Jeśli ktoś UMIE dobrze się posługiwać torrentami to będzie potrafił ściągnąć i potem usunąć. Jakoś nie mam z nimi problemów, a kompa regularnie czyszcze z torrentowych śmieci.
Najprostszy sposób na Ruffian ? NAGRAĆ w telewizji, odtwarzacze video nadal żyją i nadal można je kupić, ja zamiast wykłócać się teraz na forum o napisy do filmu i walić podtekstami - nagrałam. Film mam z lektorem. Zresztą TORRENT'y istnieją, filmy z napisami, z lektorami itp 😉 Trzeba dobrze poszukać, odinstalować też można bardzo łatwo. Takie filmy jak Ruffian czy Karino są powtarzane dość często, wystarczy wziąć gazetę do ręki i poszukać po kanałach 😉 Ot, cała filozofia posiadania filmów. Co do nagrywania jeszcze - w UPC, `N, POLSACIE CYFROWYM istnieje coś takiego jak nagrywarka cyfrowa, nastawianie nagrania nie boli, siedzieć przed telewizorem też nie trzeba. Lepiej biadolić na forum, że się napisów nie ma 🙄
Słuchajcie, czy jest gdzieś do ściągnięcia film, nie pamietam tytułu, o dziewczynie, która została skazana przez sąd na prace społeczne w stajni. Tam nawiązała więź z karym koniem ( chyba) wyścigowym. Ten film był chyba z początku lat 90-tych.
Tercet rozumiem - film nie puszczany w TV, ciężko go znaleźć to napisy jeszcze trudniej, ale jak ktoś przez 3 strony pisze, że nie potrafi znaleźć napisów do filmu, który jest kilka razy w roku puszczany w TV to aż mnie trzepie. Wystarczy poszukać. Rozmawa o Ruffian jest od 3 jak nie od 4 stron i NIE potrafi znaleźć do niej napisów 🙄
A mnie to, jaka jesteś żałosna. Jak masz coś do mnie to na PW, albo najlepiej prosto w twarz, a nie przy re-voltowiczach, w nieodpowiednim wątku, albo u siebie na pb za plecami. Daj se siana bo się nudna robisz. Po za tym z Tobą nie rozmawiam, więc się zamknij 😎
Tercet nie będę grzeczna dla kogoś, kto jest bezczelny w stosunku do mnie i ma bzika na moim punkcie 🤔wirek: Edit: Po za tym, ja nie rozumiem czemu żabeczka mnie nie ignoruje, skoro tak działam jej na nerwy 🙄 poparłam notarialną, która od 3 stron podaje linki i programy z których można napisy ściągnąć, a tej nie pasuje. Nie moja sprawa, bo ja na forum nie wyciągam prywatnych brudów i jak każdy normalny człowiek nie pociskam na każdym kroku nie lubianej osobie. To wymaga dobrego wychowania, kultury osobistej i tego co się z domu wyniosło. Ale nie robie OT, bo mnie zara mody zjedzą 🙂
pobrałam 10 odcinków Karino z www.filestube.com bo 11 nie ma a 12 i 13 jest uszkodzony 🙁 skąd je można ściągnąć? Wiem, że są na chomiku, ale tam nie mam konta :/ są one gdzieś jeszcze?
http://chomikuj.pl/Rock__Girl/Czas+wojny+War+Horse+(2011)+PLSUBBED.DVDScr.XviD-BiDA+Napisy+PL,1316282683.rmvb jak tylko to zobaczyłam to dostałam zawału serca !!!! przestałam oddychać a moja szczęka opadła na podłogę 😜 FILM JUZ JEST DOSTĘPNY 😅 😍 czuję ze dzisiaj szykuje się przecudowny wieczór filmowy 😜
http://chomikuj.pl/Rock__Girl/Czas+wojny+War+Horse+(2011)+PLSUBBED.DVDScr.XviD-BiDA+Napisy+PL,1316282683.rmvb jak tylko to zobaczyłam to dostałam zawału serca !!!! przestałam oddychać a moja szczęka opadła na podłogę 😜 FILM JUZ JEST DOSTĘPNY 😅 😍 czuję ze dzisiaj szykuje się przecudowny wieczór filmowy 😜
Ja prawie zasnęłam przy tym filmie. Nic szczególnego. Dobrze, że obejrzałam w domu, bo płakałabym po zmarnowanych 20zł na kino 😉
Ja prawie zasnęłam przy tym filmie. Nic szczególnego. Dobrze, że obejrzałam w domu, bo płakałabym po zmarnowanych 20zł na kino 😉
A ja wyłam jak pies w szczególności pod koniec ;] uważam że film bardzo taki lukrowy. Czasami do obłędu. MImo wszystko Joey'a bardzo polubiłam - miałam styczność z identycznym wałachem jak on więc stąd zapewne moje łzy wzruszenia 🙂 Dwa co przykuło moją uwagę to zdjęcia. Są piekne - pewne przesądzone na maxa komputerowymi efektami... ale wrażenia są 🙂
1. Phar Lap - Cudowny Koń 2. Seabiscuit 3. Cień Caseya 4. Lato Kojota 5. Danny 6. Flash 7. Flicka 8. Flicka 2 9. Gypsy Colt 10. Żrebak - The Colt 11. Hidalgo 12. Tropem Mustangów - Horse Crazy 13. Koń Mądrzejszy od Jeżdzca 14.. Wielka Nagroda 15. Wielka Gonitwa 16. Ruffian 17. Honor Kawalerzysty 18. Srebrny Rumak 19. Skok po Marzenia 20. Nico Jednorożec 21. Czarny Rumak - The Young Black Stallion 22. Zebra z Klasą 23. Człowiek Znad Śnieżnej Rzeki 24. Powrót Nad Śnierzną Rzekę 25. Shergar 26. Simpatico 27. Prosto z Serca 28. Sylvester 29. The Black Stallion (1979) 30. The Black Stallion Returns (1983) 31. Zaklinacz Koni 32. Mustang z Dzikiej Doliny 33. Ostatni Jednorożec 34. Jak Dzikie Konie 35. Czarny Koń - The Long Shot 36. Srebrny Rumak 37. Wild Hearts Can’t Be Broken (1991) 38. Czarny Książe 39. Karino 40. Cwał 41. Palomino 42. Virginia 43. Wyścig Marzeń 44. Zefir 45.Into the West 46. Derby 47. Snowfire - Dziki Koń Lawina 48. Koń i Lew 49. Cuting Horse 50. Moja Przyjaciółka Flicka 51. Przygody Felicity 52. Smoky 53. The Winter Stallion 54. Czampion 55. Dzień na Wyścigach 56. Elektryczny Jeżdziec 57. Ed, Koń Który Mówi 58. Mały Jednorożec 59. Skrzat i Biały Kucyk 60. Przygody w Siodle 61. Okruszek i Piegus 62. Zaina- Jeżdziec z Gór Atlasu 63. Lotna 64. Przygody Blackiego 65. Dziki Ogier 66. Trigger 67. Lost Stallion Of The Journey 68. Shergar 69. Biały Smok 70. War Horse