Jasio mówi do taty: - Tato, patrz! Ten pan się ciebie kłania! - Nie "ciebie" tylko "tobie". - Mi? - Nie "mi" tylko "mnie". - No przecież mówię, że ciebie!
ikarina, Najśmieszniejsze, ze w programie typu reality show 'Damą być AUSSIE' hunting pokazano jako sport elegancki, [glow=red,2,300]bez sprzeczek z samą arystokracją [/glow]😵
a teraz to ja zemdlał 🤣 bez sprzeczek z samą arystokracją??? co autor miał na myśli...?? być może bez wątpienia? a może bezsprzecznie? nie wiem, poddaję się 😜
O tak, Abre, to te same klymaty 🤣 Ciężko je wyplenić z języka potocznego, ale żeby przenosić je do pisanego, trzeba być pozbawionym jakiegokolwiek wyczucia.
Bay, jesli byl to na tyle niejasny, ze nikt nie zalapal. a tlumaczenie mnie nie przekonuje... edit: mam jeszcze jeden hit: [quote autor=zoyabea link=topic=9301.msg703883#msg703883 date=1284241296] Urzywane ogłowie dobrej firmy [/quote]
horselove dziękuję Ci :kwiatek: poniewarz hyba niechcący odpowiedziałaś na moje pytanie o morzliwość urzytkowania do dororzki. Jak się z innymi sprawami obrobie będę za dorożką rozglądać to zamówie terz butki, pewnie nawet te jeśli wystawisz pozytywną opinię, ale na razie to przyszłość 😅
[quote author=srokata link=topic=140.msg710026#msg710026 date=1284791265] horselove dziękuję Ci :kwiatek: poniewarz hyba niechcący odpowiedziałaś na moje pytanie o morzliwość urzytkowania do dororzki. Jak się z innymi sprawami obrobie będę za dorożką rozglądać to zamówie terz butki, pewnie nawet te jeśli wystawisz pozytywną opinię, ale na razie to przyszłość 😅
[/quote]właśnie znalazłam tego posta, miałam tu wkleić bo zastanawiałam się, czy to jakiś konkurs ile błędów da się wsadzić w jedno zdanie? 🤔
Zmiana treści postów jest zabroniona, a kłamać nie ładnie. To już trzeba mieć pecha, żeby moderator Cie przyłapał na gorącym uczynku... ze względu na małą szkodliwość :
Halo, Ty faktycznie masz dar: oko do orto-perełek 😜
Przy okazji dodam coś - co prawda nie z revolty, tylko wypatrzone na plakacie z urzędu miasta: "Spotkajmy się na dnie stawu" ..... okazało się, że chodzi o dzień otwarty w oczyszczalni ścieków. 😵