Forum towarzyskie »

DIY - zrób to sam

Wg mnie w tym linku co wrzuciła Notarialna koniki sa znacznie inne i dużo mniej urodziwe od wyrobów Alice 😉
Za to śliczne misie robi  😜
alice, spoko  🙂 każdy może  😀
ja własnie zrobiłam świąteczną świnkę, wyszła śliczna, jak zrobie coś jeszcze to je upiekę i moze wrzuce jakieś foty 😉
alice, spoko   🙂 każdy może  😀

Dzięki  🤣
kolejny misiek zszedł dzisiaj z warsztatu (;

po 'ukończeniu dzieła' i spojrzeniu na efekt rozwalił mnie jego... nieproporconalnie duży ogon o_O poszalałam.
i chmurki do poprawy - dopiero na fotach widzę, jak się różnią.

Podobają mi się wszystkie Twoje koniki o z przodu ale z tylu strasznie mnie rażą ich...otwory odbytowe :P
Podobają mi się wszystkie Twoje koniki o z przodu ale z tylu strasznie mnie rażą ich...otwory odbytowe :P

A dla mnie bomba  😉
A ja dziś zmajstrowałam derkę dla psa- wypackał się, trzeba było go umyś, a że jest wielkim wilczurem- do domu nie wchodzi, ze względy na ściany i... kota.
Tak więc poswstała urocza derka osuszająca w ... MISIE  😂
3 letni dorosły owczarek niemiecki w derce w misie  😂
Ale oceńcie sami, może mu do twarzy, znaczy do pyska  😵

Wygląda... uroczo 😉
w ramach bezsennosci i dorwania sie do filcu :

pamelfa  śliczny konik. 🙂 Tez zrobiłam konika filcowego tyle ze pomysł nie mój a z internetu  😡 Zdjęcie wstawię przy okazji :P
pamelfa śliczny!!!!!!!!!!!!!  ja w ogóle nie wiem jak się z filcem obchodzić ;/
prototyp skarpetkowej małpki
w tym roku prezenty pod choinke DIY

edit dodaje jeszce sowe
kot,  łaaaał, małpka jest superaśna!!!! jak ją zrobiłaś?
ona nie jest jeszcze taka super bo jest niestety ze znoszonych skarpet ,wiec wyglada ochydnie,ale szkoda bylo mi nowej pary bo jakby nie wyszlo 🍴 🍴
A robi sie je banalnie prosto  para skarpet szpilki do podtrzymania, iglai nitka i cierpliwosc (troche mi jej zabraklo dlatego nitki odstaja albo porobily paskudne zawiniecia materialu
W necie mozna znalesc tutorial jak zrobic socks monkeys
Aflacja dzieki!!!
Seksta ja tez nie wiedziałam to moj "pierwszy raz"  😉
ciag dalszy szycia ze skrawkow goth krolik
kolczyki hand made z serii "co autor miał na myśli;P "

wiecie gdzie kupić i co to wogóle jest?- chodzi mi o te.. żyłki? i końcweczki żeby je zczepić
LOVELY, www.qnszt.pl to jest linka stalowa jubilerska i to są zaciski, ale na qnszcie nie wpatrzyłam ich jeszcze.
ja zamawiam na allegro ; )

polecam wejść tutaj :
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4223297

sama zamawiałam tutaj już wiele razy i zawsze towar przychodził szybko, ładnie zapakowany, a co najważniejsze można tam dostać wszystko, koraliki, drugiki i wieeeele innych, sprzedający ma 96 stron przedmiotów, więc jest z czego wybierać.
pozostałe jeszcze schną 🙁 - inspiracją stało się  piątkowe buszowanie po internecie i szukanie ciekawych hand made. spróbowałam własnych sił 🙂
przepraszam za kolejny post ale nie zmieściły się ... kolejna porcja.
Weekendowe obrazeczki - nie  marnuje czasu  na nude 🙂
Pierwszy aniołek, którego zrobiłam, Niestety nie wyszedł bo się spalił pod spodem 😡
Żabeczko koty są obłędne! Czasem nie są na sprzedaż?
Bardziej na wymianę ;] napisze priv
Alice, powinnaś tworzyć nowe kolekcje dla Eskadrona.
jeszcze schną
Alice, powinnaś tworzyć nowe kolekcje dla Eskadrona.

Haha, byłoby super 😀
MOI DRODZY! Otoz mam pytanie: gdzie dostanę brokat srebrny lub najlepiej złoty w sprayu? W jakim sklepie? Bo w 'moim' sklepie dla plastykow go juz nie bedzie.... 🙁 a BARDZO BARDZO pilnie potrzebuje.
Empik prowadzi takie rzeczy?
W empiku widziałam tylko sypkie, w pudełeczkach. Nawet nie wiedziałam, ze są brokaty w sprayu 😉
Może allegro? http://allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=brokat+spray
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się