Forum towarzyskie »

DIY - zrób to sam

mam nadzieje ze mnie kcj90 nie zabije za to że przed premierowo dodam tabliczki dla niej  :kwiatek:🙂 przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać 🙂
Jutro towarzystwo idzie do lakierowania 🙂 O ile klient zaakceptuje :P 🙂
aaa Żabeczka, boskie!!! cholera.. mam nadzieję że jeszcze jakiś (dłuższy) czas będziesz je robiła😉 bo marzę o takich tabliczkach i śnię po nocach, ale najpierw muszę wiedzieć komu je robić... ehh no jeszcze będę musiała poczekać!😉 ale naprawdę są BOSKIE!😀 szacun🙂
Tabliczki będę robić do konca świata i jeden dzień dłużej ;]

Dziękuje 🙂
właśnie stworzyłam kilka projektów obrazów ale na razie cicho sza ;] zobaczymy co z tego wyjdzie :-)
Piękne te tabliczki są, mam nadzieję że rozwinie Ci się interes :-)
ja też mam nadzieje  😉
zabeczka - może popisz e-maile do stajni , myślę że chętni by się znaleźli.
Już to zrobiłam 🙂 200 e-maili poszło  z książki ,,Hajda na koń,, . Na razie sza...🙁

ps. Nowe
macie moze pomysł, skąd wytrzasnąć mechanizm jak na poniższym zegarku?
buyaka, Wpisz 'mechanizm kwarcowy' czy jakos tak w allegro. Ja kupilam tak 3 sztuki
Dziękuję bardzo!  :kwiatek:
już zdążyłam nawet kupić 🙂 Jak przyjdzie będę kombinować jak samemu zmajstrować taki zegarek
polecam:
http://www.spryciarze.pl/szukaj/?sq=jak+zrobi%C4%87+zegar
mój tato jak robił zegar z deski do krojenia, to mechanizm wziął z innego zegarka ;]
kiedyś w jakimś sklepie internetowym znalazłam kryształki swarowskiego bodajże 'oprawione'- wyglądało to tak jak łańcuszki w naczółkach

teraz nie mogę tego znaleźć, wiecie gdzie dostanę coś takiego?
podbijam, a moze wie ktos gdzie dostane taki karabińczyk?

o wys. ok 3cm?  :kwiatek:
spodnie dla głoda:
😉
Czy któraś robiła decoupage podkładki pod szklanki/ kubki gorące? Mam materiały, ale kompletnie nie wiem czym polakierować żeby było to trwałe i w efekcie żeby podkładka nie przykleiła mi się do szklanki.
Ktoś robił? Jakiś pomysł?
zabeczka17,  impregnujesz czymś te tabliczki? Np lakierem żeby nie ciemniały i nie zachodziły brudem?
no ba ;] a co cie tak natchnęło na takie pytanie? 🙂
zabeczka- a jakby taka tabliczka:
podłużna-tylko imię konia (wyraźne , najlepiej drukowanymi) a z boku ornament koński- jakieś wędzidła z podkowami i czymś tam jeszcze- jak to widzisz cenowo? czekam na PW
sie robi 🙂 😅
no ba ;] a co cie tak natchnęło na takie pytanie? 🙂

Czysta ciekawość 🙂😉
mam nadzieje że ja zaspokoiłam  😎

najnowsza wypalanka - obraz ;]
Piekne! 😍
dziękuję :kwiatek:
Zbyt długo nic nie robiła. I tak właśnie narodził się Bożydar:

Niestety musi iść w świat  🙁
Strzyga gdzie on idzie?! Piękny jest  😍
Alabamka, na sprzedaż. Do cudownej nowej mamusi Lotneej.
Dziewczyny potrzebuje pomocy !
Znalazłam boską spódnice, taką jakiej szukam już od dawna, jest tylko jeden problem jest za duża na mnie o 20 cm w pasie. Jak zaniosę do krawcowej to zrobi coś z tym żeby to wyglądało i nie straciło fasonu?
Jest szyta z koła, ja się kompletnie nie znam na tym. A dzisiaj już za późno żeby iść i się jakiejś krawcowej pytać.
Jako że ostatnio ma problem ze znalezieniem pracy w zawodzie (technik hodowca koni) postanowiłam sama sobie coś wyhodować.... 😁

Taki sobie siwek

bardziej lama niż koń w kwiatki

Bożydar jeszcze w drodze, przybędzie lada dzień  💃  😅 

Murmel, ten pierwszy jest cudowny!!! 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się