No właśnie ja też tego nie widzę...ale nie mogę liczyć na to że pod koniec kwietnia w Zakopanem będzie na tyle cipeło abym mogła wiązać młodego bez szczelnego okrycia.
Pokemon, ja widze tu u siebie duzo, do koloru do wyboru, cenowo tez 🙂
Denerwuj mnie bardziej 👿 jak do tej pory to znalazłam tylko te z psychodelicznymi zwierzątkami, ale chociaż tanie są.
Zairka biedaku :przytul:
Ja też zamierzam przejść już na spacerówkę, bo mi się po prostu dziecko w gondoli nie mieści. Moja się też drze po włożeniu do wózka/fotelika, ale ja się tym nie przejmuję. Podrze się, podrze i przestaje. Zobaczymy co powie na nowy środek lokomocji.
Udało sie 😅 😅 😅, pierwszy raz wyszłyśmy na spacer nie na spaniu, dziecko ładnie dało sie ubrać w czapę i kombinezon, zapakować do wózka i wyjechać na zewnątrz i po chwili zasnęło 😁 . Chyba pierwszy raz spała mi prawie 2 godziny 😅 😅 😅 . W sumie od kiedy dokarmiam pepti wydaje mis się , że ktoś mi dziecko podmienił, w nocy śpi spokojnie w dzień praktycznie nie płacze, dużo się uśmiecha i chętnie bawi. Mam nadzieję, że raz na zawsze pozbędziemy sie problemów brzuszkowych, a cuc zostaje na noc i do południa, popołudniu i na wieczór butla.
Zairka, wszyscy trzymamy kciuki :kwiatek: Euforia_80, no to super 😅 Może Hania po prostu zimy nie lubiła 😉
Dziewczyny, gdzie w necie znajde stronke z wynikami badan, na ktorej mozna polegac? Chodzi mi szczegolnie o wyniki testu obciążenia glukozą (75 g), przy reszcie badan mam podane normy, przy tym badaniu nie, a neta przeszukuje juz ponad godzine i trafilam na najrozniejsze wersje, a najcześciej na test z 50g glukozy...
Atea, a co cie niepokoi w chuscie zima? Ja ubieralam sie niezbyt grubo, dziecko tez, w chuste, a potem pod kurtke, tylko na wystajacyb lepek czapke zakladalam. Jak byl wiekszy udalo mi sie nawet w plecaczek na kurtke, chociaz ciezko jak ja ubrana i mlody tez grubo ubrany.
Ja dziś dodzwoniłam się do poradni endokrynologicznej, grzecznie zapytałam o termin wizyty, na co pani uprzejmie mi wyjaśniła, że pod koniec maja będą zapisywać na wizyty w drugim półroczu. 😵 Powiedziałam jej, że jestem w ciąży i podałam wynik badania- i mam wizytę w poniedziałek 😁 Za to mój rodzinny, gdy poszłam po skierowanie do w/w przychodni, spojrzał w wynik i stwierdził, że gdybym nie była w ciąży, to z tymi parametrami na pewno bym na własnych nogach nie ustała 🤔
Poki, zerknij sobie na te strone http://www.lodger.com/ kiedys juz pisalam, ze mam stamtad kocyk, niestety zgapilam sie i wzielam wersje bez dziur na pasy, ale i tak nie zamienilabym go na zaden inny koc. moja wersja- wrapper fleece jest zdecydowanie zimowa, co czego Ty szukasz to bunker z wyjmowanym wkladem. zreszta zobacz sobie, jakies jezyki obce inne tez sa, to sobie poradzisz. jak sie zakochasz- tak jak ja- to z przyjemnoscia dla Ciebie polece do sklepu 🙂
Ja w silne mrozy wiązałam chustę normalnie na kurtkę, coprawda średnio wygodne to, ale się dało. A dziecko lżej ubrane na tułowiu, za to spodnie grube i specjalne buciki na mrozy i wiatr.
no dzieciak ubrany po domowemu, ja w kurtce meza i zapinalam nas dwoje w jednej kurtce. Sa kurtki do noszenia dostosowane, ale kosztuja koszmarna kase.
Dobrze że trzymałyście kciuki! Dziekuje :kwiatek: Na usg wyszło że to zwykły tłuszczak albo włókniak, tak że mam sie nie martwic i obserwować. Do konrtoli za 6 tygodni i moge jeździć 💃
no to Pegasuska teraz za was mocno ściskam kciuki 😉
Moje dziecko od dłuższego czasu budziło sie o 6 rano, po zmianie czasu była to 7 więc rewelka, ale czar prysł, jakimś cudem przestawiła się na nowy czas i budzi się znowu o 6 czyli na stary o 5 😵 . Trochę mi się tęskni za długim spaniem 🙁 .
majek pisała, że bardzo komuś współczuje i sobie tego nie wyobraża (nie wiem czego ) a Laguna, że u niej hitem na spacerze są patyczki, dziecko w wózku najlepiej bawi się patyczkami 🤣
ło rety. Jestem bohaterką snów. 😲 Jak chcesz wiedzieć, to dowiedziałam się wczoraj, że moja daleka w sumie znajoma będzie miała bliźniaki i dokładnie to sobie wczoraj pomyślałam, co napisałaś...
No to wrocilismy...jestesmy przyjeci na oddzial aleniemadlanas miejsca wiec codzienniepodpisujemy przepustki i bedziemy jezdzic,od jutra zaczynamy. Po dzisiejszych konsultacjach wiem tyle, zeBobas przy podnoszeniu za raczki do pozycji siedzacej za slabo ciagnie glowe za soba i jakopieramu sie nozki o podloze trzymajac pod pachami to staje na paluszkach...zobaczymy jakjutro przebiegnapierwsze zabiegi.