i tak nikt i nic nie pobije pań z cukierni w moim mieście! przesympatyczne kobiety, a jakie byki na tortach robią.. moje ulubione, które widziałam: ślup piersza rocznica 😉
A klutnie przecierz nie zawsze dotyczą tego, co jest ich tematem. [...]Podejzewam, ze miedzy wami są inne uczucia, ty pełnisz dla niego inna role, ale może to tez kwestia zniecierpliwienia.
kiedyś na tańcach instruktorka " a teraz cofacie się do przodu" a ostatnio moja koleżanka pisze mi na gg , że już w kilka tłumaczy online wpisała słowo i żaden nie może go przetłumaczyć, wiecie jak słowo napisała? - chug a miało być huk... to dobrze , że jeszcze nie walnęła "ó" bo to byłby koszmar🙂
flicka1995 - kolejny wyraz, w którym można wszystkie litery źle napisać. Pierwszy jaki znam to "fzhut" 😀 Jakby ktoś się nie domyślał to chodzi o "wschód".
to jest ostatnio bardzo czesty blad, to co zrobila majeczka. czesto w wersji np "wszystkim koleznaką" wynika on z prob zbytniej dokladnosci jezykowej, bo przeciez pizanie "om" zwykle jest bledem 😉
ja tez robię błędy, ale każdy je popełnia. Najgorsze jest to, że mam płaską klawiaturę i palce po niej suną mi się masakrycznie i potem różne dziwactwa robię, a jak mi sie spieszy a zwykle tak jest to nie patrze co napisałam tylko opcja - wyślij i gotowe. Normalnie jak pisze odręcznie nie robię tyle błędów, ale na komputerze mi się nie chce ich poprawiać jak je zrobię, albo klikać w opcje sprawdź ortografie...aczkolwiek powinnam <leniuszek>
Pursat, luzik, krzywda się komuś stała? katija, napisała mi pw jak powinno być i zmieniłam Niestety popełniam błedy Pozdrawiam chodzące ideały... 🤔wirek:
Nikomu się nie stała. Skoro jest taki wątek, to nie uważam, że zrobiłam coś złego wstawiając twojego orta tutaj. Dla mnie taki błąd jest jednym z podstawowych, najbardziej rażących.
Hehe, nie. To jest "chociaż", w zdaniu: "a podasz gatunek filmu chodziarz?" (może nie być dokładnie tak jak było, bo pisze z iPoda i nie mam jak skopiowac teraz😉 )
Pójść na żer i sobie podjeść (o koniu na przykład) 😉
PS To jeszcze przypadek klasyczny. Czyli opowieść o tym, co zrobił piorun, który prowadził samochód: Jadąc dziś samochodem w burzy piorun uderzył mi w maskę i przy okazji lekko przysmażył mi rękę.
PPS Właśnie w radio usłyszałam: gorset funebralny. Kto zgadnie, co to? 🤣
moj miszcz: [quote author=Alabamka link=topic=816.msg576184#msg576184 date=1273007537] chodziarz [/quote] Nikomu się nie stała. Skoro jest taki wątek, to nie uważam, że zrobiłam coś złego wstawiając twojego orta tutaj. Dla mnie taki błąd jest jednym z podstawowych, najbardziej rażących.
[quote author=Alabamka link=topic=1320.msg575015#msg575015 date=1272918304] kąta fikcyjne [/quote] Tak to jest jak ja śpię 😁 Krzyczeć na mnie, krzyczeć wtedy się ogarniam 🙄 I nie żałować sobie 😁