Forum towarzyskie »

DIY - zrób to sam

Najnowszy twór 😉

Fanpage
o to ładniutkie, takie delikatne 🙂
w przypływie weny powstała też druga.

A ja ostatnio uszyłam takie oto maleństwa:

Pozdrawiam! 🙂
drugi genialny!  💘
Murmel są piękne  💘 czy one są mnie więcej wielkości poduszek - jaśków? Ty je kiedyś chyba sprzedawałaś, prawda? Sprzedajesz jeszcze? 🙂
Mons, Tercet dziękuję
Tercet te akurat są dosłownie maleńkie (12x12cm), do tego nowy ''model''  😉, poprzednie były większe ale nie na tyle żeby porównywać je z jaśkami, ale wszystko da się przecież zrobić 😁, co do sprzedaży zapraszam na pw.
Kiedy jakieś jaśki będziesz szyła? :>
Coś mi się wydaje, że za Waszą namową spróbuję uszyć coś większego, jaśkopodobnego... 😀
takiego konisia pod kark  😍

swietne!!
własnie coś mi sie tak wydaje, że koniki Murmel światnie sprawdzałyby się w postaci poduszek  😀
I... zrobiłam największego (ok 50x53cm) w swojej karierze patataja, tylko czy sprosta Waszym oczekiwaniom...  👀

Przed Państwem prototyp prawie poduszki imieniem Rozalia:

( aż wstyd takie paskudne telefonowe fotki wstawiać... :icon_redface🙂
śliczna  😜
świetna!  😍

jest szansa, że byś taką dla mnie zrobiła?  👀
ja też się piszę na takiego końskiego jaśka  😀
Murmel niesamowite i oryginalne  :kwiatek:
Murmel -  👍 cudowny jest!!
korsik, Frania, robakt, Cierp1enie dziękuję, dziękuję 🙂

W sprawie zamówień i innych pytań na ten temat zapraszam na pw, co by batów od modów nie dostać 😉
Zastanawiam się tylko, czy nie zastąpić cienkiej włóczki z grzywy i ogona na grubszą. W ogóle macie jakieś pomysły, uwagi? Bardzo chętnie się dowiem co się podoba a co nie bardzo w takich pracach.  :kwiatek:
Natchnęło mnie na Tildę. Fakt, ze było to moje pierwsze spotkanie z maszyną do szycia i po wielu przebojach powstała lala. Przedstawiam Wam MaTildę : (jakość fot komórkowa, bo aparat zapomniałam uzbroić w nowe baterie)

edit: zmieniłam fotki na lepsze
Murmel Boooooooskie, ogromny  👍! Też kiedyś szyłam, ale były brzydkie  😁 Otwórz sklepik, chyba się załapię  👀

dragonnia Ładna ^^
Murmel rzeczywiście w grubszej włóczce chyba byłoby lepiej, ale i tak jest piękny 🙂
Kolejna wena twórcza. Decoupage:

dragonnia urocze 🙂
Na mazurach deszczowo to i twórczość się budzi 😉

Dziękuję za miłe słowa 🙂
Murmel, cienka wloczka ma swoj urok, nadaje temu konikowi delikatnosci.  z grubsza tak, ale inny konik, mniej subtelny, bardziej zadziorny 😉 uwazam co prawda, ze twoje prace sa za delikatne na poduszki, ale sa tak absolutnie urocze, tak... no sliczne, delikatne i "sypialniane" (bo fajnie patrzec na cos takiego przed snem, zeby sie sliczne rzeczy snily pozniej).
super są te koniki Murmel. Racja, też wydaje mi się, że jakby koń był z jakiegoś ciemniejszego materialu jak np. ten malutki pomarańczowy z wcześniejszego postu Murmel to grubsza włoczka pasowałaby idealnie  🙂
Czcibór
czemu kojarzy mi się z Wacusiem??  😀
Cierp1enie, tobie też?  😁
To młodszy Kuzyn Wacusia. Teraz mam ich 3 - Wacusia, Barnabę Juniora i Czcibora Juniora. Czas chyba wydać je w świat, bo Wacuś jest samotnikiem...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się