Forum towarzyskie »

DIY - zrób to sam

ja robiłam zanim wszystkie igły mi się połamały...

kto filcuje na mokro? wychodzą wam ładnie ogrągłe i zbite kulki?
Kurczę, na kramach w Krakowie kupiłam za 1zł, na allegro po 1.20 plus wysyłka  😵
W końcu skończyłam  😵

Miał być Miś, wyszło coś Myszopodobnego  😁
Porteczki chyba nieco piją go w kroku  🤣
Ale wścieka ma na twarzy  😀iabeł:
Miała być mina jokera... miała  👀  😁
Kolejne pozycje Swarovski Crystalised
Notarialna, sztyfty kostki bardzo przyjemne

moje sztyfty
Łaaaaaaaaaaaaaaa podobają mi się 😜
Szczególnie te różyczki, śliczne!
Daniela, dzieki :kwiatek: uszy przeklulam przed wakacjami i z braku kasy zaczelam tworzyc kolczyki sama. Rozyczki bardzo lubie, chociaz wszystkie fajnie wygladaja w uszach.
Tak wogole to sa w ogloszeniach
barbor śliczne
a ja machnęłam na łożu boleści
http://picasaweb.google.pl/estor00/Bizuteria?feat=directlink#5435119946044781330
i

http://picasaweb.google.pl/estor00/Bizuteria?feat=directlink#5435570569505050146

wciągajaca zabawa  😉
nika77 - te pierwsze boooooskie <3
nika77, Te kamyki to lawa? czy co? 🙂
a co Chcesz odgapić? 🤣
zależy które kamyki 😎
Nie odgapiam, tak pytam po prostu, a i tak po swojemu robię ;-)

Bo ogolnie takich nie lubię 😁
A chodzi mi o pierwsze  kule ;-)
po swojemu jak każdy, każdy to samo  🙂 kwestia ceny i staranności. Serduszka są wszedzie, lawa wszędzie. Ale i tak jest frajda. Mnie sie spodobało , a ze taniej wychodzi proste rzeczy zrobic samemu to się bawie
lawa, lawa, nie sa się pomylić
🙂
Ja kupuję w kilku fajnych miejscach, ale niektórzy przeginają z cenami. W jednym miejscu szczypce płaskie bociany kosztują 4.99,  w kolejnym sklepie 9.99, a w trzecim 19.99. 🤔wirek:
I to takie same, tej samej firmy, ten sam kolor, a jaka rozbieżność cenowa. Tak samo półfabrykaty na allegro tańsze są hurtem, mam juz kilku dobrych i stałych dostawców, zawsze też miły gratis dostaję 🙂

Idzie do mnie też lutownica gazowa jubilerska, a na dniach zabieram się za wraping  😍
szczerze zazdroszcze ja wire wrapping jestem za cienka manualnie. Do tego trzeba mieć juz wyrobione palce i warsztat i naprawde byc dokładnym i starannym i manualnie sprawnym
ceny są różne ale i rózna jakośc materiału. Ja też mam sparwdzone źródła 🙂
Do wrappingu kilka tutoriali  znalazłam inie jest to takie trudne jakby się zdawało 😉
A na digarcie niektóre dziewczyny robia cudeńka 💘 (np ta: www.monikalaskowska.digart.pl od 50 zł za parę bierze), ale ona to juz wyzszą szkołę wrappingu uprawia 🙂
mnie to nie przerasta mentalnie tylko manualnie 🙂
ta technika tez jest świetna, milionpincetstodziewiećset kółeczek i wio
http://ringsofdreams.blogspot.com/2009/11/ciag-dalszy-nowosci-i-znow-naszyjnik-do.html 
swietna jest w tym co robi
Ale swietne robi 🙂
W sumie kółeczka mam i to dużo 😉 bo robiłam zapasy na więcej, ale kolczyki się  rozeszły szybko i znowu musze zakupić 🤔wirek:

kasę dopiero o weekendzie bedę mieć, ale planuję duuużo nowości porobić 🙂
jak byście chciały dostać wieksze gratisy to dajcie znać , pracowałam w jednej z firm sprzedajacych połfabrykanty hihi
no ba  😉
Mnie sie te z kółeczke zupełnie nie podobają  🤔 Jakoś mi sie tak z wioską i festynem kojarzą, szczególnie "łańcuszek"  😉
żadne? bo mnie te którymi się otwiera link tez bardzo nie , ale misternosci i reszta wzorów w wieszości mnie się podoba 🙂
Dalej nie zajrzałam  😡
Choc doceniam włożona pracę w taka biżuterię bo faktycznie idzie się narobić przy takich kółeczkach 🙂
Dzisiejsze, które idą na sprzedaż do siostry pracy ;-)
mimo iż nie jestem za Walentynkami, z nudów zrobiłam ramkę na zdjęcia ; D

ramka za 4.99zł/3szt ze sklepu ikea, zabejcowana, polakierowana i poprzyklejane serduszka z modeliny pokryte lakierem do paznokci ; D

to ja sie pochwale kolejnymi poducho-koniami

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się