Forum towarzyskie »

Kraków i okolice-spotkania,odpowiedzi i pytania...

850zł za globus  🤔 !!??!!
850zł za globus  🤔 !!??!!

Cena powala, fakt.
Ale jest piękny!  😎
Ktoś wybiera się na koncert Strachów na lachy  🏇 ?
mysle nad tym  😀

a ile bilety i kiedy to jest, bo zapomnialam?  😉
A ja będę od lipca w Krakowie co miesiąc przez najbliższe 4 lata jak dobrze pójdzie, więc chętnie poznam jakieś krakowskie re-voltowiczki 😀
wiesz Dzionka, jak na piwo zaprosisz... 😉
No jaha, że zaproszę 😀
Koncert jest 27.03 w Studiu, bilety są po 25 czy 30zł  🙂
chyba sie wybiore w takim razie  🙂 bylam ostatnio, w listopadzie bodajze, i bylo SUUUUPER  😀
byłam w 2008/2009 na 4 koncertach snl, ale słysząc nową płytę to... hm, przejedli mi się  🍴
Ludki,ludziki Krakusiki,podbijam temat gdzie tylko mogę! Pomóżcie,proszę!

Dawajcie znać komu możecie,wpadajcie koniecznie,to dla nas bardzo wazny koncert. Dostalismy szanse grania w Imbirze,ale jeśli nie zbierze się około 30 osób,to więcej tam nie zagramy. Dodatkowo solista gitarzysta sie załamie,a juz teraz za uszy go ciągnę by grał! Narazie gra,ja się w menagera bawię i latam i załatwiam.

Wpadnijcie chociaż na godzinkę!! uratujecie nas swoją obecnością  :kwiatek:

18.03 ,godz. 20 ,wstęp wolny, klub Imbir ul.Tomasza 35 , koncert autorski Maćka Czerneckiego. Naprawdę warto. Dajcie nam szansę. Wierzę w voltę,że nie zawiedzie.

tu troszke info i muzy:

www.maciejczernecki.com

płytki do kupienia w ksiegarni muzycznej Kurant,w cenie 10-15 zł 🙂
Izydorex a jak usuwałaś( wycinali Ci pieprzyka?)?

dokładnie tak
Ja nie dam rady się pojawić na koncercie w czwartek, ale napisałam do kilku znajomych
ja zdiagnozowałam w Rydygiera w przyszpitalnej poradni (najpierw dermatolog z marszu daje skierowanie do chirurga , na NFZ) u chirurga p. Kanas Piotr. Ma też gabinet na Lirycznej. Dostałam skierowanie na usunięcie, błyskawicznie wszystko. Badał usg każdego pieprza podejrzanego. Wycinałam jednak w Wojskowym. W każdym razie Kanas jest polecany , a ja zmieniłam szpital z zupełnie innych powodów. Co do blizn -zależy od miejsca. Hafcik miałam staranny o po 2 na szyi nie ma śladu, za to na plecach masakra, było śliczne i po długim czasie sie blizna rozjechała...Wszystkie badałam histopatologicznie. Usuwałam tylko dlatego ze je naruszałam w codziennym życiu, te które mi zostały nigdy nie zostały rozkrwawione i nie ma co. Nie każdy pieprz to rak 😉
mandi, nie pracuję w czwartek, przejdę się ;]
Nika cenne informacje  :kwiatek:
In. montuj znajomych,trzeba szturmem wziąć ten klub  😉 Ciesze się,że będziesz,Maciek również!
Gdzie mogę kupić Fatroxinim(?) i jaka jest mniej więcej cena?  🤔
Maciek również : ) Mandi, ale ja nie mam żadnych znajomych!
tiaa..... O cholera,ja też  👀
Czyli w czwartek się będziemy we dwie zaznajamiać? ; )
bede jeszcze ja  😀
no to w trzy będziemy  💃 ... i to będzie ostatni nasz koncert w Imbirze  😵

dostaję paniki powoli,mało ludzi=załamka Maćka,moja i zero szans na kontunuację w tym klubie(niestety właściciel postawił nam warunki,możemy grać kaszanę nawet,byle on miał klientelę). A moze to jakas droga?zamiast grać dobrze i zmagać się w klubach o scenę,trzeba lecieć "majteczki w kropeczki" a ludzie z ulicy wpadną nawet przypadkiem słysząc  🙄 ,do tego dac promocje na browar,wpuszczać dresiarzy i pijanych i będzie impra na sto dwa.
mandi, nie lamcie sie  ❗

zwerbowalam jeszcze 3 osoby, pracuje nad reszta  😉

[edit]

kolejna osoba  😉

[edit2[

i +1  🙂

bedzie dobrze  😉
😅 mamy jeszcze tydzień.
mandi, wyślij mi na pw swój nr telefonu i swoje zdjęcie. Nav rozpoznam 🙂
mnie tez rozpoznasz,po kamizelce z misia,gwarantuje że jedna taka będzie  😜
Z przykrością pragnę poinformować, że jednak mnie nie będzie, ponieważ ostatnie kilka godzin spędziłam z głową przyklejoną do toalety ;/
Mam nadzieję, że koncert się uda :kwiatek:
In. no wiesz co? Widać, że masz szalone pomysły, ale żeby przyklejać sobie głowę do kibla?  🤔wirek: hehe wracaj do zdrowia! :kwiatek: Ja poinformowałam kilku nie forumowych znajomych, może wpadną. Imbir klub mały wystarczy kilkanaście osób i można utworzyć sztuczny tłok. mandi, napewno będzie ok! 😉
In., a mama nie mowila, ze sie nie miesza?  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się