, że mogła to pisać osoba starsza bądź która ma problemy dyslektyczne, ortograficzne albo dysortograficzne 🙂 ja na takie ogłoszenie przymykam oko pokimo, że czasami to razi w oczy.
[quote author=czarno-czarna link=topic=10781.msg2189968#msg2189968 date=1411725651]maszyna peltękuje i wciąga i zaczepia nici peltękowanie wyregulowałam ale wciąganie nici zostało. [/quote]