mam nadzieje ze mnie kcj90 nie zabije za to że przed premierowo dodam tabliczki dla niej :kwiatek:🙂 przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać 🙂 Jutro towarzystwo idzie do lakierowania 🙂 O ile klient zaakceptuje :P 🙂
aaa Żabeczka, boskie!!! cholera.. mam nadzieję że jeszcze jakiś (dłuższy) czas będziesz je robiła😉 bo marzę o takich tabliczkach i śnię po nocach, ale najpierw muszę wiedzieć komu je robić... ehh no jeszcze będę musiała poczekać!😉 ale naprawdę są BOSKIE!😀 szacun🙂
kiedyś w jakimś sklepie internetowym znalazłam kryształki swarowskiego bodajże 'oprawione'- wyglądało to tak jak łańcuszki w naczółkach teraz nie mogę tego znaleźć, wiecie gdzie dostanę coś takiego?
Czy któraś robiła decoupage podkładki pod szklanki/ kubki gorące? Mam materiały, ale kompletnie nie wiem czym polakierować żeby było to trwałe i w efekcie żeby podkładka nie przykleiła mi się do szklanki. Ktoś robił? Jakiś pomysł?
zabeczka- a jakby taka tabliczka: podłużna-tylko imię konia (wyraźne , najlepiej drukowanymi) a z boku ornament koński- jakieś wędzidła z podkowami i czymś tam jeszcze- jak to widzisz cenowo? czekam na PW
Dziewczyny potrzebuje pomocy ! Znalazłam boską spódnice, taką jakiej szukam już od dawna, jest tylko jeden problem jest za duża na mnie o 20 cm w pasie. Jak zaniosę do krawcowej to zrobi coś z tym żeby to wyglądało i nie straciło fasonu? Jest szyta z koła, ja się kompletnie nie znam na tym. A dzisiaj już za późno żeby iść i się jakiejś krawcowej pytać.