Forum towarzyskie »

Dzieci, ciąże & pogaduchy o wszystkim i o niczym

Laguna, błagam Cię, nie pisz `jestem po`

bo wiesz, co my tu myślimy
😁

Marzenia ściętej głowy.
Laguna nie takiej ściętej, wkońcu cię dopadnie ręka sprawiedliwości 😁 A nas w tym roku ksiądz nie odwiedził, chyba go psy wystraszyły 😲
Hanoverka- u nas chodzą co drugi rok, bo parafia ogromna, a mają tylko 2-3 księży
Widać za dużo pieniędzy mają, że stać ich na omijanie niektórych rodzin 😁
m4jek - haha cena powinna na pewno być wyższa 😀

Laguna - to dawaj jutro 🙂 ja tez chętnie jutro urodzę 🙂 w dzień babci 🙂

Cud http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Cud-na-Haiti;-ratownicy-to-malo-powiedziane,wid,11876187,wiadomosc.html
Witajcie 🙂

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu.Teraz walczę z miałczącym Bąblem.
Przez tydzień mam mieć dietę bez nabiału i zobaczymy co dalej.

Dzięki za podpowiedzi z chustą.W sumie to jestem zdecydowana na kupno
Co tu taka cisza?
Gdzie dziewczyny? I chłopaki 😉

Na druga stronę wątek spadł - wstyd!
😉
ale dzięki Tobie wszystko wróciło do normy  😉

a z tą malutką Haitanką... no cud i już 🙂
Bo ja mam w tym swój prywatny interes 😎
Muffinka czyżby czyżyk?
To już dodawać nowe fotki maluchów waszych 🙂
Wawrek, ktoś - do dzieła 🙂 przyszłe mamusie chętnie popatrzą na urocze smyki, a i może moja mała zechce pojawić się na świecie 🙂
Fajnie, by było jakby dziś zachciała 🙂 od razu prezent na dzień babci 🙂
Poprostu lubię ten wątek ponad wszystkie inne 😉
to lecą fotki mojego stojaka:

m4jek ale słodziak... ile ma?
6 mies + 4 tygodnie
dziękujemy  :kwiatek:
jak to 6+4? to chyba już 7 miesięcy, nie?
i juz staje 😲?? wow Pitus ma niecale 5 msc i jeszcze sam nie siedzi..a szkodaale wczoraj jedlismy marcheweczke gerbera i Pitosz az sie caly trzasl takie pycha było 😁 ale kupa pozniej tez marchewkowa 😉
7 miesięcy będzie miał 24.01.

No właśnie JUŻ STAJE.... SAM
no, ale co, mam pałką w łepek, żeby usiadł?
m4jek to bardzo dobrze, moja mi bardzo długo stać nie chciała... teraz ma 15 miesiecy a jeszcze nie chodzi za bardzo - chyba ze sie czegos moze chociaz jednym palcem dotknąć to owszem  😁 zrobi tam ze 3 kroczki sama ale potem stanie i ciach na pupe i znowu próbuje... jedno dziecko wczesniej robi postepy drugie poxniej... im pozniej tym lepiej ponoć bo kosci i bla bla bla, ja tak nie uwazam i chciałabym zeby moja juz biegała bo wszystko co jest w zasięgu jej oczu było by mniej interesujące niż teraz  😁
nie kochana ja poprostu zazdroszcze 😉 😁
ee moja siostra w wieku 8 miesięcy nauczyła się chodzić..  🙂
Każde w swoim czasie  😀
hehe ja wolałabym czasem, żeby on jeszcze sobie grzecznie leżał, a nie ganiamy go po całym domu (zasuwa na czworakach), ciągle stoi i jak mu coś nie wychodzi (np jak nie n\może czegoś sięgnąć) to jest straszny wrzask.
Ortopeda w zeszłym tygodniu powiedział: ` Na następną wizytę zapraszam dwa miesiące po tym jak zacznie chodzić.... Czyli widzimy się za jakieś 3` 👀

Czas jakieś buty kupić chyba...
m4jek ja pamietam ze jak moja srednia zaczela chodzic (14 mies.) to odstawiłam wózek od razu i jak szłam do miasta to ona człapała na tych swoich małych nieporadnych nóżkach i teraz nie ma bata mozna ją w góry wziąć i sie nie zmęczy, natomiast synuś zaczął chodzić jak miał 10 m. ale wozilismy go w wózku do 2,5 roku  jak sie gdzies szło - to wyobraz sobie jak potem sie darł po 100 metrach spacerku jak sie wózek odstawiło  😁
Muffinka - a może Ty coś ten teges ? 😀DD

m4jek - uroczy skarbek 🙂 no i sam stoi wow. !  👍

Zairka - dawaj fotki Piotrusia 🙂

Laguna
- jesteś? czy już na porodówce?  🏇
Masuj brzuszek może sie mu już wyjdzie... A tak własciwie to co na USG ci wyszło? Chłopaczek czy dziewuszka?
no dobra, nie narzekam, Cieszę się, że się tak fantastycznie rozwija...

Ponawiam pytanie moje z wczoraj: ktoś latał z małym dzieckiem samolotem?
Iiii tam. Po prostu rano pierwszy wątek do którego zaglądam to ten, a tu dziś musiałam go szukać w zakamarkach volty to się troszkę zdenerwowałam 😎
nie kochana ja poprostu zazdroszcze wink hihi

Z jednej strony fajne, ale z drugiej to jest taki kolejny etap wysiłku dla rodziców - ganianie i pilnowanie żeby sobie ząbków nie wybił bo o wywrotkę przez pierwsze dwa miesiące można sie postarać co dwie sekundy  🤣
to może dobrze, że jeszcze zębów nie ma  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się