Już niedługo odwiedzę Kraków na kilka dni, i teraz pytanie- o warto zobaczyć? Nie mówię tu o takich typowo przewodnikowych miejscach, tylko takich, w których jest, dzieje się coś ciekawego, jakieś knajpy, gdzie obecność jest obowiązkowa etc 😉
Ja to zależy o której, od jutra zamieszkuję z kotem na Kurdwanowie, coby mu rozrywkę zapewnić jak właścicieli nie będzie więc mogę mieć trochę kichę z dojazdem ; )
Oj, co jak co, ale Kurdwanów na kiepskie połączenia nie może narzekać 😉 Do września można powiedzieć, że nawet był rozpieszczany (same nowe tramwaje, a teraz wszystkie oprócz 24 :lol🙂. Sama nimi jeżdżę już parę ładnych lat 😉
Czy ktoś zna w Krakowie jakiegoś dobrego trenera, który potrafiłby zdyscyplinować 15-miesięczną golden retrieverkę. Została zaadoptowana przez koleżankę - w domu aniołek, ale na spacerach jej zwiewa. Próbowała sobie sama poradzić, ale spasowała i chce się do kogoś zwrócić o pomoc 👀
Kami, kobieta ode mnie ze stajni się tym zajmuje i z tego, co zaobserwowałam dobrze jej to idzie, jak ją złapię w stajni, to poproszę o numer kontaktowy
Ja byłam w sobotę przejazdem... centrum jak centrum - widać że na szybko kończyli, bo jak się człowiek uważnie przyjrzy to straszne niedoróbki mają. Jest kilka fajnych rozwiązań, ale nie jakiś powalających. Parę nowych dla Krakowa sklepów. Generalnie chyba zostanę przy M1, dla mnie Bonarka jest za duża.
Oj, Bonarka ma kilka plusów, zwłaszcza, dla okolic południowych Krakowa. Pierwszym i największym z nich jest wyremnotowana już jakiś czas temu ulica Kamieńskiego 😁
ja polecam wejście sobie na strone Bonarki🙂 i obczajenie jakie sklepy są a jakie nie😉 a ceny - no podejrzewam ze jak w sieciówkach - w H&M ceny jak w H&M, w Zarze, jak w Zarze..😉 sama jeszcze nie byłam - hmm może się przejadę jutro?:>
a ja byłam 1.raz od małolata w Krakowie i musze przyznac że Wasze miasto jest piękne! Posiedziałam chwile w irlandzkim pubie na Starym Mieście- klimat jest wspaniały ! Kocham wesolych,sympatycznych,nieco podpitych (bardziej czy mniej) zachęcających do zabawy 😉