Forum konie »

Galeria derek

dlaczego dziwny krój?  👀
Nie krzyczeć za bardzo :kwiatek: Moja pierwsza samoróbka przeciwdeszczowa. 😅 Wymaga jeszcze paru poprawek
Długość wzdłuż grzbietu 80 cm Uszyta z płaszcza wojskowego(takiej pałatki przeciwdeszczowej , wielkiej i długaśnej) Dzisiaj tylko przymierzone . Czeka na deszcz
Hamer kucyk w derce, świetne  🚫
siwaaa to ile Twój koń ma wzrostu, że nosi 155?  😲
w lato miał  168 i ciągle rośnie a co?
dodatkowo jest bardzo długim koniem.
theklaudia, na mojego derka Champion jest duużo za mała w klacie, nawet jej nie dopnę 🙁.
Sisisa, siwaaa - u mnie to samo, koń który nosi derki 135, nie dopiął się do tej Champion (135) Brakowało dobre 20cm
😵
theklaudia, no niestety, mój nosi 125 - 130, a ta była za wąska na niego, tyle, że mój ma baardzo dużą szyję 🙂. Planowałam zrobić jej jakąś przedłużkę... Ale derka (moja jest niebieska) jest śliczna... Zostanie derką treningowo - lansiarsko - zawodową ;D.
Sisisa -Ja nie chciałam majstrować przy niej, bo też myślałam o doszyciu jakiegoś kawałka materiału ale zdecydowałam się ją sprzedać ...
polarówka Jarpol bakłażan

zonk PRZEŚLICZNA
zonk Ta derka ma wspaniały przód  😍
z drugiej strony, tam gdzie jest rzep jest jeszcze taki sam herb jak z tyłu  😜
zonk
mam zamiar ją kupic ale nie wiedziałam jak na gniadoszku i to do tego takim ciemniejszym będzie wyglądać
i jest prześliczna 😉)
czarno-czerwona nie jest już tak piękna jak bakłażan 😉)
Czarny Jarpol 🙂

o maj gad! ten bakłażan jest obłędny!!!  💘  😍 💘 😍 💘
zonk, armara, obłędne foty! wyślijcie proszę do galerii Jarpolu 🙂

nie sądzicie że zdublowano tym wątkiem wątek derkowy, szczególnie że odkąd jest ten tamten spadł na 3 stronę...?
raczej nie, bo tu miały być same foty, jak w szmaciarni, a wyszły dyskusje jak zwykle
Endurka mało tego, że dyskusje, to jeszcze niektórzy nie podają jednak wymiarów derek i meteriału z jakiego są wykonane 🤔

Ripstop Himalaya Regn, bez wypełnienia, podszyty bawełną, rozmiar 165cm (kobył normalnie też nosi ten rozmiar)
Derka Eskadrona z kolekcji: Navy/Green  stajenna roz. 155cm
Derka Villa Horse na siwym🙂Jak wyjdzie słońce to cyknę coś lepszego.

agull i srokatamiłość wasze derki są innych firm ale mają identyczny, prześliczny wzór  😍
To może i my się zaprezentujemy, derek eskadronowych zdjęć jeszcze nie ma bo nie jestem w stanie przyjechać do stajni jak jasno jest ale myślę że będą w najbliższym czasie🙂

Teraz się pokarzemy w polarze HKM
https://picasaweb.google.com/106349668580189665302/NadzafIInni#5674184506051473266

Oraz Całuskowatego w polarku Plum z kolekcji Bloom
https://picasaweb.google.com/106349668580189665302/NadzafIInni#5674183463566435618
Zielono mi 😀

Różowa-za duża nieco i kolor mi się nie podoba,więc się pozbywam

Polar Thermo Master rozmiar 155 i mój zupełnie nie pozujący koń. Gdyby model był inny mogłabym ukazać całą wspaniałośc tej derki bo jest na prawdę fantastyczna i dopieszczona.

ekuss to nie watek o pokazywaniu jak ladnie koniki w derkach wygladaja. Mozesz dopisac nazwy derek, rozmiar, wykonanie ?
karesowa,śliczna ta dera czarny z brązem  😍
fusco dziękuję bardzo! Jest na prawdę rewelacyjna, dopieszczona w każdym calu, porządnie i praktycznie wykonana, prezentuje się też extra tylko mój koń nie chciał współpracować i pokazać jej w całej okazałości.
A co do kolorystki to może tutaj nie widać, ale jest to bardzo ciemny granat a nie czarny
Skudzionek w derce siatkowej HKM, rozmiar 135. Wkurza mnie pojedyncze zapięcie na klacie  👿 ale tania była  😜
Szkoda, że same psujecie ten wątek robiąc z niego dubel wątku o derkach.
Miały być same foty bez ochów i achów, nie można się powstrzymać?!  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się