Forum towarzyskie »

DIY - zrób to sam

pamelfa, To raczej filc 😉 Dostępny w wielu kolorach w większych sklepach papierniczych 🙂
korsik, Serduszko obłędne! 😍
Notarialna bombeczki powalają ;] Jedna  para kojarzy mi się z Jowiszem 🙂
korsik filcowe serce jest przecudne
zabeczka17, I masz dobre skojarzenia :P

Na razie produkcja ustała, bo już nie mam półfabrykatów. I muszę zamówić...
Odkopuję 🙂

Chodzi mi o takie kolczyki:

Sama mam dwie lewe ręce, ale wiem, że jest tu masa specjalistów bawiąca się w tworzenie takich rzeczy. Może mi ktoś pomóc? Chodzi konretnie o wykonanie czegoś takiego (nie musi być identyczne, ale żeby się wzorca trzymało 😉 ), albo ewentualnie podanie namiarów na kogoś, kto zajmuje się robieniem tego typu biżuterii na zamówienie (niestey wiele osób zajmująca się biżuterią hand made nie podejmuje się takich indywidualnych zleceń  🙁 )
http://monikalaskowska.digart.pl/
polecam tą dziewczynę!Robi cudeńka, a o ile mi wiadomo zamówienia indywidualne robiła, ale nie wiem jak jest teraz. Trzeba popytac 🙂

Btw, w C&A, H&M mają dużo w takim stylu 😉
Dziękuję 🙂 Jutro pokopię i pewnie do Niej napiszę 😉
No dobra oto dalsza imprezownia z wypalarką ;]
Wybaczcie za jakość fot - aparat w telefonie :P

U Ojca w garażu dorwałam stara skrzynkę na narzędzia :P Oczywiście  zawinęłam do torby i tak dzień po dniu dodaje rożnego rodzaju wypalarkowe pomysły  🙂 na koniec wyłożę ja w środku materiałem , przykleję lustro, polakieruję i może komuś opchnę 🙂
drugi wzór super, ten na górze nie podoba mi się.
nie dekoruj skrzynki z każdej strony bo będzię za dużo
Ten na górze poszedł na zamówienie. Ja tylko wypalam 🙂  a ze  skrzynka to zostaly mi tylko kwiaty obok koni do zrobienia i  koniec. jesli chodzi o wypalanie 🙂
i zawieszka z kokardą😉

Już nie bede wstawiac wszystkich, bo umrzecie z nudów :P

aaa 😀 Zawieszka z moja konia jest slawna  😜 😜 😜

az sie nie moge doczekac kiedy zobacze na zywo a tu jeszcze prawie 2 tygodnie zanim bede w PL 🙁

a ja zabralam sie za przerabianie swojej starej jeansowej kurtki... wstawie efekt jak tylko skoncze 😉
a ja przerobilam moje stare szwedy jeansowe na rurki 😀
dziewczyny, tworzycie super cudeńka, podziwiam!
ja zamówiłam sobie koraliki, zawieszki, druciki i zaczynam swoją przygodę z tworzeniem biżuterii, całkiem wciągające zajęcie.
Oto moje pierwsze wypociny:
Kaprioleczka Konik bomba! W wersji rudej byłby jak mój Bartuś hehe
też dodam moje wypocinki :

te ostatnie to moje ulubione 😀
dziewczyny kolczyki są przepiękne. Sama nie potrafiłabym zabrać się do takiej roboty. Jakoś nie mam wyobraź na tego typ cuda. Gratuje pomysłów!

edit: Dodaję moje najnowsze które jeszcze schnie 🙂 Projekt autorski 🙂 A to tesco to tylko podkładka pod szybkę ;] wyeliminuje to 🙂
zabeczka17, cudo!
zabeczka17 - robisz to takimi farbami do szyb , które najpierw trzeba nanieść na folię ,a po wyschnięciu można je odkleić i przykleić na szybę ,lustro  ❓
TAK 😀 💃
ja mam takie, one mają z 9845982758 lat, kupiłam sobie daaaaawno , ale nie umiem takiego cudeńka stworzyć ; D
kwestia wprawy i cierpliwości... ;]
kare_szczescie   dziekuje
zabeczka17,  ale sliczne!!!

dynia tegoroczna
sznurka dynia też wymiata 🙂 dziekuje
sznurka, wow, super dynia! Podziwiam, że takie szczegóły udało Ci się wyciąć! 😀
sznurka, co rok mnie zaskakujesz 😉 Świetny pomysł!
wow, jak to zrobiłas?
milo ze sie podoba!
my też wycinałyśmy dynię  😁
sznurka - jak ty to zrobiłaś, bo mi wydaje się to fizycznie nie możliwe, bo np. te guziczki to czego się trzymają ?
A jutro mi przychodzi zamowienie z qnsztu! I idzie dalej produkcja kolczykow 😉
ann - Bo guziczki nie muszą się niczego trzymac... 😉 Kolor pomarańczowy to to co zostało wyciete - pola puste, czarne to to co zostało - czyli dynia 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się