Forum towarzyskie »

DIY - zrób to sam

sznurka, przepiękna książeczka! Zdjęcia są wydrukowane na materiale?
dzięki, tak
Czapa warkoczowa - robota mojej mamy. Pompon mojego autorstwa, dlatego taki krzywy  😁

I moja choinka DIY, niestety baardzo niefotogeniczna.

Butelkowy pingwin zrobiony przed chwilą  🤣

pingwiny super! 😀
ja wrzucam pierniczki koniowate 😉
jakby któraś miała zamiar zamawiać rózne drewienka do malowania - kolczyki itp
to PRZESTRZEGAM PRZED sklepem (wystawia na allegro) KREATIKO
- małe to to, tragiczna jakość (szorstkie, drzazgi..bez szlifowania nie da się malować) plamy, dużo opalonych, przypalonych , uszkodzonych, inne wymiary niż w opisach (część ponad 2x mniejsze!!!)
i czas realizacji..... ja czekałam prawie 2 tygodnie a podają że do 3 dni....
obiecali zwrócić za przesyłkę ale od tyg. nie widze przelewu ;] gratisu też nie ma. no i wszystko wrzucone do 1 wora , wymieszane. także mam jakby kilkanaście układanek w 1 kartonie ;] (łącznie z takimi malutkimi jak zawieszki w częściach od kolczyków)  części el. brakuje.
Dziękuję za wytłumaczenie o co chodzi z metkami, pytałam mamy to nie wiedziała  😀
Szukając manekinu, trafiłam na takie coś. Jestem zachwycona bo w ten sposób mogę mieć manekin o idealnie takiej samej sylwetce jak ja 😀 Chciałabym zrobić tylko co dać do środka? Jak nazwać ta nóżkę od manekina by wpisac na allegro?
Halo halo jest tu kto?
Coś się opuściliście Tworzyciele i Tworzycielki.  😉

Noworoczne nibykotki dwa szarobure obydwa

Pozdrawiam!  🙂
Murmel - te koty są absolutnie obłędne!  👍
Hedone też chciałam to samo napisać o kociakach Murmel 🙂
Moje poświąteczne maluszki 🙂
Andaluz

Rodezjan

Wilczak

edit: zapomniałam o nazwach 😉
no rewelka  😍 wilk to mój faworyt  :kwiatek: piękne
O jaaa, ale haszczak miszczoski!  😜
Andaluz  😲  💘 sasqach robisz takie na zamówienie?  😁
Jak najbardziej 🙂 wszystkie moje prace są personalizowane, na bazie zdjęć na zamówienie 😉 wiecej fotek na profilu woolworld na fejsie 🙂
Murmel śliczne  😉
sasqach one są takie do telefonu? jakie mają wymiary?
średnia wysokość w kłębie to 5-7cm przy czym są niebywale lekkie 🙂 zdażały sie tez 3 cm 🙂 zależy jaki wzór 🙂 do telefonu, zamka błyskawicznego, klucza do auta 🙂
Oto moje małe dzieła 🙂
Żyrafki  😍 są urocze  😀
Hedone, marthinka, lizzy  :kwiatek:

sasqach jestem pod przeogromnym wrażeniem  😲 profeska!

marthinka i kolczyki i breloczki słodko-śliczne i do tego ładnie wykonane  😉

Ja tez coś zwierzęcego dorzucę

Nibymyszki:

Sznurka, Murmel - rewelacyjne są Wasze dzieła 🙂

Sasquach -  cudeńka. Zrobiłabyś też kocurka czy tylko psiaki i konie?
sasqach to w takim razie jak zdam prawko to się odezwę po małą kopię mojego Segana do kluczyków  😜
Murmel zakochałam się!
Rodhezjanki dwa 🙂

Szukając manekinu, trafiłam na takie coś.

Fajniackie! Zrobiłabym dla samego faktu robienia, lubię lepić :P Tylko, że nie szyję żadnych ciuchów dla siebie, bo strach się bać co by z tego wyszło.

W tym roku uczę się robić na drutach albo szydełku! Tylko muszę znaleźć jakieś super łopatologiczne wzory jak to robić.
Sasqach a umiałabyś mojego Moro zrobić? 👀 I ile taki psiak kosztuje? :kwiatek:

A to moja wczorajsza, ponad 3 godzinna twórczość- Zająć Królik. Jak zwykle wyszedł mały, niewymiarowy koszmarek, ale za to jest wielofunkcyjny- można go memłać, w środku ma grzechotkę(jajko z Kinder Niespodzianki wypełnione kamyczkami 😁 ), uszka, rączki i kokardkę da się z lubością żuć, a jak podrośnie- w zgiętym uszku jest drucik, dzięki któremu może sobie uszko układać wedle upodobania 😀

Ciemniejszymi końcówkami uszek i dziwną lewą łapką proszę się nie przejmować- córa już testowała 🤣
NO to i ja się czymś pochwalę 🙂 Zrobiłam magiczne kleksowe podkladki pod kubki 🙂
Nie do końca idealne, bo miałam trochę za gruby filc ale jak na pierwsze podkładki są całkiem ok 🙂
(sorry za jakość)
zelka2303 super!!! strasznie mi się podobają 🙂
sasqach, jestem zakochana w twoich maluszkach
Murmel, myszy są genialne 😀

CzarownicaSa, po śladach sądzę, że Zając Królik przypadł córci do gustu 🙂

Laski jakby któraś chciała stare maskotki do wykorzystania wypełnienia to pisać na PW, mam trochę na zbyciu 🙂
Moje drogie a ja mam pytanie troszkę z innej beczki
Ponieważ moj wiekowy już Łucznik poległ na polu chwały postanowiłam zakupic inną maszynę.
Szyje sporadycznie z reguły to wszywam suwaki albo cos skracam
Czy taka maszyna
http://allegro.pl/mini-maszyna-do-szycia-latwa-w-uzyciu-hit-2236-i2869392789.html
sprosta takim drobnym zadaniom krawieckim??
szmelc - kumpela kupiła i szybciej szyje recznie jak na tym czymś co przypomina maszynę :P
Ja sama szukam czegoś sensownego i lepiej uzbierać wiecej kasy jak sie naciąć na takie  badziewie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się