kto chodz raz pracowal zeby potem nie bylo ze je wyruzniam Znowu panna gunia92 😁 Średnio w co drugim zdaniu błąd. Nie żebym czepialska była, bo samej mi się zdarzy błąd zrobić.
(...) się,że dobrze,że wygrała . Bardzo nie chcę aby (...) Uważam,żenadzwyczjniej nie poradzi sobie (...) Chodziła sama bo , nikt z nią nie chciała chodzić. (...) za kumplować (...) Nie zmiernie się ciesze,że Aśka odpadła 😍 (...) noc ,ale fotogeniczna. (...) siebie.Michalina (...) najlepiej z nich chodzi , ma ładną buzie może trochę dziecinną. (...) wygra bo moda szuka jakiś takich dziwnych interesujących twarzy.
Zostawiłam same błędy - najwyraźniej u użytkowniczki interpunkcja, to losowo stawiane znaczki bez ładu i składu. Ortografia też ciekawa. 😵 Wydaje mi się, że znam wytłumaczenie...
To też ładne: Celem naszej fundacji będzie ratowanie koni głównie z rzeźni lub tych koni które już nie dostają rządnej szansy.
Zabawne... ostatnio często zdarza mi się pisać posty z telefonu. Owszem, zdarzają się literówki, które PRZEGAPIĘ SPRAWDZAJĄC przed wysłaniem to, co napisałam. No i brak polskich liter wtedy, zdarza się też jakaś dodatkowa kropka, bo jeszcze nie przyzwyczaiłam się do tego sprzętu i zdarza się, że nie trafiam. Ale najwyraźniej jest to wszystko na tyle czytelne i sensowne, że tu mnie nie cytowano. Może dlatego, że nie mam dysleksji jak 75% nastolatków...