Forum towarzyskie »

Klub Kibica

zen: ok to będę czekać na wiadomość ; ) Ja jestem z Jeleniej więc też wolałabym sie upewnić żebym nie przyjechała i nie okazało się ze nas nie wpuszczą... Jak coś to na pw będę czekać na wiadomość  :kwiatek:
Nigna obawiam się, że mogą jutro sprawdzać. Jeśli Was nie wpuszczą (tfu, tfu), to zapraszam do mnie przed TV  😁
a wybiera się ktoś może na Memoriał Wagnera do Płocka? 🙂
A dzisiaj gra Ronaldoooo 😍 😅
Buffalo no niestety nie po drodze i termin nie ten  😵

zen a ja oczywiście nie mam gdzie obejrzeć. Ale i tak bardziej cierpię teraz, że nie mam gdzie oglądac Bundesligi  👿
Szkoda, ja muszę przejechać 'tylko' 400km  😀
No to dzisiaj oglądamy 🙂
Oj tam, co to jest 400 km, jak na pewno będzie świetnie 🙂

A no oglądamy. I trzymamy kciuki... albo raczej "elki"  😀
Dziewczyny a był ktoś z Was może na meczu Arsenalu w Londynie 😀? Zastanawiam się jak kupić bilety będąc w Polsce i jak na razie czytam , czytam i rozkładam ręce...
Od razu mi przyszło do głowy, że trzeba znaleźć polskich kibiców...tylko, że wtedy musisz być członkiem klubu w Polsce. Ale może Ci się przyda 🙂
http://gooner.pl/bilety/
Ogląda ktoś Primera Division? 🙂 Ja się jaram przeokrutnie 😁 Ramos zaliczył takie podanie do Ronaldo, że szok, to jednak są klasa zawodnicy 😎

Aż żal, że się nie skończyło bramką 🙂
Ramos i Ronaldo, moje dwa największe motywatory 💃
Czy jest tu ktoś kto się pasjonuje siatkówką? Na dniach zaczynają się mistrzostwa europy, udało mi się kupić bilet na mecz polska-słowenia  😍
Pierwszy raz będę na meczu reprezentacji, już nie mogę się doczekać.
Super! A gdzie kupowałaś bilety?
wow, zazdroszczę! na pewno będziesz się świetnie bawić 🙂
Czy jest tu ktoś kto się pasjonuje siatkówką? Na dniach zaczynają się mistrzostwa europy, udało mi się kupić bilet na mecz polska-słowenia  😍
Pierwszy raz będę na meczu reprezentacji, już nie mogę się doczekać.

będziesz się świetnie bawić 🙂 po memoriale w Płocku totalnie zakochałam się w meczach reprezentacji, atmosfera niesamowita, hymn acapella nie do opisania, a orzełek to już inna bajka 😉 i co ważne, zawsze można zebrać parę autografów 🙂
przepraszam, polska-słowacja  😡 w Ergo Arenie. Sprzedaż ruszyła dopiero półtora miesiąca przed meczem, warowałam na stronie internetowej Ergo coby nie wykupili. Na polska-francja już nie było  😵
Bardzo zazdroszczę! Gdyby to nie było w Gdańsku, to bym syna zabrała 🙂

A 'mój' Real Madryt rozjeżdża Galatasaray 5:1 😅
Bardzo lubie takie klimaty. Udało mi się też być na ćwierćfinale Euro 2012  😎
Też lubię Real, a już najbardziej lubiłam za czasów Ronaldo, ale tego Brazylijczyka, ktoś pamięta jeszcze te czasy?
Ja nie, wtedy zupełnie piłka nożna mnie nie interesowała 🙂

6:1 😜
Lunitari Piszesz o Rondaldinho? 🙂

edit: Ach sorry! Ronaldinho to Barcelona, nie Real...  😁 Zawsze jakoś mi się on kojarzy, jak czytam/słyszę "piłka nożna, ten brazylijczyk".  😁
ja pamiętam 🙂 jeszcze zanim Zidane przyszedł,jak Carlos grał 🙂 i jak Iker Casillas debiutował 🙂 jak Raul był młodziutki 🙂nawet na polskim forum realu się udzielałam 😁 trenerem był VIncente del Bosque,a ja z przyjaciółką oglądałam wszystkie mecze Primera Division i LM 😁
Dokładnie tak jak pisze Ktoś  😀 to było dobre parę lat temu, jak nie parenaście  😉
Iker debiutował w 2002 roku podczas finału LM 😁
p.s. przypomniało mi się,że moja przyjaciółka "kochała" się w Gutim :P
Kto ogląda siatkówkę? 🙂
ja 🙂
i ja!  😀
i jak Francuzi się nie podłożą,to możemy mieć kłopot w sobotę...sensacja z tą Rosją,nie?
No, ten przegrany set...niepotrzebna strata. Kurczę, już tak dawno nie widziałam takiej gry, jaka była w Lidze Światowej 2012...

A Rosja...wow. Nie to, żebym się jakoś specjalnie cieszyła, czy coś  😉
Dobrze, że wygraliśmy, 3 set, przegrany, 4 nerwowy. Ale to pierwszy mecz, chłopaki muszę się wdrożyć, liczę, ze jutro będzie lepiej, chociaż Francja bardziej wymagająca. A w pubie byliśmy jedynymi osobami, które zerkały na telewizor  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się