Forum towarzyskie »

Kraków i okolice-spotkania,odpowiedzi i pytania...

Ja w ten czwartek jednak też nie mogę  🙁
Hej, znacie kogoś, kto robi dobre zdjęcia portretowe a szuka może modela żeby poćwiczyć swoje umiejętności? 😎
ja w przyszły czwartek jak najbardziej!🙂 w tym tygodniu jechałam do domu... ale przyszły wtorek/środa/czwartek jak najbardziej tyle że dopiero po 20! 😉 za info o akcjach jestem jak najbardziej za🙂 moze w końcu gdzieś wyjdę pierwsyz raz od 2 lat?:P a w ogóle rozkminiam wypad do kina w przyszłym tygodniu - mogłabym np. z ronda grunwaldzkiego zgarnąć, jechać do kina np. na zakopianke i później odwieźć😉 tylko nie wiem nawet co leci teraz fajnego..
Breva, http://www.kina.krakow.pl/cinema-city/zakopianka
Innymi słowy - nic fajnego ; ) Nie no, Odlot jest super, bardzo mi się podobała bajka. Przypadkowy mąż jest blee i w ogóle, tj. mi się bardzo nie podobał. Kolejny odcinek serialu Piła VI - co kto lubi, ja nie lubię. Fanką Michaela Jacksona nie jestem, więc nt This Is It się nie wypowiem, Kac Vegas, odmóżdżające, bez polotu, ale można się pośmiac. Galerianki jak na mój gust są beznadziejne. Słyszałam dobre opinie o Julie i Julia. Oszukać przeznaczenie 4 - myślę to samo, co pisałam o Pile. Tyle ode mnie ; )
W Ars'ie czesto sa dobre filmy, ktorych nie ma juz w innych kinach albo zupelnie stare  🙂
In., no właśnie znam tą stronę i po wpisie swoim tutaj na nią zajrzałam i sobie obczaiłam co i jak.. no i też repertuar mnie nie zachwycił:/ no to jednak póki co pozostaje kawa/piwo😉
Strucelka ja 😉 co prawda nie wiem, czy dobre, ale na pewno szukam modeli 😉 jakoś się umówimy, np. w następny weekend 😉
Tak w ogóle to szłaś wczoraj Karmelicką z koleżanką i miałaś szarą czapeczkę na głowie? 😉
szepcik, oo 😀 to jak byś potrzebowała jeszcze kogoś to ja chętnie - będę stanowiła świetną próbę i dam Ci niezłą szkołę fotografi - taka niefotogeniczna jestem:P
no to jesteś następna w kolejce  😎
Dziewczęta co myślicie o komisach z ciuchami w Krakowie?
Warto oddać tam ciuchy? czy lepiej na allegro spróbować?
szepcik, jakbyś chciała komuś jeszcze zdjęcia porobić... 😁 ja bardzo chętnie ; )
Fantastycznie 😉 Tylko nie oczekujcie, że wyjdzie coś wybitnego  😎
Szepcik ale ja pierwsza 😅 😎
tak, czarna skórzana kurtka i szara czapka 😎 widziałaś i nie zagadałaś?! 🤬  często bywam w tygodniu na Karmelickiej 😉
Widziałam Cię kątem oka, jak do banku wchodziłam 😉
A potrzebujesz jakieś konkretne zdjęcia? Bo ja teraz robię tylko lustrzanką analogową, więc zanim je dostaniesz w wersji cyfrowej to może minąć ok. tydzień 😉
Ale bardzo, bardzo chętnie sobie "poćwiczę na ludziach"  😁
Jeśli ktoś jest chętny, to w poniedziałek mam czas do 14, no i w następny weekend 😉
Szepcik pff, no jakieś portretowe, i tyle 😉
Nie oczekiwałam tak szybkiego odzewu, więc mam czas póki co tylko w czwartek. W weekend zawody 😜
A ja się piszę na następny weekend jak chcesz poćwiczyć na ludziach ; > Tylko musiałabyś mi na pw napisać wcześniej dokładnie co i jak 👀 (wiesz o co mi chodzi z "co i jak"? ; ) )
Spoko, jakoś w poniedziałek bedę do ciebie pisać, bo już będę wiedziała, jak z moją pracą w weekend 😉
Powiedzcie mi, czy jest gdzieś w okolicach centrum (konkretnie chodzi mi o okolice AGH, Cracovia) jakieś miejsce, gdzie można z kimś porozmawiać, z grubsza na osobności, ale tak, żeby w czasie deszczu na głowę nie padało?
Z góry mówię, że nie bawią mnie żadne kawiarnie/restauracje/knajpki/cukiernie itd.
Chyba nie ma 😉
Ale jeśli nie będzie deszczu, to polecam park Jordana 😉 Ławeczka w słońcu i nawet dzisiejsza pogoda niestraszna 😉 a w środku dnia i o tej porze roku jest już tam pusto

edit:
szukam drogerii, w której znajdę farbę L'oreala Casting Creme gloss z nowej kolekcji Glossy honey
Szepcik a Rossman na Karmelickiej?
Byłam w Rossmanie przy Karmelickiej i przy Kleparzu i nie było
Chyba nie ma 😉
Ale jeśli nie będzie deszczu, to polecam park Jordana 😉

Jak nie ma, musi być!
Przypomniałam sobie o takich altankach na Plantach gdzieś między Pocztą a Dworcem, ale jednak wolałabym coś bardziej odludnego.

No właśnie trochę się boję, że w piątek może być deszcz i nie wiem co wtedy ze sobą zrobię..
W piątek to nawet śnieg ma być, a nie deszcz  😎
Ale znam ten ból, czasem też muszę się spotkać z kimś najlepiej bez świadków, znam jedno fajne miejsce w okolicach błoń/jordana, ale też niezadaszone ;/
nika, dzięki, odwiedzę kiedyś, ale przy innej okazji  😉

Teraz szukam czegoś, gdzie można swobodnie porozmawiać, z możliwością ruchu na dodatek  😀
pomysł ze spotkaniem umarł?  🙂
Może środa?  😎
Mnie pasuje  🙂 cały dzień mam wolny
no to kto jeszcze się dołączy?  🤣
Ja prawdopodobnie nie bardzo. Leczę się w łóżku 👿 👿
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się