Forum towarzyskie »

baza filmowa o koniach + możliwości ich zdobycia.

Tercet, Najprostsza droga - torrent.

Jeśli ktoś UMIE dobrze się posługiwać torrentami to będzie potrafił ściągnąć i potem usunąć. Jakoś nie mam z nimi problemów, a kompa regularnie czyszcze z torrentowych śmieci.
można zawsze umieścić na innym serwerze ^_^ postaram się to zrobić.
mitery0322, www.napisy.info oj wielka mi filozofia ściągnąć stąd napisy. No litości.

Samemu się poszukać nie chce, to najlepiej by inni podstawili pod nos, co?

film mam już od dawna na kompie, ale nie moge od pół roku znaleźć napisów właśnie, a u Ciebie też bez:/
hugolina009 no widać nie jesteśmy tak bystre jak Notarialna bo ja również nie mam napisów do tego filmu. I jakoś szukam szukam i znaleźć nie mogę.....
Najprostszy sposób na Ruffian ? NAGRAĆ w telewizji, odtwarzacze video nadal żyją i nadal można je kupić, ja zamiast wykłócać się teraz na forum o napisy do filmu i walić podtekstami - nagrałam. Film mam z lektorem. Zresztą TORRENT'y istnieją, filmy z napisami, z lektorami itp 😉 Trzeba dobrze poszukać, odinstalować też można bardzo łatwo.
Takie filmy jak Ruffian czy Karino są powtarzane dość często, wystarczy wziąć gazetę do ręki i poszukać po kanałach 😉 Ot, cała filozofia posiadania filmów.
Co do nagrywania jeszcze - w UPC, `N, POLSACIE CYFROWYM istnieje coś takiego jak nagrywarka cyfrowa, nastawianie nagrania nie boli, siedzieć przed telewizorem też nie trzeba. Lepiej biadolić na forum, że się napisów nie ma 🙄
Mysza no bo do "Zatańczyć z nim" i "Na zachód" naprawdę nigdzie nie ma napisów...
Może jeszcze cofnijmy się do epoki kamienia łupanego albo  sygnałów dymnych...
<feacepalm>
Słuchajcie, czy jest gdzieś do ściągnięcia film, nie pamietam tytułu, o dziewczynie, która została skazana przez sąd na prace społeczne w stajni. Tam nawiązała więź z karym koniem ( chyba) wyścigowym. Ten film był chyba z początku lat 90-tych.
Tercet rozumiem - film nie puszczany w TV, ciężko go znaleźć to napisy jeszcze trudniej, ale jak ktoś przez 3 strony pisze, że nie potrafi znaleźć napisów do filmu, który jest kilka razy w roku puszczany w TV to aż mnie trzepie. Wystarczy poszukać.
Rozmawa o Ruffian jest od 3 jak nie od 4 stron i NIE potrafi znaleźć do niej napisów 🙄
Urzekła mnie ta twoja historia....
A mnie to, jaka jesteś żałosna. Jak masz coś do mnie to na PW, albo najlepiej prosto w twarz, a nie przy re-voltowiczach, w nieodpowiednim wątku, albo u siebie na pb za plecami. Daj se siana bo się nudna robisz.
Po za tym z Tobą nie rozmawiam, więc się zamknij 😎
Mysza ale może trochę grzeczniej
Tercet nie będę grzeczna dla kogoś, kto jest bezczelny w stosunku do mnie i ma bzika na moim punkcie 🤔wirek:
Edit: Po za tym, ja nie rozumiem czemu żabeczka mnie nie ignoruje, skoro tak działam jej na nerwy 🙄 poparłam notarialną, która od 3 stron podaje linki i programy z których można napisy ściągnąć, a tej nie pasuje. Nie moja sprawa, bo ja na forum nie wyciągam prywatnych brudów i jak każdy normalny człowiek nie pociskam na każdym kroku nie lubianej osobie. To wymaga dobrego wychowania, kultury osobistej i tego co się z domu wyniosło.
Ale nie robie OT, bo mnie zara mody zjedzą 🙂
Tercet to nie ma sensu serio  😉
Mam pytanie 🙂 podobno istnieje kinowa wersja serialu Karino, chętnie bym ja sobie zobaczyła ale nie mam pojęcia skąd ja pobrać :/ wiecie może? 🙂
pobrałam 10 odcinków Karino z www.filestube.com bo 11 nie ma a 12 i 13 jest uszkodzony 🙁 skąd je można ściągnąć? Wiem, że są na chomiku, ale tam nie mam konta :/ są one gdzieś jeszcze?

W ogóle dziś o 20😲5 na Tele 5 lecą Rącze konie
aaaa nowy serial o wyścigach się szykuje  😍

nie wiecie czy na święta szykuje się coś końskiego w TV?
http://chomikuj.pl/Rock__Girl/Czas+wojny+War+Horse+(2011)+PLSUBBED.DVDScr.XviD-BiDA+Napisy+PL,1316282683.rmvb  jak tylko to zobaczyłam to dostałam zawału serca !!!! przestałam oddychać a moja szczęka opadła na podłogę  😜 FILM JUZ JEST DOSTĘPNY  😅 😍 czuję ze dzisiaj szykuje się przecudowny wieczór filmowy  😜

"Sport de filles" - nowy film od dzisiaj w kinach, mam nadzieje, ze w Polsce pojawi sie jakos niedlugo 💃
http://chomikuj.pl/Rock__Girl/Czas+wojny+War+Horse+(2011)+PLSUBBED.DVDScr.XviD-BiDA+Napisy+PL,1316282683.rmvb  jak tylko to zobaczyłam to dostałam zawału serca !!!! przestałam oddychać a moja szczęka opadła na podłogę  😜 FILM JUZ JEST DOSTĘPNY  😅 😍 czuję ze dzisiaj szykuje się przecudowny wieczór filmowy  😜

Ja prawie zasnęłam przy tym filmie. Nic szczególnego. Dobrze, że obejrzałam w domu, bo płakałabym po zmarnowanych 20zł na kino 😉
super by było aby był u nas w kinach  😅
Ja prawie zasnęłam przy tym filmie. Nic szczególnego. Dobrze, że obejrzałam w domu, bo płakałabym po zmarnowanych 20zł na kino 😉

A ja wyłam jak pies w szczególności pod koniec ;] uważam że  film  bardzo taki lukrowy. Czasami do obłędu.
MImo wszystko Joey'a bardzo polubiłam - miałam styczność z identycznym wałachem jak on więc stąd zapewne moje łzy wzruszenia 🙂
Dwa co przykuło moją uwagę to zdjęcia. Są piekne - pewne przesądzone na maxa komputerowymi efektami... ale wrażenia są 🙂

Mówił coś ktoś o liście końskich filmów? 😁

1. Phar Lap - Cudowny Koń
2. Seabiscuit
3. Cień Caseya
4. Lato Kojota
5. Danny
6. Flash
7. Flicka
8. Flicka 2
9. Gypsy Colt
10. Żrebak - The Colt
11. Hidalgo
12. Tropem Mustangów - Horse Crazy
13. Koń Mądrzejszy od Jeżdzca
14.. Wielka Nagroda
15. Wielka Gonitwa
16. Ruffian
17. Honor Kawalerzysty
18. Srebrny Rumak
19. Skok po Marzenia
20. Nico Jednorożec
21. Czarny Rumak - The Young Black Stallion
22. Zebra z Klasą
23. Człowiek Znad Śnieżnej Rzeki
24. Powrót Nad Śnierzną Rzekę
25. Shergar
26. Simpatico
27. Prosto z Serca
28. Sylvester
29. The Black Stallion (1979)
30. The Black Stallion Returns (1983)
31. Zaklinacz Koni
32. Mustang z Dzikiej Doliny
33. Ostatni Jednorożec
34. Jak Dzikie Konie
35. Czarny Koń - The Long Shot
36. Srebrny Rumak
37. Wild Hearts Can’t Be Broken (1991)
38. Czarny Książe
39. Karino
40. Cwał
41. Palomino
42. Virginia
43. Wyścig Marzeń
44. Zefir
45.Into the West
46. Derby
47. Snowfire - Dziki Koń Lawina
48. Koń i Lew
49. Cuting Horse
50. Moja Przyjaciółka Flicka
51. Przygody Felicity
52. Smoky
53. The Winter Stallion
54. Czampion
55. Dzień na Wyścigach
56. Elektryczny Jeżdziec
57. Ed, Koń Który Mówi
58. Mały Jednorożec
59. Skrzat i Biały Kucyk
60. Przygody w Siodle
61. Okruszek i Piegus
62. Zaina- Jeżdziec z Gór Atlasu
63. Lotna
64. Przygody Blackiego
65. Dziki Ogier
66. Trigger
67. Lost Stallion Of The Journey
68. Shergar
69. Biały Smok
70. War Horse
Ja bym jeszcze dodała Misty.
http://chomikuj.pl/clock23o/Dokumenty/1985+-+Ko*c5*84+imieniem+Sylwester+-++Sylvester+-+Lektor+PL

Spora częśc filmów jest z lektorami lub napisami .
Jak byłam mała na VHS oglądałam nałogowo film "dziki ogier", a teraz nie mogę go znaleźć w sieci ;/
Byl jeszcze taki " Dwa kąski i pieprz"🙂
ściągam właśnie Karino serial i Pościg.
A byłaby dobra duszyczka i ściągnełaby mi kilka filmów na DVD?
Oczywiście za płytki i przesyłkę zapłacę😉))
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się