Nie krzyczeć za bardzo :kwiatek: Moja pierwsza samoróbka przeciwdeszczowa. 😅 Wymaga jeszcze paru poprawek Długość wzdłuż grzbietu 80 cm Uszyta z płaszcza wojskowego(takiej pałatki przeciwdeszczowej , wielkiej i długaśnej) Dzisiaj tylko przymierzone . Czeka na deszcz
theklaudia, no niestety, mój nosi 125 - 130, a ta była za wąska na niego, tyle, że mój ma baardzo dużą szyję 🙂. Planowałam zrobić jej jakąś przedłużkę... Ale derka (moja jest niebieska) jest śliczna... Zostanie derką treningowo - lansiarsko - zawodową ;D.
zonk mam zamiar ją kupic ale nie wiedziałam jak na gniadoszku i to do tego takim ciemniejszym będzie wyglądać i jest prześliczna 😉) czarno-czerwona nie jest już tak piękna jak bakłażan 😉)
To może i my się zaprezentujemy, derek eskadronowych zdjęć jeszcze nie ma bo nie jestem w stanie przyjechać do stajni jak jasno jest ale myślę że będą w najbliższym czasie🙂
Polar Thermo Master rozmiar 155 i mój zupełnie nie pozujący koń. Gdyby model był inny mogłabym ukazać całą wspaniałośc tej derki bo jest na prawdę fantastyczna i dopieszczona.
fusco dziękuję bardzo! Jest na prawdę rewelacyjna, dopieszczona w każdym calu, porządnie i praktycznie wykonana, prezentuje się też extra tylko mój koń nie chciał współpracować i pokazać jej w całej okazałości. A co do kolorystki to może tutaj nie widać, ale jest to bardzo ciemny granat a nie czarny