Witam drogie Ciocie i drogiego Wujka 🙂
Kurcze oszaleć idzie. U nas sezon chorobowy w pełni. Najpierw Grześ złapał anginę- siedzieliśmy w domu, wykurowaliśmy się, tydzień przerwy i złapało mi Filipa-też angina. O ile Grzesiowi zorganizować czas choroby, to nie problem tak z Filipem masakra jakaś. Od poniedziałku mało co wychodzę z namiotu rozłożonego na środku pokoju 🤣 Oj nie chcieliybyście mnie zobaczyć jak się przeciskam przez tunel, łączący ze sobą dwa namioty. 😁 😁
A namiot wygląda tak: [img]
http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/759/46/61/759466173[/img] zdjęcie z allegro
[size=8pt]Wszystkie Ciocie i Wujka proszę o trzymanie kciuków, bo być może pod koniec roku wyprowadzimy się z tego przeklętego mieszkania na 10 piętrze do czegoś swojego za miastem i z ogródkiem.....ale na razie ciiiii żeby nie zapeszać[/size]
Budynio co u Was?
Gwash, Bogdanowa łącze się w bólu. Moje dziecko samo ubiera buty wychodząc spacer- zazwyczaj prawy but na lewą nogę, po czym nie da się tknąć i tak idzie na spacer. ba, po domu chadza w butach taty, bagatela nr. 46 i nie powiem bo mu to wychodzi jako tako.
Bogdan- mój synol tez tak ma. W domu torpeda,a jakby go któraś babcia przejęła to skarb nie dziecko. A ja wychodzę na zrzędę co narzeka na takie grzeczne dziecko.
Karola,Horciakowa najlepszego dla dzieciaczków :kwiatek: :kwiatek:
Wawrek ależ z Ciebie profesjonalny Tatko. Córa przecudnej urody.
Olcia86,Zairka ależ macie przystojniaczków małych
Kamkaz,Smerfi jak się czujecie?
Kermit Twoja żabka jest cuuudowna- a jak śpiewa 😜
Zairka oto warunki w jakich nam przyszło leżeć w marcu tego roku
sala biegunkowa w jednym z krakowskich szpitali( dodam tylko, że na sali leżał mix chorobowy: zapalenie krtani(mój Fif),wirusowe zapalenie płuc, zapalenie oskrzeli, dwa rotawirusy,i 3 tygodniowe dziecko z krzywą przegrodą nosową jeśli dobrze pamiętam.Dodam, ze wypisaliśmy się na własne żądanie jak tylko minęło zagrożenie życia)
jeden z boksów- krzesło- to wypasione za 5 zł- dosunięte do ściany, łóżeczko do plastikowego "okna"

i pokój po długości 4 boksy
Laguna kurujcie się
No to się rozpisałam