Atea a nianię dla dwójki dzieci by się na miejscu znalazło? Ja bym bardzo chętnie się zapisała, ale na trzy dni bez dzieci się nie wyrwę, a może jakąś nianię znajdę i zabiorę ze sobą 🤔
Z Krakowa można się dostać samolotem do Poznania, jeśli wezmę udział, to może byłabym w stanie pomóc zdobyć tańsze bilety. A może ja bym chłopa zabrała.... 🤣 też od niedawna foci, ma sprzęt
no to ja podziękuję, dla mnie to 620 km w jedną stronę czyli spory wydatek tak czy inaczej, koło tysiaka mus mieć a to dla mnie za dużo, wybaczcie nie to miejsce dla mnie, może jak zmieni się miejsce(bliżej) to się zdecyduję... będe wam mocno kibicować
ja miałabym około 250 km w jedną stronę, tak więc tragedii nie ma, patrząc na to, że mieszkam na samej północy Polski 😉 teraz tylko trzeba poinformować rodziców i grzecznie poprosić o zgodę 😁
m.indira, ja mam pomysł, żeby jesienią zaliczyć np. Bieszczady. Niezależnie od tego czy plener wypali, pewnie zbierze się grupa osób chętnych na jakiś południowy wyjazd.
Poza tym decyzja co do miejsca jeszcze nie zapadła. Póki co mamy tylko jedną konkretną propozycję/pomysł miejscówki. A Twoje okolice m.irindo są przecież bosssssskie.
m.indira, ja mam pomysł, żeby jesienią zaliczyć np. Bieszczady. Niezależnie od tego czy plener wypali, pewnie zbierze się grupa osób chętnych na jakiś południowy wyjazd.
Jak najbardziej next jer pazdziernik w beskid niski! Lub bieszczad
baffinka ale to nadal okolice Poznania, dla wschodniaków i tak kawałek drogi w Bieszczady jak najbardziej, jest kilka miejsc w których mogę popytać o przyjęcie wiekszej grupy, no i tak by konie były w miare na miejscu, no chyba że ktoś lubi się bawić w szukanego 😉
bafiinka mi sie miejsce bardzo podoba 🙂 dziewczyny piszecie ze bilety tanie...tzn. jak tanie? bo może sa tez jakies loty z Wawy....tylko ciekawe jak cena 🙄 oczywiscie wole zapłacić troszke wiecej ale komfort podróży nieporównywalny do podróży pociągiem błe. tylko.....szkoda ze sie boje latać 💃
ja mogę jeszcze polecić Nowa Studnice- wieś totalna położona w okolicach Drawieńskiego Parku Narodowego. miejscówkę znam dobrze gdyż parę lat temu tam pracowałam. Tzn w tej "miejscowości" jest hmm 2-3 gospodarstwa agro, w każdym konie.
[quote author=wawrek link=topic=72710.msg1181699#msg1181699 date=1320846513] Jeśli będzie w Wielkopolsce to raczej będę frunął przez stolicę i w związku z tym mam 3 miejsca wolne na chwilę obecną.
To już masz jedno zajęte 😉 [/quote] dwa, jeśli można :kwiatek:
Wawrek może i jeździsz troche lepiej niż Hanka, ale i tak uważaj- tyle bab w samochodzie to nie wiem czy będziesz mógł się skupić na drodze 😁 Pamiętaj- kartony tylko czyhają za rogiem na czyjeś życie 😀iabeł: