Ja mieszkam na samym rynku, więc bardziej w centrum się nie da. Konkretnie w hostelu7 ( hostelrynek7.pl ). Jak dla mnie jest idealnie bo niedrogo jak na taką lokalizacje a warunki całkiem ok. Tzn my się trochę wkopałyśmy bo rezerwowałyśmy pokój na 2 osoby a okazało się ze jedziemy w 3 wiec z dostawką jesteśmy w dwójce. Przestrzeni wielkich nie ma 😉 Łazienka czysta, obsługa miła, aneks kuchenny dla wszystkich, polecam jueżeli nie poszukujesz specjalnych luksusów 😉
Jeszcze z tego co wiem jest jedna firma która wozi ludzi w ten sposób jak iCar. konkurencja ;] nazwy niestety nie pamiętam i telefonu też nie ale ceny naliczane tak samo.
Potwierdzam - opieka fachowa - chodzę ze zwierzakami do nich praktycznie od początku jej istnienia, jak mieściła się jeszcze w domu prywatnym - nigdy mnie nie zawiedli.
PILNE Gdzie znajdę pogotowie weterynaryjne czynne 24h/dobę?
Ja napiszę na odwrót-może się komuś przyda-lecznica przy Brodowicza nie jest czynna 24h/na dobę i w niedziele też ma przerwę obiadową. Piszę,bo często spotykam ludzi ze zwierzakiem np.z wypadku/ostatnio kot/ -kołaczących do drzwi i biegających po podwórku.
oni kiedyś chyba byli całodobowi, nie wiem czy nie jako pierwsi...i się pewnie zakodowało Arke na ul.Chłopskiej polecam. Chodzę tam od 10 lat i jak każdy mają wpadki, ale bilans i tak na plus. Oczywiście nie do każdego z lekarzy bym tam weszła... chyba że naprawdę nie byłoby wyjścia...
Czy na rynku w Krakowie jest do kupienia jakikolwiek pokarm dla gołębi? Bo bedąc tam w ten weekend az mnie wszystko bolało jak widziałam ptaszyska wciagajace na kazdym kroku te obwarzanki.
mam do oddania lodówkę i pralkę sprzęt dość wiekowy, niesprawny lokalizacja okolice ronda młyńskiego można ktoś zna ludzi zajmujących odbieraniem takiego złomu z miejsca zalegania? dzwoniłam do jednej z firm ale oni za transport liczą ok.100zł nie wiem czy to tanio czy drogo, chcę się tego w miarę szybko pozbyć
Ita dowiedz się w gminie (na stronie www powinno być) kiedy będzie zbiórka zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego w twojej okolicy. A jak nie to żule może.. 😉
Ita dowiedz się w gminie (na stronie www powinno być) kiedy będzie zbiórka zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego w twojej okolicy. A jak nie to żule może.. 😉
zbiórka jest jutro problem z tym, że lodówka jest stara i wielka i nie mam kogo poprosić o transport, zresztą sama obawiałabym się to przewozić zwykłą osobówką
co do żuli to właśnie byłam pospacerować po osiedlu ale żadnego nie spotkałam 😎
nie wiem czy jestem lewa jakaś czy nie ma nigdzie. chodzi mi o nowe muzeum pod sukiennicami. jest jakas oficjalna strona jego? i ile kosztuje wstep bo dzis otwarcie ponoc, ale nie pcham sie bo pewnei tłumy ludziów 😁