Tamtam ozłocę Cię!!! Znalazłam ich jakiś czas temu, ale mieli jedne zajęcia dla dzieci w wieku Moni akurat w czwartki, kiedy my mamy basen (a z niego nie zrezygnujemy 😎 ). A teraz widzę, że jest nowy termin w piątki 😅
Czy ktoś się orientuje skąd odjeżdżają busy na zator przez brzeźnicę lub na oświęcim przez brzeźnicę i posiada jakiś rozkład jazdy? Potrzebuję szybko info, z góry dziękuję :kwiatek:
estena Busy przez Brzeźnicę to z reguły tylko na Zator, na Oświęcim jeżdzą przez Alwernię 😉 Te brzeźnicowe odjeżdżają spod Galerii Krakowskiej - albo z tego nowego parkingu przy Pawiej (tam większość jeździ) albo z ul.Ogrodowej. Co do rozkładu, to niestety pewnie tylko u busiarzy.
Dziewczyny szukamy osoby (dziewczyny/kobiety) do pomocy na stoisku z biżuterią na targach bożonarodzeniowych na Rynku Głównym. Targi startują w ten piątek i trwają do 6 stycznia. Stawka to 10zł/godzina, około 12-13 godzin dziennie, dni do dogadania (mamy jeszcze jedną osobę, więc można się wymieniać). Warunki trochę ekstremalne, ale w budzie jest piecyk więc ogrzać się można, trzeba mieć porządne zimowe ciuchy. Potrzebujemy miłej, kontaktowej osoby, myślącej (w zeszłym roku dziewczyna poproszona o rozmienienie 50zł wróciła z workiem miedziaków....), miłe będzie doświadczenie w handlu. Popytajcie rodzinę i znajomych, może ktoś chce dorobić (a można naprawdę sporo 😉 ). Wszelkie pytania i "zgłoszenia" bardzo bym prosiła słać na biuro @ faveo.com.pl - bo to mąż będzie się tym głównie zajmował 🙂
Modów bardzo proszę o nieprzenoszenie do wątku o pracy, bo to ogłoszenie tylko do krakowiaków i pilne :kwiatek:
Ja już prawie się zdecydowałam napisać, ale nie chcę wyjść na niesolidnego i wybrednego pracownika 😉 Po przemyśleniu - studia dzienne, zajęcia rozbite tak, że mam okienka 2-3 godzinne, przyszły weekend mam zaplanowany i jeszcze do tego mam problemy reumatyczne i nie wiem czy bym przetrwała na zimnie tyle godzin 😉
Wiem niestety co to studia dzienne i jak ciężko wtedy coś zorganizować 😉 ale nawet wśród naszych znajomych ciągle słyszę, że ktoś nie ma pracy i szuka, a jak mówimy co i jak to się zaczyna wybrzydzanie... I bynajmniej nie mówię tego o Was, tylko to paranoja, że teoretycznie mamy na pęczki bezrobotnych, a jak przychodzi co do czego to nie ma komu pracować. I tak jest drugi rok z rzędu.... A jak już słyszą, że trzeba będzie pracować w święta, sylwestra i nowy rok to z reguły śmieją nam się w twarz 😵
prosze wpisuj dokladnie nicki. Na NFZ nie trzeba skierowania. rejestracja czynna od 7.30 ale zeby sie dostac trzeba buc juz przed 6 w przychodzi (bylam 2 tyg temu)
A jak już słyszą, że trzeba będzie pracować w święta, sylwestra i nowy rok to z reguły śmieją nam się w twarz 😵
Święta, sylwestra i Nowy Rok, to ja bym akurat bardzo chętnie, bo wtedy mam czas, a tak to durny plan na uczelni sprawia, że nie mogę praktycznie nic złapać. Z mojej grupy praktycznie nikt nie pracuje w wymiarze innym niż ulotki :/
telefoniczna rejestracja jest. ale wg przepisow na 4 zarejestronawych w okienku przypada jeden telefon. chcesz wszystkie dane na pw? tzn kiedy przyjmuje tele na rejestracje etc?
Znowu szukam eleganckiej restauracji, tym razem w pobliżu Hotelu Puro/Galerii Krakowskiej. Spotkanie biznesowe. Możecie coś polecić? Z góry dziękuję :kwiatek:
Na restauracjach się niestety nie znam, więc nie pomogę. Natomiast zadam pytanie - znacie dobrego lekarza reumatologa, który mnie nie będzie spławiał, najfajniej żeby przyjmował na nfz. Trochę biedna teraz jestem, bo w ciągu ostatnich kilku miesięcy dużo wydałam na innych lekarzy, a jestem w kryzysowej sytuacji jeśli chodzi o moje zdrowie...
Pytam tutaj bo najbardziej urzadza mnie Kraków i najbliższe okolice. Szukam KROWY! Takiej zwykłej Mućki do pogłaskania. Mi krowy nie obce, ale Przyjaciółka zawsze chciała tak z bliska krowe zobaczyć, pogłaskać. Któraś z Was może udostępnić?