Forum towarzyskie »

Kraków i okolice-spotkania,odpowiedzi i pytania...

a co to za koncert sie się szykuje i gdzie jest ten imbir bo nie mogę skojarzyć?
O koncercie było pisane kilkanaście postów wyżej  😎
a jutro też Vavamuffin i Myslovitz grają.
ja wybieram się na to pierwsze  😉

wie ktoś kiedy skończą remontować ul. Długą?
Oj na pewno o wiele później niż sami przewidują  😎
A ktoś wie, kiedy zaczną remont na rondzie ofiar katynia? Mieli zacząć we wrześniu 🙄
Remont zaczyna sie od poniedziałku, ale od 22 marca bedzie najwiekszy sajgon :
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7653124,Rondo_Ofiar_Katynia__Lepiej_tam_nie_jezdzic_.html

jestem załamana  🙄
In. no co Ty... do przyszłego czwartku masz zamiar być przyklejona do klopa?  😲

Nasz koncert jest za tydzień!

Wszystkim,którzy starają się nam pomóc swoim przybyciem,oraz zachęcaniem swoich znajomych bardzo bardzo serdecznie dziękujemy :kwiatek:
Imbir faktycznie nie duży i sztuczny tłok da się zrobić,chociaż nie wiem czy właścicielowi o taki chodzi( :pije🙂,ale co tam,będziemy improwizować z tym tłumem jakby co  😉.

My możemy zagrać dla malutkiej publiczności,ważne żeby chciała słuchać i żeby się podobało.

Imbir jest na ul.Św.Tomasza 35,przecznica od Floriańskiej,idąc od Bramy Flor.skręca się w Tomasza w lewo,od Rynku w prawo,przecinamy jeszcze Szpitalną i już.

Tusia będziesz? dawno się nie widziałyśmy.
A chcecie mnie poznać? Jak nie będę zajęta, będę miała na jedno piwo i nie będę zawalona nauką to może wpadnę?😉 O której zaczynacie? Lubię muzykę akustyczną, chętnie posłuchałabym na żywo 😉
mandi.. nie wiem jak się wyrobie z pracą i opieką nad Zośką, może wynegocjuje wychodne🙂
honey wpadnij koniecznie,chociaż na godzinkę.Zaczynamy o 20 ,przyszły czwartek 18.03 ,wstęp wolny. Mam nadzieję,że się wszystkim spodoba muzyka.

Tusia negocjuj jak Cię proszę... I zgarniaj po drodze innych  😉
honey - to idziemy razem.

Imbir jest klimatyczny 🙂
idziemy, idziemy 😉
Nie wiem czemu wydawało mi się, że to miało być w ten czwartek, wczoraj  🙄 In chyba też tak zrozumiała  😂
Ale skoro za tydzień, to myślę, że się pojawię  😎
Dziewczyny,straszelnie się cieszę  😅 ratujecie nam życie  😁 Zbierajcie znajomych.. Może nie trzeba będzie robić jednak sztucznego tłumu..heh
To przy okazji re-voltowy zlot Krakusów?  😎
Taa, też tak myślałam 😂 A to lipa, w przyszły czwartek raczej nie będę mogła 🙁
I tak oto tym sposobem połączmy jedno z drugim,nasz koncert ze zlotem re-voltowym  👍
Dobra, bede. Narazie wynegocjowałam, mam nadzieje ze sie nic nie zmieni. To czwartek jakos przed 20 ?
Tusia super! Tak myślę,że ciut przed 20 byłoby dobrze. Ja napewno będe jeszcze wcześniej,z przyczyn technicznych  😉 A z CzarnąPandą masz kontakt? Moze ktoś dałby jej znać.

Dzięki Wam moze będziemy grać tam cyklicznie  🙂 ,a miejsce istotnie klimatyczne.
mandi, czarna juz mieszka poza Krakowem 🙁 opowiem ci jak sie spotkamy  😉
ja nie wiem na ile sie bede mogla udzielac, bo biore ze soba kumpli  😉
bierz bierz koniecznie  ❗ mam nadzieję że sporo osób zwerbowałaś.

Słuchajcie,nie wiem czy nie zostane pozbawiona chwilowo netu od poniedziałku  🙁 Jeśli troszkę tu zamilkne w temacie,to nic nie znaczy. Póki co jeszcze jestem.
Liczę na Was wszystkich w czwartek bardzo  :kwiatek:

Aha,jeszcze jedna sprawa,czy ktoś mógłby wziąć aparat fot.i zrobić "fotorelację"małą? 👀  ja już w tym temacie nie ogarnę.

p.s. jesli zostane odcięta od neta Nav będzie moim rzecznikiem i wtedy do niej kierować to co do mnie w razie czego.
Ja w sumie mogę zabrać, ale analoga, nigdy nim nie robiłam zdjęć w takich warunkach, więc nie gwarantuję, że coś wyjdzie  😎
No jeżeli ja wpadnę to też tylko starym Zenitem mogę teraz focić ; ) Nawet nie wiem, czy działa, bo to ostatni do sprawdzenia, a w poprzednich migawka działała, kiedy miała ochotę : P
Napiszę i tu, bo do ogłoszeń nie wszyscy zaglądają - czy ktoś się dołącza do zamówienia w zooplus.pl?  👀
ja moge wziac moj aparat cyfrowy, ale fotograf ze mnie jak z koziej rzyci waltornia  🤣

najwyzej moge oddac go w rece szepcik czy In.  😉
Nav dokładnie.Wepchasz w rączki profesjonalisty  😉 ,właśnie chodzi o to że ja również marny fotograf,a już w klubach to wogóle.Mam w sumie cyfrówkę(taką dla mało pojętnych),ale gdzieś posiałam kartę pamięci do niej  🤣
Zatem liczymy na Nav.
Ja też bardzo chętnie pofotografuję 🙂

honey - zbieraj kasę  😎
osz kurde,to jak tyle fotoreporterów,to trza do kosmetyczki i fryzjera lecieć sie odpicować...  😜 ,żartuję.. ciemno będzie  😁

Bardzo bardzo serdecznie dziękuję dziewczyny za zaangażowanie! Liczę na Was wszystkie w czwartek,mam nadzieję że całe przedsięwzięcie sie uda.
Nie wiem jak z moim dostępem do neta od jutra,jakby co Nav przekaże info(chociaż juz wszystko ustalone),czy nr tel do mnie itp itd.

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dziewczyny: Szepcik, In. i Nav, napiszcie mi jeszcze raz prosze swoje maile i info jakie zdjecia chcecie? nie przyjmuje do wiadomosci, ze wszystkie, bo mi sie ich kompresowac nie chce :P tylko swoje chcecie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się