ma ktoś na chomiku dobre źródło na film secretariat ściągam już po raz setny i ciągle błąd u notarialnej wszystkie filmy ściągają mi się bez problemu, ale ona nie ma tego filmu niestety 🙁 Wczoraj obejrzałam Flicka 2, dużo scen podobnych jak w 1 części, mogli coś pokazać innego jednak film mi się podobał 🙂
Kiedyś oglądałam film o takiej niewidomej dziewczynie, która zaczęła jeździć konno i nawet na koniec wystartowała w zawodach. Tytuł był coś w deseń "Zobaczyć marzenia" ale dokładnie nie pamiętam. Kojarzy ktoś? 😉
Wujcio Steven się będzie produkował" [url=http://www.filmweb.pl/film/War+Horse-2011-554556]War Horse[/url] Obawiam się, niestety, oklepanej, wzruszającej fabuły, kolejnego wyciskacza łez. Ale muzyka Williamsa 😍
Kiedyś oglądałam film o takiej niewidomej dziewczynie, która zaczęła jeździć konno i nawet na koniec wystartowała w zawodach. Tytuł był coś w deseń "Zobaczyć marzenia" ale dokładnie nie pamiętam. Kojarzy ktoś? 😉
Ja kojarzę, oglądałam go kiedyś. Ryczałam jak głupia 😉 Musiałabym sobie przypomnieć jak się dokładnie nazywa, to był mój pierwszy koński film 🙂 Tylko że to koń był ślepy, a ona kulawa 🙂 Szukałam tego filmu w necie i nie znalazłam ... Jak narazie nie zachwycił mnie tylko "Secretariat" Nie dotrwałam nawet do połowy. Swego czasu wstawałam o 6:30 żeby obejrzeć "Przygody w siodle" Jest też gdzieś film o dziewczynce, która znalazła białego konia i później przez tego konia miała problemy. Nie pamiętam dokładnie jak się film nazywał, bo mówił mi o nim mój chłopak. Pamiętam z tego wszystkiego jeszcze tyle, że był tam też pomocny krasnoludek 😁 Ukochana bajka - Mustang z dzikiej doliny. I film nie do przebicia - Ruffian.
ja kiedyś jeszcze oglądałam film, którego bohaterkami były dwie dziewczynki, jedna miała własnego konia a druga też bardzo chciała mieć swojego konia, ale chyba nie było jej stać na jego kupno i znalazła jakiegoś porzuconego w górach konia, znacie ten film?
zabeczka17,hugolina009, Czy na serio nie można przeczytać wcześniej, że 'zbieram' końskie filmy do chomika mojego? A Ruffian jest na samym początku, guły.
zabeczka17,hugolina009, Czy na serio nie można przeczytać wcześniej, że 'zbieram' końskie filmy do chomika mojego?
Ps. torrenty, emule - tam są całe dziesiątki plików. Wystarczy pomyśleć....
No wybacz nie nudzi mi się na tyle w domu żeby szperać po wątku, czy łazić po twoim chomiku. A torrenty nie każdy ma ochotę odwiedzać... później się tego syfu z dysku nie idzie pozbyć. No i wybacz, ze nie jesteśmy tak do przodu jak ty z ,,myśleniem,,.
Notarialna Ty masz dużo końskich filmów 🙂 a masz może wśród nich napisy do Zatańczyć z nim i Na zachód? bo ja przekopuje neta ale nic nie mogę znaleźć 😤
Miyako nie wiem jak Ci dziękować za namiary na tego chomiczka. Tam jest chyba z 10 filmów których szukałam w dodatku z lektorem ! Bardzo bardzo Ci dziekuje 😅 :kwiatek: :kwiatek: