Co jest dziś czynne? ( Trzech Króli - Królów???) Centra handlowe zamknięte? Był ktoś już w mieście? Kino jakieś czynne?
Na ugorku czynny sławetny sklep Bociek ale dopiero od 10tej bo wcześniej kręcili tam kolejny odcinek mega produkcji DETEKTYWI🙂 i pod oknem szalała mi cała ekipa gwiazdorska 😂
mam takie pytanie szukam jakiejś knajpki/kawiarni, przytulnej, bez drewnianych/metalowych krzeseł tylko raczej z sofami itp przyciemnione oświetlenie, mały tłok i w centrum Krakowa. na razie na myśl przychodzą mi: Zbliżenia (na Kazimierzu), 4pokoje na gołębiej czy brackiej. ale to nie do końca to o co mi chodzi :P
Najlepsze kolczyki są w bramie na Florianskiej 😅 Tam jest, o ile się nie mylę, nawet więcej niż jedna brama z kolczykami 😁 No i pasaż hetmański, co kto lubi
Orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie jest dobry gabinet kosmetyczny? Najchętniej taki większy, że równocześnie przyjmują kilku chętnych do osobnych pokoi.
No właśnie Horai to nie wiem czy jeszcze istnieje 🤣 ale fakt, że właściciel, którego kiedyś poznałam, jest wielkim znawcą kuchni tajskiej, japońskiej i chińskiej... Ja sama pracowałam kiedyś w knajpie sushi i chyba muszę tam uderzyć po jakieś info.
Cobrinha mogę Ci polecić DER MED przy Tomasza - drogo, ale jak dla mnie super i w końcu tam u dermatologa, a przede wszystkim u kosmetyczki pozbyłam się nękającego mnie problemu.
Muszę się pochwalic, że w tym tygodniu zaliczyłam dwa ponoc kultowe krakowskie miejsca z żarciem: 1) nocne kiełabaski pod Halą Targową 2) zapiekanki "u Endziora" na Placu Nowym
Cobrinha mogę Ci polecić DER MED przy Tomasza - drogo, ale jak dla mnie super i w końcu tam u dermatologa, a przede wszystkim u kosmetyczki pozbyłam się nękającego mnie problemu.
może i DerMed ma dobry sprzęt ale szczerze atmosfera zadętych, plotkujących bab jest okropna 😎
a ja zjadłam ostatnio zapiekankę ze szpinakiem na Kazimierzu, nie u Endziora ale była pyszna!
[quote author=Nav link=topic=751.msg863437#msg863437 date=1295564100] mam teorie ze wszystkie te zapiekanki z okraglaka sa robione tak samo 😉 i tez uwielbiam te ze szpinakiem 🙂
zgadzam się, a że jadałam u endziora nie raz to teraz jadam tam gdzie najmniej osób w kolejce 😉 [/quote]
Haha, tak wlasnie myslalam 😉 Bo te zapiekanki przeciez wygladaja identycznie, poza tym, co mozna zepsuc w zapiekance? 🙂