Nie ma za co. Polecam się na przyszłość. edit. Atutowa, do zgrania plików multimedialnych potrzebny jest sam kabel. Po podłączeniu telefonu do komputera wybierasz w telefonie tryb "pamięć masowa" i na kompie telefon jest jako dysk zewnętrzny. Zgrywasz to co chcesz i gotowe.
Od tygodnia mój BB oszalał, żre baterię jak opętany..Dodam, że jestem w domu na zwolnieniu, więc mam wyłączone połączenia wifi. Myślałam, że to bateria zwyczajnie się zepsuła, kupiłam drugą, orginalną- i nadal du*a, rano telefon doładowany na full, a już mam połowę zużycia baterii, ZERO wykonania telefonu od rana. Będę chyba reklamować aparat, bo nie wiem co to może być innego..
zen, spróbuj: ALT + strzalka BACK i zobacz jakie aplikacje chodzą w tle.
Poza tym przyczyny nadmiernego rozładowywania się baterii to z reguły: - słaby (bardzo) zasięg, częste rozłączanie z siecią - uszkodzona bateria (co jest wykluczone, chyba, że trafiłaś na 2 uszkodzone) - aplikacje uruchomione w tle - uszkodzenie płyty głównej (czasem także wskutek zalania/zawilgocenia)
Dostalam wiadomosc z Plusa, ze moge sobie wymienic aparat... i juz sie boje 😫 Co teraz jest na rynku? Co polecacie? Myslalam o Iphonie lub cos z dotykowym wyswietlaczem... podobno jakis Simens fajny....
Przede wszystkim zastanów się, czego oczekujesz od telefonu - czego Ci brakuje w obecnym, co chciałabyś mieć w nowym itp. 😉 Jaki masz teraz? Ja się nie mogę zdecydować, czy chcę iPhone'a 3gs czy HTC Desire. 😵 gdyby nie ajfonowy brak lampy błyskowej i to pełne ograniczeń oprogramowanie, to już dawno bym go miała w łapach. Tylko w Plusie nie opłaca się kupować iPhone'a, jest dużo droższy niż u konkurencji. 🙄
wiec zalezy mi na dobrym aparacie i na muzyce. Niekoniecznie potrzebuje internet i maile. Moze przydalby sie NAVI, ale tez nie koniecznie... Jestem w PLUSIE 🙁 Ile kosztuje IPHON u konkurencji?
Moja mama ma Nokię e52, pisałam już o niej komuś. Aparat całkiem sympatyczny (zaraz poszukam fotek), odtwarzacz muzyczny wiadomo - ma 😉, nawigacja działa bardzo fajnie. I co ważne - ma bdb baterię, co przy zdjęciach, słuchaniu i przeglądaniu mapy jest bardzo przydatne. Sama go używałam przez jakiś czas, ale wróciłam jednak do mojego telefonu, bo żal mi go było sprzedawać 😀 (Nokia 5800, dotykowiec). Jak sprawdzałam z dziadkiem ceny iPhona 4 kiedy zmieniał telefon, to w abonamencie 200 zł kosztował chyba ponad 4300. 🤔wirek: Tymczasem w Orange w abonamencie za 99 zł kosztuje 1600. 🤔 Chyba przejdę do Pomarańczy... 😁
przestrzegam przed iPhonami, są może i super z wygladu, ale iTunes irytuje i to na maxa. Często się zacinają i to bardzo często, mi po roku wszystkie boczne przyciski wypadły. bardzo krótko trzyma bateria. Przed wczoraj właśnie mi chyba mój iPhone chyba dednął bo nie działa 🤬 . Zdecydowanie nie polecam.
mam iphona prawie pół roku i jest fantastyczny,niestety służbowego Iphona na razie dac mi nie chcą 🙁 trzymam go w gumce i z folijką ochronną na ekranie,żyje i ma się dobrze,jakbym dopiero co go wyjęła z opakowania,a jeździ ze mną do stajni...
ale ma do wyboru: Nokia E52,C5,C6,X3-02,
BB9300 Samsung B2710 SE Xperia x10 mini pro SE X peria X8
noen, to chyba trafiłaś na jakiś wadliwy model, bo chyba z 30 moich znajomych na iPhone'y i wszystkie chodzą jak marzenie. 😉 najbardziej przekonuje mnie ta rewelacyjna czułość na dotyk i olbrzymi wybór aplikacji do pobrania. Mam nadzieję, że już niedługo dorwę jednego w swoje łapy. 😍
to mój pierwszy dotykowy telefon wiec łatwo na początku nie było. Jestem zadowolona z baterii bardzo długo trzyma, pomimo ze telefon jest używany. Bardzo dobry odtwarzacz muzyki, świetny aparat. W porównaniu do poprzednich moich nokii jest lekki, wąski, nie taka cegła. Wygodny dostęp do wielu aplikacji (nigdy nie korzystałam z maili w telefonie, a tu jest bardzo fajnie i wygodnie)
na minus jak dla mnie brak "prawdziwych" przycisków do odbierania/rozłączania połączenia. Jak się jeździ na koniu, i najpierw trzeba się ztrzymać, potem dostać do kieszeni w kamizelce i jeszcze zdjąć rękawiczkę (bo przez materiał nie działa) żeby odebrać połączenie to się można wściec.
Podobnie pisanie smsów w wersji "poziomej" jest dla mnie niewygodne, brakuje niektórych symboli, liter w tej głównej klawiaturze (trzeba wejść w symbol itp i dopiero tam szukać)
hmm i tak na szybko to chyba wszystko co mogę napisać 😉
dzieki 🙂 No ja wlasnie tez do tej pory niegdy nie mialam aparatu dotykowego... i z jednej strony mam watpliwosci, a z drugiej trzeba isc z duchem czasu.... 🙂 A ten aparacik jest rozsadny cenowo...
Też mam Nokię N8 - to mój drugi dotykowiec i szczerze mówiąc z szybkością pisania smsów nie mam problemu - to raczej kwestia wprawy 😉. Wszystkie plusy, które wypisała xxagaxx, jak najbardziej potwierdzam. I dodam jeszcze od siebie, że trzy aktywne ekrany to genialna sprawa - wszystko sobie poustawiałam "pod ręką", w tej chwili już w ogóle nie wchodzę w menu. Raczej nie szybko zmienię ten telefon 😍
Mam pytanie do posiadaczy telefonów dotykowych, zwłaszcza Avili. Moja Avila jest już ze mną ponad rok, nie miałam z nią żadnych problemów, ale ostatnio zauważyłam, że nie reaguje tak szybko jak na początku. Dłużej się "zastanawia", po naciśnięciu klawisza muszę moment odczekać. Zaczyna mnie to irytować :/ Miał ktoś podobną sytuację??
czy ktoś posiada se xperia x8? jak z użytkowaniem?
Miałam w rękach serię Xprerii, bodajże x10 i x8. Generalnie nie spodobały mi się, długo trzeba czekać na reakcję po dotknięciu, a w zimie, w rękawiczkach ekran nie reaguje.Bateria trzyma normalnie, chyba koło 3 dni. Mi ten telefon nie przypadł do gustu 😉