Forum towarzyskie »

Dzieci, ciąże & pogaduchy o wszystkim i o niczym

dempsey, przecudne to zdjęcie z psem, Twoje dzieciory zawsze takie wyluzowane, blisko natury!

Kosteczka cudna młoda!

Muffinka chrześniak K. nienawidził podróży w nosidełku, darł się jak opętany. Po przesadzeniu do fotelika 9-18 stał się miłośnikiem podróży bo jego wkurzało właśnie jeżdżenie tyłem.
Muffinka, to w czym ty wozisz dziecko? Bo ja myslałam że w foteliku od 0 miesiąca.
Kosteczka piękna Córeczka Weroniczka . Jeszcze raz gratuluję i zazdroszczę takiego porodu  😜

Też jestem ciekawa co u Atei??

Dempsey spóźnione wszystkiego najlepszego dla Poleńki  😅
Super wygląda na tych rolkach i zdjęcia są takie bardzo pozytywne  💃
A torty jakie wymyślisz w tym roku? W zeszłym chyba był samochód, jeśli się nie mylę.

Ana jak się czujesz? Jak brzuszek? Może pokażesz nam zdjęcie?

Muffinka Podróżowanie z Agatką od momentu jak miała jakieś ok. 5 miesięcy do momentu kupna fotelika montowanego przodem było masakrą...
Marudziła, płakała. Dłuższa podróż nie wchodziła w grę. 30 km i wszyscy byliśmy wykończeni. Teraz mamy Recaro Young Sport i podróżowanie a Agusia jest cudowne.  😍
O matko, pocieszacie mnie dziewczyny że to się zmieni jak przesiądziemy się przodem do kierunku jazdy....tylko jak mamy znieść podróż za tydzień?? Ufff.

repka jeździmy póki co w nosidełku który był w komplecie z naszym wózkiem. http://www.2o2.pl/p,pl,0285,fotelik-samochodowy-od-0-11kg-tako.html coś w tymstylu, nie taki jak nasz, bo naszego znaleźć na szybko nie mogę ale wygląda oczywiście podobnie. Więc i pozycja pewnie młodemu już nie pasuje. Dlatego chcę kupić coś innego, najlepiej przed przyszłym czwartkiem 😎 Ale teraz po waszych wpisach zastanawiam się czy jednak nie poczekać aż Filip będzie mógł usiąść przodem. Bo może szkoda kasy teraz na coś co posłuży np 2-3 miesiące. Z drugiej strony może inny fotelik 0-13 byłby wygodniejszy mimo że montowany tyłem.

dempsey super foteczki.
😅 💃 ATEA JUZ ROZPAKOWANA  💃 😅
Franek jest już z przeszczęśliwymi rodzicami, wszyscy zdrowi 🙂
Atea - jeszcze raz najserdeczniejsze gratulacje ode mnie i męża 🙂
GRATULACJE ATEA !!!!!!  😅 😅 😅
Franek witamy Cię  :kwiatek:
Gratulacje!!!!!!!! 😅
Agulaj - w fotelikach z II grupy 9-18kg montowanych przodem nie jest możliwy zwis głowy 😉

Szkoda, że nie mam zdjęcia bo bym ci pokazała  🤣 Wkurza mnie to strasznie, niby poprawiam jej głowę,ale za jakiś czas znów zwis.
Atea gratulacje!
Atea - SUPER!!! Wielkie gratulacje - czekamy na relację 😅

Agulaj - a o jakim foteliku mówisz? My mamy z II grupy maxi cosi priori i nie jest możliwy zwis - poza tym ma regulacje pochylenia oparcie, więc jak zaśnie to go pochylam. Ale nawet, gdyby spał w tej pierwszej pozycji to mu głowa nie zwisa.

Galop
- zdjęcia nadal nie mam...ale zrobię, zrobię, hihiii

Muffinka
- to może pomyśl o tych fotelikach 0-18kg? Montujesz tyłem, jest wiele obszerniejszy niż nosidło (chłopakom było zdecydowanie wygodniej), a po osiągnięciu odpowiedniej wagi przekładasz fotelik przodem do kierunku jazdy i tyle.

A co do wyjazdu - najlepiej chyba wybrać porę, kiedy młody sporo śpi - może jechać na noc? Albo w środku nocy? nie pamiętam ile śpi w dzień....

Dempsey
- Pola super dzielna!! 😅 A zdjęcia cudne!! Uwielbiam Ich 😍
Atea gratulacje i pozdrowienia dla Franka :kwiatek:
ana a jakąś dobrą firme jesteś w stanie mi poradzić?
Tak myślałam o wyjechaniu w środku nocy. W dzień śpi najwęcej na dworze🙂 Jakieś 2-3 godziny🙂
ATEA!!

GRATULACJE  😅 😅 😅 😍 😍 😍
gratuluje nowym mamusia a z racji tego ze nie mam laptopa a mam problemy z noga nie jestem  na czasie...
Atea GRATULACJE  😅
Atea GARTULACJE...Wychodz szybko z tego szpitala i opowiadaj...Kosteczka rozpakowana, Atea też niewątpliwie moja kolej...już się boje. Na razie w kwietniu mamy 1:1 dla chłopaków i dziewczynek...Zobaczymy jak bedzie dalej🙂 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Muffinko - trudno mi polecać, bo mamy tylko tego concorda

To ustawienie do montowania przodem do kierunku jazdy - jak montujesz tyłem, to zmieniasz kąt nachylenia oparcia - jest bardziej lezący. Spisał się super od 5 miesiąca życia do mniej więcej 1,5 roku - potem Igor się wkurzał, bo fotelika nie można ustawić zupełnie w pionie (jak np maxi cosi 9-18kg). Ale wiem, że Zuza Etnograf jeździła w nim chyba do 3 roku życia i jej odpowiadał zupełnie.
Gdybyś tylko mieszkała bliżej chętnie pożyczyłabym Wam naszego concorda, bo stoi aktualnie nieużywany - chyba, że znasz kogoś, kto jedzie do nas=Was 😉
ATEA
GRATULACJE, szczerze zazdroszczę że jesteś już po 🙂
witamy FRANKA po tej stronie brzucha.
ATEA GRATULACJE
Uściski dla Ciebie i dla Franka. Wszystko to co najlepsze dla waszej już trójki 😀
ana dzięki🙂 Szkoda że nie mam do Ciebie bliżej bo chętnie bym jakiś fotelik wypróbowała zanim wydam pieniążki.
Atea - wielkie gratulacjeee  😅 😅 😅

Dempsey - 2 ostatnie zdjęcia  😍
Dempsey zdjęcia dzieciaczków jak zwykle sielankowo piękne
Atea  😅 😅 😅 😅 uciski dla Franka!!!!  tak myslalam, ze z tej patologii to droga w jedna strone 🙂

Dempsey cudne foty.
Kurcze, jak tak patrzę na Wasze zdjęcia, to czuję, że dwójka dzieci to jest to  😎

No i wielkie gratulacje dla najmłodszej revoltowej mamusi  :kwiatek:
Atea  😅GRATULACJE!!!! 😅
Kurcze, jak tak patrzę na Wasze zdjęcia, to czuję, że dwójka dzieci to jest to  😎

dokładnie 🙂 ja mam tak samo 🙂
jeszcze teraz po zdjęciach dempsey to całkiem zaczęłam rozmyślać o tym
Jeszcze raz wszystkim dziękuję w imieniu swoim i małej Weroniki  :kwiatek: Za pół godzinki przyjeżdża po mnie mąż i wychodzimy w reszcie do domciu 🙂

Prawdą jest, że ze szpitala wychodzi się bardziej chorym, niż się przyszło. Przyjechałam tu tylko urodzić a wychodzę przewiana z kaszlem i bólem gardła. Jedna z pielęgniarek stwierdziła, że jest w pokoju zaduch i kilka godzin po porodzie otworzyła mi pod samym łóżkiem okno, po czym najzwyczajniej w świecie zawinęła d*** i wyszła tak szybko, że nikt nie zdążył zwrócić jej uwagi. Dmuchało niesamowicie i na mnie i na małą. Mała ok, ale na mnie się odbiło. Na dodatek okna są tu w tak świetnej kondycji, że jedno jest rozszczelnione, nie da się go do końca domknąć i ciągle dmucha.

😅 😅 ATEA GRATULACJE!! NO WRESZCIE!  😅 😅 Wracaj szybko, zdrowo i opowiadaj.  I fotki, fotki, chwal się Frankiem.

A ja wstawiam zdjęcie Weroniki z wczoraj 🙂

Atea  😅 gratulacje  😅

Czy lekarz może usłyszeć czy wszystko jest ok w oskrzelach/płuckach kiedy dziecko wrzeszczy jak opętane

Uwierz mi, że jest.
Atea- jaki słodziaszek  😍
kosteczka, sliczna jest 🙂 co do okien to my same uchylalysmy okna bo nie dalo sie na sali wylezec, bo dla odmiany byly za szczelne...sale maledwuosobowe i wielki kaloryfer pamietam,ze cala mokra wiecznie bylam...

A my zaraz jedziemy do szpitala...nie moge isc do swojej doktor bo jestem przyjeta na oddzial, masakra jakas poprostu.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się