Forum towarzyskie »

Żyj zgodnie z grupą krwi

bardzo ciekawe to co piszesz 🙂 a moglays podac stronę internetową i jaki jest mniej wiecej koszt takiej 'zabawy'?
Teraz gdy już wiem jaką mam grupę krwi to sobie czytam i czytam.. i mimo to, że niby wskazane jest dla mnie mięso cała reszta mi nie odpowiada 😉
Edytka, www.livingwel.com, to niemiecka firma, ale p. Alina jest Polką i w języku polski można się z nią kontaktować
koszt wydaje się nie być niski bo 380 EUR (chyba, że jesteś wspólpracownikiem Akuny, to 323 Eur 😉)
ale biorąc pod uwagę efektywność i oszczędności na lekach i wizytach lekarskich 😉, to myślę, że warto
ja się zdecydowałam głównie ze względu na zdrowie, bo na figurę nie narzekam
Widziałam jak ludzie fantastycznie się czują i wyglądają po tym programie.
Ponieważ w normalnym świecie dotuje się profilaktykę i promuje zdrowy tryb życia, to w Niemczech można otrzymać zwrot poniesionych kosztów tego programu! A u nas.. 🙄

jesli chcesz, to podaj maila wyśle Ci te materiały informacyjne, które ja od nich otrzymałam
na razie pytam tak z ciekawosci, tym bardziej ze nie mama akurat zbednych 380 😉 w kazdym razie dobrze jest wiedziec o istnieniu takiej firmy
ja mam 0 i jem wszystko na co mam ochote, moj brat tez 0 i nie wyobraza sobie dnia bez miesa(moze cos w tym jest 😀)
na razie pytam tak z ciekawosci, tym bardziej ze nie mama akurat zbednych 380 😉 w kazdym razie dobrze jest wiedziec o istnieniu takiej firmy

właśnie się dowiedziałam, że od listopada będzie to cena 500-600 EUR
jakiś gość wykupił licencję MB na Polskę... i teraz musi się inwestycja zwrócić

po wczorajszej rozmowie z p. Aliną jestem jeszcze bardziej zapalona do tego programu
wiecie co mnie najbardziej zszokowało? że po przejściu przez 3 pierwsze fazy i będąc w czwartej fazie utrzymania można jeść wszystko co nam nie szkodzi (organizm sam to zasygnalizuje) w każdych ilościach i trzymając się tylko głównych zasad Metabolic Balance waga ani drgnie. Alina opowiadała, że zaplanowała zrzucenie 4 kg, zjechała aż 7 i chcąc przytyć musiała dopiero złamać zasadę jedzenia owoców po posiłku. Zaczęła je jeść pomiędzy posiłkami i natychmiast waga wzrosla.
ja mam 0 i jem wszystko na co mam ochote, moj brat tez 0 i nie wyobraza sobie dnia bez miesa(moze cos w tym jest 😀)

jeśli wyjątek potwierdza regułę...
Mam grupę krwi ) 0RH+ i od 13 lat nie jem mięsa.

tak, od 5 roku zycia 😉 nie lubię.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się