Daniela, dzieki :kwiatek: uszy przeklulam przed wakacjami i z braku kasy zaczelam tworzyc kolczyki sama. Rozyczki bardzo lubie, chociaz wszystkie fajnie wygladaja w uszach. Tak wogole to sa w ogloszeniach
po swojemu jak każdy, każdy to samo 🙂 kwestia ceny i staranności. Serduszka są wszedzie, lawa wszędzie. Ale i tak jest frajda. Mnie sie spodobało , a ze taniej wychodzi proste rzeczy zrobic samemu to się bawie lawa, lawa, nie sa się pomylić
🙂 Ja kupuję w kilku fajnych miejscach, ale niektórzy przeginają z cenami. W jednym miejscu szczypce płaskie bociany kosztują 4.99, w kolejnym sklepie 9.99, a w trzecim 19.99. 🤔wirek: I to takie same, tej samej firmy, ten sam kolor, a jaka rozbieżność cenowa. Tak samo półfabrykaty na allegro tańsze są hurtem, mam juz kilku dobrych i stałych dostawców, zawsze też miły gratis dostaję 🙂
Idzie do mnie też lutownica gazowa jubilerska, a na dniach zabieram się za wraping 😍
szczerze zazdroszcze ja wire wrapping jestem za cienka manualnie. Do tego trzeba mieć juz wyrobione palce i warsztat i naprawde byc dokładnym i starannym i manualnie sprawnym ceny są różne ale i rózna jakośc materiału. Ja też mam sparwdzone źródła 🙂
Do wrappingu kilka tutoriali znalazłam inie jest to takie trudne jakby się zdawało 😉 A na digarcie niektóre dziewczyny robia cudeńka 💘 (np ta: www.monikalaskowska.digart.pl od 50 zł za parę bierze), ale ona to juz wyzszą szkołę wrappingu uprawia 🙂