Forum towarzyskie »

Kraków i okolice-spotkania,odpowiedzi i pytania...

Ja po 20 mam od dziś zamkniętą stajnię ( 👿 ) więc się piszę na którykolwiek dzień tygodnia...
kiedy jest otwarcie CH Bonarka?
chyba 27 listopada?
Czyli już 3 osoby - kto da więcej?  😎
Krakowianie potrzebuję kupić dolary, nie mam rozeznanego rynku walutowego 🙂
Gdzie w pobliżu runku warto kupić $?
na sławkowskiej, na przeciw księgarni znaku jest dobry kantor 🙂
Kantor z najniższą marżą jest na Pijarskiej, między Floriańską a Szpitalną.
( Są tam trzy, ja polecam ten środkowy, zresztą sama zobaczysz różnicę)
Jeszcze koło Królewskiej, druga przecznica (chyba) od Biprostalu w stronę rynku, po drugiej stronie ulicy
In. - nazywają się "Baksy" 😉
Możliwe ; ) 😁
Obeszłam dziś rynek no i sławkowska zdecydowanie prowadzi🙂 w rankingu kantorowskim tylko,że miałam dziś bieganinę za kartą EURO26 i  nie zdążyłam kupić🙁
Dziękuje za poradę!
to co z jutrem?  🙂
ja chętnie🙂 miało mnie nie być a jestem🙂
No to co, o 18 na rynku, pod skarbonką? Może być, czy wolicie później?
Przepraszam, że się wam wetnę ale potrzebuję pomocy  🙇 znacie w Krakowie jakiś dobrych fotografów ślubnych i dj'ów  👀  wczoraj się znienacka okazało, że 26 czerwca biorę ślub i na gwałt szukam, bo większość już na ten termin jest porezerwowana  🍴
I jeszcze jakaś sprawdzona wizażystka by się przydała  🙇
No to co, o 18 na rynku, pod skarbonką? Może być, czy wolicie później?

Ja bym wręcz wolała wcześniej, bo mieszkam za Krakowem i mam ograniczone możliwości transportu  😉 chyba, że Wam nie pasuje inaczej to po prostu sama wcześniej się zbiorę  🙂
Kami jeśli chodzi o wizaż, to słyszałam dobre opinie o tych osobach: http://www.maxmodels.pl/jovanka.html i http://www.mbaran.eu/
Jeśli chodzi o fotografa.... mogę popytać. Ale na wiosnę, jak już będzie ładnie, to sama oferuję sesję narzeczeńską, za free, bo się sama uczę 😉

Nav no mi w zasadzie pasuje nawet o 16. Ale poczekajmy jeszcze na resztę, i ustalmy od razu kolejny termin, gdyby dziś nie wyszło - piątek? Sobota?
O, 16 by było super  🙂 do 14 mniej więcej możemy poczekać z decyzją

Sobota ewentualnie, ale nie jestem jeszcze pewna, zależy o której  🙂 a piątek odpada - idę na koncert Strachów na Lachy  😅
Ja w sobotę pracuję, więc pasowałoby mi tak o 17 najwcześniej. Ale racja, poczekajmy do 14 co z dziś 😉
Btw nie wiesz, czy Empik na rynku jest dziś otwarty?
Szepcik dziękuję  🙇 już do nich napisałam  🙂
Co do fotografa byłabym bardzo wdzięczna gdybyś podpytała  :kwiatek: a na sesję jak najbardziej zapraszam, zwłaszcza że pewnie będę też chciała zdjęcia z moim kopytnym  😁
Nie mam pojęcia, spróbuj tam zadzwonić może  🙂
kurcze ja jednak odpadam🙁 a w weekend mnie nie ma🙁 ale ja Was jeszcze sptkam!!! 😉
Uuu, jak takie godziny to pewno beze mnie. Mi pasuje koło 18-19 dopiero no i cały weekend jak już o nim mówimy ; )
No to chyba że dzisiaj o tej 18, tylko np. możnaby się umówić na Placu Wolnica (stamtąd dwa kroki do Lokatora) ?

Edit:

Chyba, że odpuścimy sobie tym razem i spotkamy się kiedy indziej w większym gronie? Jak chcecie 😉
Kami zajrzyj tutaj www.bartekwoch.com

edit: pomyłka w adresie
Nesca zdjęcia ma rzeczywiście bardzo ładne, ale trochę daleko  🙁
Kami teraz spojrzałam ale nie wiem dlaczego tam pisze Racibórz. Bartek jest krakusem. Gdybyś zdecydowała się z nim kontaktować to powiedz, że jesteś od Agaty, chociaż jest tak sympatycznym gościem, że nie trzeba się podpierać "magicznymi hasłami".
Kami daj znać, jak te wizażystki nie wypalą, poszukam wtedy jeszcze kogoś innego 😉

Co do spotkania: to jak z sobotą?
Ja mogę, o 17 najwcześniej. In też może, Breva nie. Co z resztą?
ja też mogę  🙂
To już 3 osoby, kto jeszcze? Strucelka?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się