dragonnia Ciotka, Ty nie zazdrość, tylko foty wrzucaj 😉
Ja Wam powiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, czekam już do następnej wypłaty, żeby kupić jakieś medium do spękań i patynę, bardzo podobają mi się prace postarzone w ten sposób.
uszylam dwie torby dzisiaj i nic mi nie zostalo. chyba zaraz trzasne sobie czerwona w paski, bo mam jeszcze materialu. jak brudzic nicmi w pokoju to porzadnie 😉
kupilam sobie dzisiaj ksiazke o szyciu toreb...bedzie sie dzialo, oj bedzie sie dzialo!! 😜
dragonnia, im wiecej szyje tym coraz lepsze wychodza 🙂 teraz dopiero bede kombinowac, bo potrzebuje jakas na zime, myslalam o grubym szturuksie. musze wyjsc na zakupy materialow 🙂 no i mam w planie pare szalikow okrecanych 🙂 i moze wroce do filcowania 🙂
Gienia-Pigwa , mówisz, że wracasz do filcowania. Mogłabyś się pochwalić co robisz? Pewnie jakież użytkowe sprawy.. Ja ostatnio zrobiłam takie oto igłowe maleństwa:
Używała któraś z was werniksu z Renesansu? Moje prace kilka dni po polakierowaniu nadal są klejące, zastanawiam się czy tak się dzieje w przypadku każdego werniksu, czy tylko ten tak ma.
No i planuję zabrać się za styropianowe bombki, czy ziarnistość styropianu ma znaczenie?