[quote author=Murat-Gazon link=topic=751.msg2230377#msg2230377 date=1416898253] Jaki śnieg, deszcz pada od rana... 😕 [/quote] Około północy sypało wielkimi płatkami. 🙁
Dziewczyny nie wiecie przypadkiem, gdzie w Krakowie będzie jakiś Św.Mikołaj któremu będzie można podrzucić prezent dla dziecka i posadzić mu je na kolanach (bez podtekstów 😉 ) - jakiś Smyk, galeria handlowa, rynek 👀
Pisze tutaj a nie w osobnych tematach bo sprawa dotyczy Krakowa. Czy ma któraś z Was pożyczyć (za opłatą) na jeden teren kamerkę GoPro? I pyt 2. Czy ktoś ma obroże, urządzenie emitujące "ultradźwięki" w momencie gdy pies zaczyna szczekać.
Krakowianie, szukam dobrego radcy prawnego w mieście, ktoś, coś? 👀 Niestety nikt z moich znajomych czy rodziny nie był zadowolony ze swoich prawników, więc nie mogą mi nikogo polecić. Google wypluwa całą masę nazwisk, ale nie chciałabym pójść do pierwszego lepszego, który mnie skasuje za poradę, która w niczym mi nie pomoże. Jeśli ktoś może mi polecić kogoś konkretnego, to proszę o cynk, może być na pw 😉
Z tego co pamiętam ktoś z "nas" pracuje/pracował na lotnisku w Balicach - potrzebuję się dowiedzieć ile mniej więcej będzie wynosił czynsz w tamtejszych lokalach 👀 i czy w nowobudowanym terminalu są jeszcze jakieś wolne lokale, ale to sprawa drugorzędna 😉
Witam wszystkich, mam nadzieję, że mnie nie pogonicie 🤣 pisze tutaj bo wsparcie potrzebne na Waszym terenie Pomagam znaleźć DT bądź DS dla młodego psiaka w typie asta, miałam go zamiar zabrać do siebie ale ponieważ Fado źle znosi podróże samochodem a ja mieszkam na Mazurach, więc postanowiłam póki co poszukać mu DT a najlepiej DS w okolicy miejsca pobytu.
Proszę poudostępniajcie wśród znajomych, może ktoś go wypatrzy 🙂
Na dwie. Na razie znalazłam Hotel Biała Gwiazda, wygląda w miarę spoko, 100 zł za pokój dla dwójki 😉 Tylko już widzę, jak tam trafię z dworca na ul. Reymonta 😁