Forum towarzyskie »

Sylwester 2011/2012

Pokemon- współczuję, bo wstrętne to tak być zrobionym w konia w ostatnich chwilach.

A ja nawet w piżamie nie mogę, bo mąż zaprosił se kolegę na wódkę i przekąskę i nie wypada łazić przy nim w piżamie. Mimo iż nowa i fajna z krówką...to jednak....chyba nie wypada.  😉
I chyba przed 24 pójdę spać, żeby się wyspać.
Mam zamiar zobaczyć dwa filmy - Essential killing i w ramach umartwiania się w związku z nieudanym sylwestrem Och Karol 2, bo podejrzewam ten film o wyżyny debilności.
masochistka jesteś  😀
To i ja dołączam do grona osób spędzających sylwestra przed TV 🙁 Jakoś tak cały dzień było mi to zupełnie obojętne, a teraz kiedy wszyscy już kończą szykowanie i uciekają szaleć, to jakoś tak mi się smutno zrobiło 🙁
ja też się dołączam a teraz kiedy wszyscy już kończą szykowanie i uciekają szaleć, to jakoś tak mi się smutno zrobiło 🙁

mi również  🤔
Tez sie dolaczam do grona tych, co Sylwestra spedzaja przed tv/kompem. I tez teraz zrobilo mi sie smutno :/
Mi nie jest smutno, bo jestem za bardzo wkur...zona.
Mnie za bardzo boli żeby być smutną 😵.
zrobiłam podsumowanie roku, wysłałam ludziom życzenia, czekam na bufor serialu i zastanawiam się, co robić do północy  🙄

i... nie wiem, dlaczego czuję się tak źle, skoro rok kończy się dla mnie dobrze.
Walą petardy dookoła, chyba tak czuli się podczas oblężenia/powstania czy czego tam jeszcze.
Czy mogę wysłać sześciolatkę do kuchni po nalewkę?

Powinnaś nawet  😉
A ja szczerze mówiąc mam w****ne po całości. 😉 Nie jeden sylwester przed nami 😉
w sumie noc jeszcze młoda ale... otwieramy butelki?  😎 🏇
Cierp1enie, ależ macie wyżerkę :

Ja przed chwilą objadłam się sałatką owocową, a teraz zapycham się zrobionymi przez męża pizzami i zaczynamy oglądać Seksmisję na zmianę z kabaretem na Dwójce.
Do picia niestety tylko pepsi i soczki, a o północy otworzymy Piccolo  💃
ja spedzam sylwestra w domu z męzem i ze swoim zwierzyncem. He , he ni mam z kim ich zostawic , cora , mama wszyscy gdzies poszli- na nas zostal obowiazek pozostania w domu.

Kochani wszystkiego najnajnajlepszego w nowym 2012r , oby był duzo lepszy od poprzedniego.
A mi nie smutno, pracuję sobie z domu, gra playlista Sweet 80s 🙂 Tylko niech ktoś zabierze mojemu szefowi komórkę (albo go spije) 😉 
My też się meldujemy 🙂
z seksmisją w tle  🏇

tunrida gdybyś wiedziała,w jakim stroju siedzi teraz wrotki,to byś przestała się krygować  😁

jutro do południa do stajni - skakać noworocznie  😜

to kto tu polewa? 👀 🥂
Dołączam do grona spedzających sylwestra w domu - z jedynką, polsatem czy przed kompem 😉
Moje postanowienie tegoroczne było takie, że właśnie w tego  sylwestra nigdzie nie wyjdę. Poza tym nie mam zupełnie nastroju... Zupełnie nieudany rok 🤔 jaki jego początek (fatalny; na zabawie sylwestrowej zostałam napadnięta przez jakiegś naćpanego faceta i dotkliwie pobita...) taki i koniec - właśnie zostawił mnie mój facet, po 3-letnim związku 😕
Przepraszam, musiałam się gdzieś wyżalić, koniec  🚫  🙁
Życzę wszystkim Wam i sobie również, by nadchodzący rok przyniósł więcej pozytywnych chwil, więcej wiary w ludzi i żeby był po prostu lepszy od tego, który się właśnie kończy.
Bezpiecznego sylwestra!
:kwiatek:
Ja już jakąś nalewkę sączę.
seksmisja rządzi 😅
Horciakowa u mnie podobnie jak u Ciebie,tylko że brak sałatki owocowej  😀 no i zamiast Piccolo to ja już martini bianco sobie sącze a mąż jakiegoś drinka,córcia u Dziadków :kwiatek: także luzik 😉
Ja jestem zadowolona ,przed 12 lecę po mojego ogra na łąkę i zaświecić światła na stajniach ,potem po szampana i petardy i witamy nowy rok na drodze .
Jeść już nie mogę  😵  opiłam się likieru i ciesze się że mogę do rana siedzieć na re-volcie , mąż nie będzie krzyczał choć już spać  😁  A jutro oczywiście na trening z moim koniem  😅 

Mój tata twierdzi, że odkąd wymyślono piloty do TV, to ludziom dzieci już nie są potrzebne 😉
Ktoś- ja już niestety w jeansach i jakiejś bluzie, bo kolega już jest.

Moja babcia zawsze mówiła, że "co w Nowy Rok to i przez cały rok", a że jutro pracuję, to ...niedobrze, niedobrze.  🙁 Może urwę się z pracy na chwilę ( będę miała zastępstwo) i podjadę do stajni? Mamy prawo wyskoczyć na tzw "obiad", to wyskoczę do stajni i wsiądę na konia. Choć na trochę.
Oj tam,w zeszłym roku 1 stycznia nie jeździłam, a najeździliśmy się z koniem w tym roku za wszystkie czasy.
Tez jutro pracuję cały dzień i się nie wyrwę do stajni.
[quote author=marysia550 link=topic=75727.msg1243393#msg1243393 date=1325357459]

Mój tata twierdzi, że odkąd wymyślono piloty do TV, to ludziom dzieci już nie są potrzebne 😉
[/quote]

dobre 🙂
Ja zapomniałam połowy rzeczy, które miałam wziąć. Na przykład spodni, kosmetyków >___> zarąbiście widzę jutrzejszy powrót autobusem...

Teraz się zabieram za krojenie ananasa 😀
Właśnie sobie pomyślałem, że jutro rano pierwszą czynnością, jaką zrobię będzie wywalanie obornika. Jak to się mówi Nowy Rok jaki, cały rok taki 🥂
wawrek czeka mnie to samo  😜
Może to znak, ze zmienicie pracę na stajennego?  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się