Forum towarzyskie »

ZAGINĄŁ NASZ PRZYJACIEL- GRZEŚ

Dnia 24 listopada zaginął nasz przyjaciel Grześ.
Wyszedł z domu bez wszelkich dokumentów i nie wrócił do dnia dzisiejszego.
Grześ wyszedł w żółtych butach, brązowych spodniach, musztardowej bluzie i w zielonej kurtce, z domu w Stanisławiu (woj. małopolskie).
Numer do siostry Grzesia : 502942603

Bardzo bym prosiła o udostępnianie tego gdzie się da, nie chcemy myśleć o najgorszym 🙁
Grześ ma 21 lat, wiemy, że chciał wrócić do Krakowa, ale nie miał pieniędzy. Kocha się wspinać.

Zwracajcie proszę uwagę kogo mijacie na ulicy!

w tej chwili Grześ ma włosy do ramion
co na to policja?
Trzymam kciuki, żeby się znalazł 🙁
trzeba szukac a nie trzymac kciuki  🙁
zlokalizowac komorke )nawet wyladowana da sie przez ponad 40 dni odnazlesc), ale to wymaga mozolnych procedur prowadzonych przez policje. To zaweza miejsce poszukiwan. A reszta to wywiad: gdzie pracowal, gdzie jezdzil sie wspinac, jakie mial plany, zdrowie, w tym psychiczne, jak uklady rodzinne, towarzyskie itd.
Ale to naprawde musi robic policja (czesc dotyczaca komorki np), gdyby ustalono ze zaginal gdzies w terenie, szuka GOPR, TOPR, straz pozarna, grupy poszukiwawczo ratownicze.
chcesz cos wiecej pisz na priv
nad morze raczej nie pojechał, ale tak czy siak będę miała na uwadze.
Znajoma szukala syna przez itake - może warto sprobowac?

http://zaginieni.pl/

Policja , plakaty, ogloszenia?
Nic , zero wieści?
jak sie nazywał? może popytać w środowisku wspinaczy?
kaktus zróbcie profil na facebook, to jest ogromna siła, setki osób podają  sobie dalej informację. Wczoraj koleżanka moja miała na swojej tablicy informację o zaginionej siostrze swojej koleżanki, ja to udostępniłam u  siebie, dziś patrzę, a to udostępniły osoby które kompletnie nie znają mojej kolezanki, a to poszło jeszcze dalej i krąży! Trzymam kciuki za znalezienie Grześka.
Szkoda tylko, że nie ma aktualnego zdjęcia, bo skoro włosy ma długie to już robi różnicę.
w dzisiejszej wyborczej bylo.
Wiem, że nic nie wniosę merytorycznie do dyskusji, ale muszę to powiedzieć, że przerażają mnie te informacje o zaginięciach.

Silny 20-letni chłopak wychodzi i znika...
Straszne.I jak potem się nie bać.

Z tego powodu, jak kiedyś byłam głupia, jeździło się stopem, jeździło się do najbardziej oddalonych stajni po jakiś wsiach, tak teraz bez auta, nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła, bo się najnormalniej w świecie boję.
zamień się na gwałciciela z nożem w gratisie biegającego po moim mieście od ponad miesiąca. Atakującego także w biały dzień, w ruchliwym miejscu np...  😲
nine, a tobie o co chodzi  🤔
http://www.rp.pl/artykul/762342.html

niestety nikt nie ma aktualnego zdjęcia, nie wiem też na jakim etapie są teraz poszukiwania, policja przesłuchała kilka osób, ale nikt nic..
tet - pisałam do remendady, bo skoro ona się boi jeździć stopem, z czego nie ukrywajmy można zrezygnować. To niech się zamieni na gwałciciela i apele bezradnej policji by dziewczyny same nie chodziły nigdzie, nigdy. Ja to się boje z dwoma psami wyjść i jestem cała chora jak mam iść do sklepu 600 m.
Nie chodziło mi o to, że boję się jeździć stopem, tylko pukam sobie w głowę, jakie pierdoły potrafiłam robić, kiedy teraz boję się po zmroku chodzić, czy na peryferie sama jechać.
Nine a masz jakiś link czy coś? Bo szczerze mówiąc do mnie nic nie dotarło a może nie powinnam wieczorami chodzić sama...
nine, mieliśmy w Toruniu ten sam problem przez ostatni miesiąc-dwa. Tydzień temu gościa złapali. "Latał" sobie głównie w okolicy, w której mieszkałam w zeszłym roku. I właśnie... cały poprzedni rok chodzilam tamtędy w dzień, wieczorami, czasem w nocy (z centrum to 20 minut spacerkiem). Gdybym mieszkała tam w tym roku, to cholera wie jak by było.

Kaktus, podejrzewam, że Kraków tez na tapecie. Pisalaś, że chcial tam wrócić, mial dokąd? Mialby gdzie się tam zatrzymać? Znacie Jego krakowskich znajomych, wiedzą o wszystkim?
Grzegorz tak bardzo chciał wrócić do Krakowa, że mu się udało  😕 😕 😕
Przyczyną zgonu było samobójstwo.
Nie żyje? O Boże.
🙁
Kaktus przykro mi 😕
ta tragedia jeszcze do nas nie dociera...

edit:
http://wadowice24.pl/wydarzenia/ludzie/3741-grzegorz-przepadl-bez-wiesc
Kaktus bardzo mi przykro. Miałam nadzieję, że się odnajdzie bo rozeslalam po znajomych z tamtych okolic wiadomość o zaginięciu  🙁 trzymaj się!  :przytul:
Strasznie mi przykro  🙁 Współczuje rodzinie i znajomym.
Nine a masz jakiś link czy coś? Bo szczerze mówiąc do mnie nic nie dotarło a może nie powinnam wieczorami chodzić sama...

każdy portal naszego miasta tak trąbi, u nas na uczelni policja apelowała, bo ostatnią dziewczynę dopadł o 8 rano pod politechniką...  🤔

Kaktus bardzo mi przyko !  🙁
Szkoda chłopaka...
bardzo mi przykro [*]
Najbardziej szkoda to jego rodziny...
Straszna tragedia [ * ]
wirtualne znicze.. naprawdę? :|
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się