Mogę to samo powiedzieć o wczorajszym meczu. Horror. Dosłownie. Pikawa mi o mało nie wysiadła. Szkoda wyniku, bo zadecydowały detale, ale taki sport. Oby na MŚ chłopaki już weszli na poziom, do którego nas przyzwyczaili. 😉
Jak to się mówi? Jak nie wygrywasz 3😲, to przegrywasz 2:3? Bo tych dwóch wygranych setach miałam przez chwilę taką myśl, że jak nie wygrają ostatniego, to będzie bardzo źle. No i było. Była szansa. Zwłaszcza końcówka - ciągle tylko: nie, już nie ma szans...a może jednak? nie, jednak nie...a może?
To co mi się podobało to widać było taką fajną wolę walki - taką jak oni naprawdę potrafią mieć. Po ostatnich meczach podchodziłam do tego spotkania sceptycznie, zwłaszcza, że to Bułgaria, niespecjalnie dobrze się kojarzy, ale chłopaki mnie pozytywnie zaskoczyli 🙂 Może w końcu coś drgnęło i będzie lepiej? Oby tylko ta porażka znów nie podcięła im skrzydeł...
2 miesiące minęły od ostatniego postu, dlatego odkopuję. Sezon zimowy wrócił! Strasznie się cieszę, że znowu w weekendy będą skoki i biegi narciarskie 😅
Inauguracja skoków taka sobie, więcej czekania niż skakania...no ale wygrana Bieguna 👍 Ktoś tu jeszcze jest fanem sportów zimowych?
Komentarz mojego Taty po meczu: "aż się spociłem" 😂 Przyznam szczerze, że niezłe dreszczowce na tych mistrzostwach 😀 W czasie meczu z Rosją też nie oddychałam :P
edit: ale "jedna Wenta" to chyba było coś koło 15 s., a dzisiaj strzelali chyba na 4 s. przed końcem :P
Siatkówka. Ja to myślałam, że w Krakowie będą rozegrane całe te mistrzostwa . 🙁 A tu tylko jedna grupa. Buuuu...... taka mega hala została zbudowana i nic. No, prawie nic.
Nie bardzo wiem gdzie to napisać, ale muszę to wypluć z siebie 🙂 Tak jak nie przepadam za Janowiczem, tak po prostu nie rozumiem tej afery, powiedział co myślał, w moim odczuciu słusznie. Kim są dziennikarze, żeby mieć jakieś oczekiwania 🙄
No, a dzisiaj Real vs Borussia, więc Hala Madrid! 🏇
zen ja oglądałam! Na mnie zawsze można liczyć przy takich okazjach 😀 Cieszę się, że Real wygrał, z hiszpańskich zespołów ich najbardziej lubię. No i El Clasico to zawsze jest kawał dobrej piłki 🙂 Rajd Bale'a...cudny 👍
W takich meczach to zawsze jakieś dziwne akcje wychodzą - zwłaszcza pod koniec, jak już się robi nerwowo. No ale czasem wypadałoby się powstrzymać.
Może mi ktoś wytłumaczyć, jak można tak spitolić ewentualny awans do LM?! JAK?! No JAK można wpuścić zawodnika, który miał karę?! No trzeba przecież mieć jakiś mózg zryty 😵
Właśnie miałam o tym pisać. Nie ogarniam. W okręgowce jest większy porządek w papierach niż w drużynie, która walczy o CL.
Z drugiej strony - Debrecen 4 lata temu dostał tylko karę finansową, a Bereszynski wszedł na kilka minut, jak już wygrana Legii była pewnikiem. No ale UEFA zawsze surowo polskie drużyny osądza.
olencja, w którym będziesz sektorze? My się też wybieramy, ale mój facet coś marudzi, że nie będzie 'tutaj pada niecenzuralne słowo' oglądał, teraz siedzi i chrzani, że ledwo zaczęli sezon i już go wkurzają.. no nie znosi ich po prostu i to trochę mnie hamuje w naciskaniu na to wyjście 😵
Na bilet mnie nie stać, ale załapałam się na wolontariat, na pewno będę przy którejś bramce 🙂 Całego meczu chyba nie obejrzę, ale wychodzimy na trybuny na drugą połowę, tylko będziemy w tych, na które nie jest prowadzona sprzedaż (któreś górne).
Trzymam kciuki, żebyś poszła 🙂 Edit: Żebyś potem nie żałowała tak, jak ja żałuję, że nie pojechałam do Wrocławia na BVB...