In. no co Ty... do przyszłego czwartku masz zamiar być przyklejona do klopa? 😲
Nasz koncert jest za tydzień!
Wszystkim,którzy starają się nam pomóc swoim przybyciem,oraz zachęcaniem swoich znajomych bardzo bardzo serdecznie dziękujemy :kwiatek: Imbir faktycznie nie duży i sztuczny tłok da się zrobić,chociaż nie wiem czy właścicielowi o taki chodzi( :pije🙂,ale co tam,będziemy improwizować z tym tłumem jakby co 😉.
My możemy zagrać dla malutkiej publiczności,ważne żeby chciała słuchać i żeby się podobało.
Imbir jest na ul.Św.Tomasza 35,przecznica od Floriańskiej,idąc od Bramy Flor.skręca się w Tomasza w lewo,od Rynku w prawo,przecinamy jeszcze Szpitalną i już.
A chcecie mnie poznać? Jak nie będę zajęta, będę miała na jedno piwo i nie będę zawalona nauką to może wpadnę?😉 O której zaczynacie? Lubię muzykę akustyczną, chętnie posłuchałabym na żywo 😉
Nie wiem czemu wydawało mi się, że to miało być w ten czwartek, wczoraj 🙄 In chyba też tak zrozumiała 😂 Ale skoro za tydzień, to myślę, że się pojawię 😎
Tusia super! Tak myślę,że ciut przed 20 byłoby dobrze. Ja napewno będe jeszcze wcześniej,z przyczyn technicznych 😉 A z CzarnąPandą masz kontakt? Moze ktoś dałby jej znać.
Dzięki Wam moze będziemy grać tam cyklicznie 🙂 ,a miejsce istotnie klimatyczne.
bierz bierz koniecznie ❗ mam nadzieję że sporo osób zwerbowałaś.
Słuchajcie,nie wiem czy nie zostane pozbawiona chwilowo netu od poniedziałku 🙁 Jeśli troszkę tu zamilkne w temacie,to nic nie znaczy. Póki co jeszcze jestem. Liczę na Was wszystkich w czwartek bardzo :kwiatek:
Aha,jeszcze jedna sprawa,czy ktoś mógłby wziąć aparat fot.i zrobić "fotorelację"małą? 👀 ja już w tym temacie nie ogarnę.
p.s. jesli zostane odcięta od neta Nav będzie moim rzecznikiem i wtedy do niej kierować to co do mnie w razie czego.
No jeżeli ja wpadnę to też tylko starym Zenitem mogę teraz focić ; ) Nawet nie wiem, czy działa, bo to ostatni do sprawdzenia, a w poprzednich migawka działała, kiedy miała ochotę : P
Nav dokładnie.Wepchasz w rączki profesjonalisty 😉 ,właśnie chodzi o to że ja również marny fotograf,a już w klubach to wogóle.Mam w sumie cyfrówkę(taką dla mało pojętnych),ale gdzieś posiałam kartę pamięci do niej 🤣 Zatem liczymy na Nav.
osz kurde,to jak tyle fotoreporterów,to trza do kosmetyczki i fryzjera lecieć sie odpicować... 😜 ,żartuję.. ciemno będzie 😁
Bardzo bardzo serdecznie dziękuję dziewczyny za zaangażowanie! Liczę na Was wszystkie w czwartek,mam nadzieję że całe przedsięwzięcie sie uda. Nie wiem jak z moim dostępem do neta od jutra,jakby co Nav przekaże info(chociaż juz wszystko ustalone),czy nr tel do mnie itp itd.
Dziewczyny: Szepcik, In. i Nav, napiszcie mi jeszcze raz prosze swoje maile i info jakie zdjecia chcecie? nie przyjmuje do wiadomosci, ze wszystkie, bo mi sie ich kompresowac nie chce :P tylko swoje chcecie?