Jutro do pracy a wiadomo baza zabiegowa musi być "świeża" i trzeźwa 😁 Też bym już sobie poszła spać , dodatkowo najadłam się u teściowej i pękam powoli 🤣
A Żabka otwarta o tej porze? Ja już w piżamce w sypialni. O JAK MI DOOOBRZE 😀 Doczytam wątek sercowy do końca i idę spać. I wcale mi nie jest źle. Wręcz przeciwnie. Chyba robię się stara i leniwa. 😀
oczytam wątek sercowy do końca i idę spać. I wcale mi nie jest źle. Wręcz przeciwnie. Chyba robię się stara i leniwa. 😀 tunrida, w zeszłym roku spałam do 11:55 - oglądnęłam sztuczne ognie i poszałm spać dalej hehe W tym, może dotrwam do północy, choć już mnie łamie, a że siedzę na wsi u rodziców, to tu nawet sztucznych ogni nie ma do podziwiania hehe ...zostaje tylko symboliczne uczczenie Nowego Roku 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=75727.msg1243632#msg1243632 date=1325366914] a nam padła 20 letnia chyba mikrofalówka... ale popcorn zdążył się zrobić 😁 [/quote]
popcorn w garze z pokrywką na gazie z odrobiną oleju można z powodzeniem zrobić.
Oooo jak tu wesoło 😉 ja z K. tez w domku-zabandarzowane żebra wiec nie mam nawet jak poszaleć :/ ale zrobilismy 3 sałatki, karkówka, chipsy, mój mazurski sękacz 😉 i łycha...i już pękamy....mam nadzieje ze nie usne hihi 😁
Życzę wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku 😅
ps trzymajcie kciuki bo jutro musze być w stanie zrobić obiad-kaczka nadziewana. Zobaczymy co to będzie
[quote author=Ktoś link=topic=75727.msg1243500#msg1243500 date=1325362762] tunrida, a co powiesz na zatrzymanie na słowo "doooobry koń" 😵
[/quote]
Był czas że mój koń galopował na słowo "k...wa" 😡 I sama go tego nauczyłam.
Ja już mam chęć wskoczyć do łóżka, ale kurcze jakoś tak głupio. No ale cóż poradzę że po 3 drinku zachciało mi się spać 😉 Poza tym nie wiem o której młody wyciągnie nas jutro z wyrka. Ale co tam, ja wstaję i jadę do stajni. Mąż niech się męczy.
przeglądałam ostatnio photobucketa i znalazłam jakies fotki z czasów kiedy człowiek człowiekowi nie był wilkiem 😉 Swoją drogą zastanawiam się co on ma napisane na kurtce, ale słabo widzę