zen: ok to będę czekać na wiadomość ; ) Ja jestem z Jeleniej więc też wolałabym sie upewnić żebym nie przyjechała i nie okazało się ze nas nie wpuszczą... Jak coś to na pw będę czekać na wiadomość :kwiatek:
Dziewczyny a był ktoś z Was może na meczu Arsenalu w Londynie 😀? Zastanawiam się jak kupić bilety będąc w Polsce i jak na razie czytam , czytam i rozkładam ręce...
Od razu mi przyszło do głowy, że trzeba znaleźć polskich kibiców...tylko, że wtedy musisz być członkiem klubu w Polsce. Ale może Ci się przyda 🙂 http://gooner.pl/bilety/
Czy jest tu ktoś kto się pasjonuje siatkówką? Na dniach zaczynają się mistrzostwa europy, udało mi się kupić bilet na mecz polska-słowenia 😍 Pierwszy raz będę na meczu reprezentacji, już nie mogę się doczekać.
Czy jest tu ktoś kto się pasjonuje siatkówką? Na dniach zaczynają się mistrzostwa europy, udało mi się kupić bilet na mecz polska-słowenia 😍 Pierwszy raz będę na meczu reprezentacji, już nie mogę się doczekać.
będziesz się świetnie bawić 🙂 po memoriale w Płocku totalnie zakochałam się w meczach reprezentacji, atmosfera niesamowita, hymn acapella nie do opisania, a orzełek to już inna bajka 😉 i co ważne, zawsze można zebrać parę autografów 🙂
przepraszam, polska-słowacja 😡 w Ergo Arenie. Sprzedaż ruszyła dopiero półtora miesiąca przed meczem, warowałam na stronie internetowej Ergo coby nie wykupili. Na polska-francja już nie było 😵
Bardzo lubie takie klimaty. Udało mi się też być na ćwierćfinale Euro 2012 😎 Też lubię Real, a już najbardziej lubiłam za czasów Ronaldo, ale tego Brazylijczyka, ktoś pamięta jeszcze te czasy?
ja pamiętam 🙂 jeszcze zanim Zidane przyszedł,jak Carlos grał 🙂 i jak Iker Casillas debiutował 🙂 jak Raul był młodziutki 🙂nawet na polskim forum realu się udzielałam 😁 trenerem był VIncente del Bosque,a ja z przyjaciółką oglądałam wszystkie mecze Primera Division i LM 😁
Dobrze, że wygraliśmy, 3 set, przegrany, 4 nerwowy. Ale to pierwszy mecz, chłopaki muszę się wdrożyć, liczę, ze jutro będzie lepiej, chociaż Francja bardziej wymagająca. A w pubie byliśmy jedynymi osobami, które zerkały na telewizor 😵