Forum towarzyskie »

Dzieci, ciąże & pogaduchy o wszystkim i o niczym

U mnie też dzisiaj spokojnie, tylko plecy strasznie bolą.
Powiesiłam u małej firaneczkę nową 🙂 od razu pokoik ładniej wygląda.

jej wzruszyłam się
No ciekawe, która z Was będzie pierwsza...  🙂

Ja dzisiaj rano nie mogłam dopiąć jeansów i aż się nad tym zadumałam bo chyba mi brzuszek zaczyna rosnąć ...  🤣 he he taki mały przełom i kolejny etap...  🙂
No ja właśnie też się zastanawiam 🙂 może w ten sam dzień urodzimy z Laguną 🙂

Wszystkie przyszłe mamusie prosimy o założenie liczników 🙂
Dla tych co próbują przysiadów, chodzenia po schodach olejkow rycynowych i innych brzydactw powiem tyle...
Urodziłam trójkę w swoim życiu... dwoje to bylo po terminie i tez probowalam kombinowac... az mi polozna na ucho po cichu powiedziala zebym poszla do domu na przepustke i zaciagneła męża do łóżka i na bank wroce z bólami... i faktycznie pomogło  😁 o 19 wrocilam z przepustki a o 19.30 dostałam bóli... młody urodził sie o 1.30 w nocy 🙂 Natomiast za drugim razem po prostu nie puscilam meza do pracy i o 6 rano szybki numerek i mowie ze dzisiaj rodzimy... a on na mnie z głupia mina niedowiarka - ale nie poszedł tylko mi zaufał... o 10 przyszły bóle a o 16-tej urodziłam córe 🙂
No ja już 2 razy próbowałam na razie bez rezultatu. Dziś może się uda :P  😁
proponuje po wszystkim dac nogi do góry np oprzec o sciane a pod pupe podłożyc ze dwie poduchy
ooo wypróbuję 🙂 dzięki wielkie

Laguna Ty też próbuj 😀
Robię tak codziennie- a nawet 2 razy dziennie. Na mnie nie działa
kolorwiatru na zdjęciach nie wyglądasz na matkę trójki dzieci  😎
To chyba dobrze no nie? 😀 moge zamiscic moje bobole 😀
no dobrze, chyba że pierwsze urodziłaś w wieku 15 lat, to wtedy bym się nie dziwiła, bo wyglądasz na 20 + parę 😉
nie pierwsze jak miałam niecałe 19 :P teraz ma 5, dugie w lipcu skonczy 3 a najmlodsze ma 15 miesiecy :P Marzyła nam sie trójka a ja powiedzialam ze za kilka lat nie bede sie pchac w pieluchy od nowa wiec albo jedno za drugim albo wcale  😀iabeł:
1) Łukasz-Damien  5L.
2) Marcelina-Indiana 2,5r.
3) Nadjana-Magdalena 15 m.
He he, czyli jednak masz te 25 lat 😉 no to wyglądasz na tyle ile masz, a to tylko takie głupie, szablonowe myślenie, że jak trójka dzieci to już trzydziestka na karku 😉
W sumie niegłupie podejście 😉
przeciez 25 to juz 30 na karku! czuje sie stara i wogole... znow chcialabym miec 16  😀iabeł:
nie  😀iabeł: masz tyle samo do 30, co do 20  😎
Ale do dwudziestki juz nie dobije - do 30 zas owszem  🤔
Jej ja też 25 niedługo będę miała i też czasami chciałabym mieć te 20 lat 🙂
Ale nietety latka lecą... ani sie nie obejrzymy a trzeba sie bedzie brac na tamten swiat 😀
Spadajcie, bo staro się przy was czuję 🤬
Przeciez Ty szczypior jestes?
Ja chyba tu najmlodszy szczypior z mam 😀 20 dopiero na karku :P
kamkaz i tylko pozazdrościc  🤣
No dzięki - trójka dzieci i trzydziestka na karku 😉... Ja do trzydziestki to już z górki 😉
Raz sie żyje  😁 Byle tylko te moje beboki chciały sie konmi interesowac t bedzie pelnia szczescia....  😂
kolorwiatru - fajna gromadka 😀 . Też bym chciała żeby nasza Młoda się zainteresowała końmi  😁

Muffinka - hehe to do roboty  🤣

Cierp1enie, Laguna - Wy to się chyba synchronicznie będziecie rozdwajać  😂 ja tu co rano wpadam i nadal cisza  😂
galantova fajna fajna tylko jak to sie drzec potrafi i kłócic miedzy sobą... ;| o 5 rano koniec spania bo dzieciaki juz wyspane i brykac chcą  🤔wirek:
Kolorwiatru ale super gromadka ! 🙂 Tys dzielna, jak z takimi trzema małymi dałaś radę 🙂

O 5-tej? toż to noc ciemna  😲 😀iabeł:

A Kazio ma dziś bal przebierańców w żłobku, będzie przebrany za tyglyska i będzie robić łaaał czy jakoś tak ;D
gwash no dla mnie to tez srodek nocy ale co zrobisz kiedys cala trojka zaczyna spiewac... najstarsze: Scooby Dooby Do przybądź tu potrzebna nam twa pomoc, średnie: Jadą jadą misie hop siup tlalalala, najmłodsze: digi digi digi lalalalala  a gardełka to one mają naprawde wyszportowane  😜 jak sie to tak rozedrze to zapewniam ze nie ma lepszego budzika  😵 Postaw sie na moim miejscu jak cala trojka spiewa ryczac na cale gardlo, kazde po swojemu, co innego  😤
cala trojka zaczyna spiewac... najstarsze: Scooby Dooby Do przybądź tu potrzebna nam twa pomoc, średnie: Jadą jadą misie hop siup tlalalala, najmłodsze: digi digi digi lalalalala  

😜
"z daleka" to brzmi fantastycznie
ale jak wezme poprawke ze to 5 rano, to juz moze troche mniej zachwycona jestem 😉

kolorwiatru wklej nam foty tej trojcy !!!

aha aha
ktos pytal o to, czy wiazana chusta lepsza elastyczna czy tkana. ufff to jakby zapytac,  czy lepsze ochraniacze czy owijki 😉
ja kupilam tkana, bo ona starcza na dluzej, mozna w niej i 3latka wiazac (jak ktos sile ma)  elastyki zaczynaja sprezynowac jak dziecko wazy tak z 10kg. a ze ja ciezkie dzieci mam 😉 wiec bym musiala i tak potem kupic tkana.
ale to zalezy
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się