bez przesady 😉 zobacz jak wszyscy się naśmiewali z teamu Brawn GP - nie wiadomo, co to, samochód "dostali w spadku" po Hondzie, a tu... w sporcie najgorszą rzeczą, jaką można zrobić, to lekceważyć przeciwnika 😉
😉 Tak naprawdę rozpaczać nie będę, póki nie okaże się, jak faktycznie jeździ w innym zespole. Więc krytykować będzie można pewnie dopiero pod koniec 2010 roku 😉 Ma też przybyć ponoć parę nowych teamów.
Ważne, żeby miał dobry, sprawny samochód - żeby było przynajmniej tak, jak na początku pracy w BMW - bo wtedy będzie mógł wykorzystać swój potencjał. A jak się ten samochód będzie nazywał, to już mało ważne 😉
ja bym się nie zdziwił, gdyby koncern Tata zainwestował w F1 właściciel tegoż koncernu, Rattan (Ratan?) Tata, wyłożyłby pewnie ogromną sumę pieniędzy, żeby podkupić zwalnianych pracowników stajni BMW-Sauber 😉 oni mają doświadczenie, on -pieniądze, więc - może byłaby z tego niespodzianka na miarę Brawna albo Red Bulla?
Czytałam dziś w Wyborczej. Tak myślałam, że tak się skończy. Pojedzie nie młodszy (38 letni) kierowca testowy... A ja już chciałabym przyszły sezon, by dowiedzieć się, gdzie Kubica wyląduje 🙄
Jak zapowiedział szef Ferrari, Luca di Montezemolo jego zespół będzie walczył o prawo do wystawienia w przyszłorocznej rywalizacji trzech aut. Jedno z nich mogłoby być prowadzone przez Michaela Schumachera.
jak dla mnie cała sytuacja wokół tej zawodniczki z RPA jest żenująca mogli te badania DNA zrobić po cichu, tak jak po cichu są przeprowadzane badania pod kątem występowania środków dopingowych a tak - cała prasa światowa ekscytuje się zaistniałą sytuacją
natomiast zawodniczka, zamiast cieszyć się ze złota, musi udowadniać swoją niewinność... żenada
Kocham oglądać curling. Zawsze kibicuję damskiej reprezentacji Danii i męskiej reprezentacji Norwegii. Ach 😜 Znajomi się dziwią co ja w tym widzę, a curling, mogłabym oglądać godzinami.
[quote=www.zczuba.pl]Na koniec relacji - wywiad roku. Piotr Małachowski: Jestem niezadowolony. Ja tu miałem wygrać. Maciej Kurzajewski: To ja jeszcze ci przypomnę, że dwa tygodnie temu bolał cię palec.[/quote]
jeśli chodzi o dzisiejszy wyścig, czy mógłby mi ktoś wyjaśnić następujące wątpliwości:
po pierwsze co miał na myśli Redaktor Borowczyk, mówiąc, że "nadeszła najwyższa pora, żeby Robert zaczął się dobierać do Nakajimy" 😲 😲 😲 🤣
po drugie co chciał osiągnąć Pan Badoer, przepuszczają jeden z bolidów (bodaj ING Renault) na końcu alei serwisowej?
😜 Kocham oglądać curling. Zawsze kibicuję damskiej reprezentacji Danii i męskiej reprezentacji Norwegii. Ach 😜 Znajomi się dziwią co ja w tym widzę, a curling, mogłabym oglądać godzinami.
ja oglądałem tylko męski curling, a kibicowałem zawsze reprezentacjom Finlandii i Norwegii (gorzej jak grali przeciwko sobie - wtedy miałem dylemat 😁 ) ps.: czy Pal Trulsen dalej jest skipem?
nie oglądałam dzisiejszego wyścigu bo akurat była relacja skoków ze Strzegomia 😉 zdążyłam na 3 ostatnie okrążenie i powtórki. Nie wiem o co chodziło Badoerowi w alei serwisowej, za to ładnie zmaścili pit stop Hamiltonowi. Kubica pierwszy punkt w tym roku, hmmmm 🙄
czekałem na mistrzostwo massy, kibicowałem mu w poprzednim sezonie. niestety mistrza już nie będzie. raczej w F1 już nie pojeździ. takie jest moje zdanie. w radiu dzisiaj spekulują o kub w ferrari. znowu pierdoły, ale dlaczego by nie. jestem za. z miejsca kupię flagę z konikiem 🙂
O Massie się zgadzam, choć życzę mu oczywiście rychłego powrotu! A flagę z konikiem... też kupię od razu! 🏇 Choć chyba bardziej prawdopodobny jest GP Brown...
A wczoraj... To był jakiś kosmos. Pomijając fakt, że przerzucili później kwalifikacje z Polsatu na Polsat Sport, bo na Polsacie musieli puścić Jak oni wyją 🙄 😵 Końcowo Kubica wystartuje dziś z 8 pole position.