Forum towarzyskie »

WYBIERAMY BYKA ROKU!

cioci Bandos się spodoba...

Znajomy mi napisał na gg, że kupuję HĄDĘ  😀
poraszka
😉
Mnie odrzuca "oglądnąć", szczególnie, że  nawet w telewizji można usłyszeć ten regionalizm.

A propos "szczały", kiedyś moja ciotka sprawdzała wypracowanie swojej córki, w którym było takie oto zdanie: Szczała leciała i ugodziła go w serce. Ciotka długo się zastanawiała jak rzeczona ona mogła szczać, lecieć i jeszcze go w serce ugodzić  😂
może ta ''poraszka'' ma coś wspólnego z porankiem ❓
"Jak mnie mam"  😁 Chodziło zapewne o jak mniemam.
Zasłyszane: "własna autopsja"  😉
Administrator forum ustawia limity dotyczące wielkości załanczanych plików, rodzaju rozszerzeń oraz innch ustawień dotyczących załączników na forum. Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest dbać o legalność załanczanych plików.

W celu dodania załącznika do instniejącego już twojego postu, zacznij go edytować. Postępuj zgodnie z krokami dotyczącymi załanczania plików a następnie kliknij Wyślij by w poście pojawił się załącznik.

Cytat z FAQ jednego z końskich portali...  😁
skrzypacze  😵
wyhawtowane
"jusz".. 😵
caszem - literówka, ale jaka słodka  💘
szefc
[quote author=wł. Felix-Huston, forever felicis! link=topic=768.msg399191#msg399191 date=1260356560]
Jedynie moja wychowana w Niemczech siostra podnosi mi poprzeczkę - w liście zapytała ojca "jak się chujesz?"  😀

🤣 mam nadzieje, ze nie odpisal: "Czujowo."

[/quote]

😁 leze. dempsey  👍  👍  👍
a mnie doprowadza do szalu, ostatnio bardzo czesto przeze mnie spotykane " powiedziala kolezanką" "tym ludzią"... no masakra po prostu.
.... i przyznaje sie bez bicia, ze do tej pory bylam przekonana, ze napewno jest poprawne. jak naprawde....
Fszehmogoncy 😁 (Ad. filmu 'Bruce wszechmogący'😉
alabamka:
ponawiam pytanię
korsik
stali klijenci
sory dziewczyny, ale rzuca sie w oczy  :kwiatek:
Zatonia wersja mojego fizyka z gimnazjum: wnuczka biegła jak szczała, babcia szczała jak biegła.  😁
a teraz miłych snof...

Wybaczcie, ale nie wiem co powiedzieć...
Ludzie gramatyka i ortografia nie boli! 😵 😵 😜
i znowu źle użyte 'bynajmniej'😉
bynajmniej tak to zrozumiałam  😉
rozczulił mnie napis we Włoszech przed wjazdem do snowparku:
"kask ZAOBOWIĄZYWANY" 😉
pewnie juz bylo, ale znow zobaczylam RZUCIE z reki  👍
W mailu studenta do pracownika naukowego:
"diagram procętowy"
"trzcionka" (chodziło o czcionkę, nie Trzciankę)
Moim numerem jeden i tak pozostaje Piłsudzki.
cofnęłabym jeszcze ciutkę w tył

o ile można cofnąć w przód  😉
To zależy, ile się wcześniej wypiło...  😎 😉
To zależy, ile się wcześniej wypiło...  😎 😉

I od czasu do czasu, gdy ma się czas.(odpowiedź mojego kumpla na pytanie-" czy czyta książki"
To ja w ramach kolorytu przytoczę 'nowe' prawdy objawione ortografii wg. studentów kierunku pedagogicznego jednej z warszawskich państwowych uczelni. Pisowania pochodzi z 4 różnych prac zaliczeniowych:

pomórz
rzubr
bubr
struktóra

Jak pomyślę, że w przyszłości te osoby będą zajmować się nauczaniem wczesnoszkolnym to padam na twarz i nie wiem czy śmiać się czy płakać...
Co więcej dochodzę do wniosku, że nowa matura do zaliczenia na 30 proc. to jakaś pomyłka, a cały system edukacyjny leci na pysk 🙁
Co prawda na drzwiach pokoju siedmiolatki, ale mocno mnie rozśmieszyło 😉

moja nauczycielka od matematyki mówi: WYCIĄG ten zeszyt z plecaka
a my jej na to zawsze: proszę pani wyciąg to może być narciarski  😁
Umarłam:

xxx 23:27:35
jak się pisze fo pa (piszę fonetycznie bo nie mam pojęcia jak inaczej)
xxx 23:27:46
coś tam popas
Ja 23:27:48
faux pas
xxx 23:27:50
apopas.??
Niestety dość często słyszę "umisz na polski?"
Moim numerem jeden i tak pozostaje Piłsudzki.

tematycznie -

Na historii sorka opowiada o pokoleniu JPII, po czym pyta koleżanki co znaczy ten skrót. Wyznacza koleżankę, ona na to: 'eee, Józef Piłsudski Drugi'

😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się