0014 bardzo ladnie skacze
adrianna32 nie widziała jak w wątku o ocenie zdjęć pół rewoltowiczów mnie zlinczowało za "kładzenie się do n-ki" ale dzięki ;D
0014 nie wie ze ja mam nikle pojecie o skokach, a bede musiala go nabrac bo mam skoczka... 🤬 😁
adrianna32 nawet nie wie jak jej zazdroszczę konika, choć pochwalę się że rodzice zgodzili się wydzierżawić dla mnie konia na cale wakacje. szukam wlasnie skoczka😀
0014 nawet nie wie jak zazdroszcze jej wiedzy na temat koni... 😵
adrianna32 pobila chyba na r-v rekord w byciu ignorowana przez uzytkowników 😂
kolorwiatru pisze to juz po raz setny, ale nie wie ze ilosc ignorow spada. 😜
adrianna32 nie wie, że tak spodobała mi się teoria na brązową odznakę, że przeorałam dodatkowo kilka książek. Mimo to uważam, że są to głupoty gdy w jednej książce koń ma kość kulszową na nodze a w drugiej na zadzie :P w dalszym ciągu nie wiem gdzie ona jest ;P
0014 nie wie ze jak dla mnie czytanie ksiazek jest beznadziejne. W kazdej co innego. Prawda jest jak dupa kazdy ma swoja. 😁
adrianna nie wie ze lubie sie powtarzac, w dodatku wkurza mnie ze dala na avatar tekiego nieuczesanego konia 😂
Kolorwiatru nie ma ukrytego maila
Alabamka uzywa nieforemnych płyt cd 😂
kolorwiatru nie wie ze wtedy wial wiatr 👿
adrianna32 chyba lubi ten wątek 😁
xxflygirlxx jest zbyt spostrzegawcza, 👿 tylko wkurza mnie ze jest tu taki zastoj 😵
adrianna się dziwi, że nie chce nam się ciągle pisać o jednej osobie 🙄
Alabamka nie byla taka zdziwiona kiedy pisalo sie tylko o niej. 🙄
adrianna się chyba coś myli bo nie było przez 3 strony takiej przeplatanki tylko 1 😉
Alabamka nie zauwazyla ze nie okreslilam przez ile bylo czy nie bylo. Tylko napisalam ze bylo, a gdzie to nie wspominalam. 🤔
Adrianna- Mi tu akurat chodzi o ilość bo o tobie to już nie ma co pisać, ot co.
mialas isc sie umyc? Skrzydelka wyprane? 😁
tylko ciebie tu widac bo jestes ignorowana przez tylu uzytkownikow ze nikt nie wie co i jak o tobie napisac 😂
kolorwiatru, ma wade kręgosłupa
emade pewnie lubi gryźć koszulki
flygirl, pewnie lubi alicje w krainie czarów 😎
xxflygirlxx - ma cudownego króliczka
cierp1enie udało się uzyskać śliczne czekoladowe włosy 😎
Daniela[b] mieszka blisko mnie 🙂 [/b]
Persil, jak proszek do prania 😁 :kwiatek: